30-10-2014, 02:59 PM
|
#596 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba
Telkinler günde maksimum 8 saat dinleyiniz. 5 saat ara ara dinleseniz yine de etkili olacaktır. Alıntı: BuBuzadam Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba sevgili Çekirdek İnanç ailesi,
Bende kendi problemlerimi çözmek adına birçok psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okumaktayım. Sonra da araştıra araştıra sizi buldum. Ben mükemmelliyetçi bir insan olduğumdan dolayı bir soru sormak istiyorum bu çalışmadan-telkinden- maksimum verim elde edebilmem için... Sorum şu;
- İşim çok yoğun olduğundan dinleme fırsatım olmuyor akşamleyin 2-3 saat dinliyorum sonra bölünüyorum yemek yiyorum bazen ailemle sohbet ediyorum. Onları karşıma alıp da "hadi telkin dinleyelim", ya da tek kulağıma kulaklık takıp bir taraftan ailemle sohbet edemem. Onlara saygısızlık olur.Sonra yine odama geçiyorum ve dinlemeye başlıyorum. Uyurken de dinliyorum tabii ama maksimum verim 8-10 saat arası. Ben 5 saat ancak uyuyabiliyorum. Bu kesintili dinlemeler verimi ne derece de etkiler? | |
| |