04-05-2010, 09:29 PM
|
#352 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1
6 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Genel Kullanım Rehberi Listemde ego-doga, sucluluk-doga ve mutluluk telkini(o da doga) gece gunduz dinlemey calisiyorum.. ve hiz kesmeden iki hafta filan dinledikten sonra kendine guven telkini ekleyip suclulugu cikarsam mi dusunuyorum yada cikarmam... Kesinlikle haklisiniz bende ilk dinledigimde gecen haftaydi sanirim kendimi cok mutlu hissettim o an ve kendi kendime gulmeye basladim acikcasi.. benimde ilk dinlememde etki etti.. pazar gununden beri devamli dinlemey calisiyorum... ve gecen gece uyurken de dinledim.. sabah unv ye gidince daha farkli gorundugumu hissettim.. cogu kizin gozleri bendeydi bugun.. cok samimi soyluyorum... gercekten de telkinlerin cok cok etkisi var.. insan huzur buluyor ve rahatliyor yeniden dogmus gibi hissediyor... Bunun icin emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz ve birbirimizi burda bir sekilde tanimis olduk... Size sormak istedigim bir sey daha var.. telkinlerin insanlar uzerinde olumlu etkileri tamamen kisiye oturdugu zaman.. telkinleri dinlemeye vaz mi gecmeli? eger vazgecerse buyu bozulur mu? yani kisi eskisi gibi mi hisseder... her zaman dinlememiz kisiler uzerinde bir sey yaratir mi...? hayatta cogu seyin fazlasi zarar derler.. telkinlerinde oyle mi.... |
| |