| ||||||||||
|
Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nazlibebek Nickli Üyeden Alıntı peki bu ne zamana kadar surer hep bole korkarak mi uyuyçam bide içimden aglamak gelio bunlar geçiçi şeylermi? Tabii ki hayır. Bastırdığınız duygularınız ya da korkularınız şuan açığa çıkıyor. Bir süre sonra rahatladığınızı gözlemleyebilirsiniz. Ağlamak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #451 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...si-amp-istegi/ Sevgilerimle. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #452 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ilginiz için çok teşk ederim.. saolun |
![]() | ![]() |
![]() | #453 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Amacınızı belirtmissiniz fakat kim olduğunuzdan bahsetmemişsiniz uzmanlık alanınız nedir müziklerdeki sesleri yani konuşmaları insan kulağınız duyabileceği frekansa nasıl getirebiliriz ? ilk önce bunu paylaşmalısınız bence , "çeşitli programlar ile sesleri ayıranlar olmuştur.Telkin metinleri ile aynı olduğu teyid edilmiştir" bunu kişisel bilgisayarlarımızda yapıp sonuıcu görmek daha mantıklı değil mi? eleştiricilerim yapıcı niteliktedir çalışmalarınızda başalılar dilerim Telkinleri dinlerken sadece müzik duyuyorum ne bileceğim ardında başka bir şey söylenmediğini? bu açıklamanın yerine bu |
![]() | ![]() |
![]() | #454 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2011
4 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba.Ben depresyon dünde kaldıyı dinlemek istiyorum fakat sürekli dinlenmemesi gerektiği yazılmış.Tam olarak kaç gün ve günde kaç saat dinlenilmeli bilgilendirirseniz sevinirim. |
![]() | ![]() |
![]() | #455 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Depresyon telkini hastalık adı taşıdığı için sürekli dinlenilmesini önermiyoruz. Şu kadar saat, bu kadar gün dinleyin diye bir şey söyleyemeyiz. Çünkü telkinlerin kişiler üzerindeki etki süreleri farklılık göstermektedir. Şu şekilde düşünebilirsiniz. Grip oldunuz ve grip ilacı kullanıyorsunuz. Grip geçtikten sonra tekrar ilaç almanız anlamsız olur. Aynı şekilde kendinizi iyi hissettiğiniz bir zaman da depresyon telkini dinlemeyin. Bu hala depresyonda olduğunuz mesajını vermenize neden olur. Onun yerine mutluluk telkinini dinleyebilirsiniz. Sevgiler. ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #456 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2011
Tesekkür: 22
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() herkese merhabalar ![]() bende yeni üyeyim bu harika foruma.. ![]() ![]() hemen hemen formun tamamına yakınını okudum.ama bir iki şey aklıma takıldı.sorulmuş-cvplanmış ve benm gözümden kaçmışsa özür dilerim: 1-ego güçlendirici ve suçluluk başlangıçta mutlaka birliktemi dinlenmesi gerekiyor??mesela ben ego güçlendiricinin 4 farklı versiyonundan media playerda liste yaptım liste başa dönüp tekrarlıyor.yanlışmı yapmışım,bu listeye mutlaka suçluluğuda mı eklemeliyim??(ego+suçluluk diye belirtmişsiniz zaten ama; ben önce ego iki hafta sonra suçluluk şeklinde algıladım) 2-kulağı rahatsız, duyu kaybı olanlarda (%50 duyu kaybım var her iki kulaktada kulak zarım delik ![]() bilgisine istinaden kulağım bu birdb lik sesi bilinç altıma iletmede zorluk çekiyomudur acaba? ![]() ![]() ![]() birde dinleyen arkadaşlar en fazla dört versiyon var.hep aynı şeyi 8-10saat dinlemkten hiç sıkılan yokmu ?ben sesini çok açmadan,kaptırmadanda dinlesem sıkılıyorum.. ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #457 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yanımıza hoşgeldiniz. İkisinin birlikte listelenerek dinlenmesini öneriyoruz. Ayrı ayrı dinlemeyiniz. Aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz sorunuzla ilgili olarak. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lemeyiniz.html Yine etki açısından telkinlerin sesini az da olsa duyuyor olmanız gerekiyor. Çok yüksek açmanıza gerek yok. Müzikleri az da olsa duymanız yeterli. Eğer aynı müzikleri dinlemekten sıkılıyorsanız sadece doğa versiyonlarını ekleyerek gece uyurken dinleyebilirsiniz. Bir telkinin tüm versiyonlarını dinlemenize gerek yok. Tercihinize bırakılmıştır hangisini dinleyeceğiniz. Sevgiler. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #458 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2011
Tesekkür: 22
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hiç bu kadr hızlı cevap beklemiyordum harikasınız çokk teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #459 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Teşekkürler. Sevgiler. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #460 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Beynimize bir çok yerden yapılan algı yayınını düşünürsek, insanın kendi istediği ve onu ilerletebilecek, daha iyi, daha yetkin bir insan durumuna getirebilecek bir uygulamayı biz niye kendimize yapmayalım? Siteyi hazırlayanlara ve emeği geçenlere teşekkürler... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
ne düşünürsen osun ! |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nazlibebek Nickli Üyeden Alıntı peki bu ne zamana kadar surer hep bole korkarak mi uyuyçam bide içimden aglamak gelio bunlar geçiçi şeylermi? Tabii ki hayır. Bastırdığınız duygularınız ya da korkularınız şuan açığa çıkıyor. Bir süre sonra rahatladığınızı gözlemleyebilirsiniz. Ağlamak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi