08-11-2010, 12:52 PM
|
#140 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Alıntı: fyk Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bende yeniyim o yüzden şu anda fazla bilgim yok. cevaplara bakarak biraz anladım sayılır ama bende şunu sormak istiyorum. benim için şu anda öncelek olarak sınav heyecanı var 20 gün bir sürem var 20 gün sadece bunu dinlesem olur mu? ayrıca daha sonra ego ve suçluluk dinlesem on gün boyunca 6-8 saat sonra başkalarının düşüncelerini önemsememeyi dinlemek istiyorum. diğer ego ve suçluluk telkinlerini tamamen bırakıp mı bu na geçeceğim yoksa üç telkini ard arda mı dinlemem gerekiyor sürekli olarak. yani bu ego ve suçluluk telkinlerini tamamen ne zaman bırakmamız gerekiyor? biraz karışık oldu ama acil cevap bekliyorum. | Ego ve suçluluk telkinleri başlangıçtır. Öncelikle onları dinlemeniz gerekir. Dolayısıyla sadece sınav heyecanı telkiniyle başlamanız doğru olmaz elbette. Önerilen sürelerde ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra listenizi çok da kabartmamak kaydıyla dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
Ego ve suçluluk telkinlerini tamamen bırakın diye bir şey söyleyemeyiz. Ancak önerilen sürelerde dinledikten sonra listenizden çıkarmanızı önerebilirim. Ara ara listenize ekleyebilirsiniz. Eğer ağır gelmiyorsa sabit de tutabilirsiniz.
Sevgilerimle. |
| |