28-05-2014, 03:17 PM
|
#5 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 741
66 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kendime bir liste oluşturdum. Dinleme şeklim doğru mu? Alıntı: westside Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi yapacağım :) Ama dediğim gibi 1 haftadan sonra her gün yeni bir mp3 daha ekleyeceğim, doğru yapıyorum değil mi? Yani 3. hafta günde 8 mp3 birden dinlemiş olacağım sonra 4. haftada ara vereceğim. | suçluluk ve ego dinlerken, koruma kalkanı ekleyebilirisiniz.... koruma kalkanı, ortaya çıkabilecek sıkıntıları ortadan kaldırır... bunlar sabit kalsın... 3 hafta ve günde, 8-10 saat kadar dinleyin.. daha sonra zinde uyanma, erteleme ve başkalarının düşüncelerini sırayla ekleyiniz.. uzun süre böyle dinleyiniz.. etki etmediğini anlarsanız, mp3'ün sesini 1-2 kademe arttırınız.. bazı insanların ses algılama düzeyi farklı olabiliyor (zira, ben böyle bir durum yaşadım).... yatarkende dinleyebilirsiniz.. evde, tripod ayaklı bir operlörle çalarsanız, her odadan dinleyebilirsiniz.. yatarken de başucunuza koyarak da dinleyebilirsiniz... çeşitlendirmek (farklı varyasyonlar) sizin elinizde..))
benim kulaklığım eve gidene kadar devamlı takılıdır... evdede operlörden çalar.. yalnız olduğumda çift kulaklık, trafiğe çıktığımda, kalabalık olursa veya dinlemem gereken bir şey varsa, kulaklığın birini çıkarıp cebime koyarım...)) ara verme konusu size bağlı olup, istediğinizi yapabilirsiniz..
kolay gelsin.../sevgiler.. |
| |