30-05-2014, 04:24 PM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 741
66 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yatarken dinleyemeyenler için güzel bir sistem Alıntı: ydd Nickli Üyeden Alıntı
Stereo Yastık Altı Hoparlör Sistemi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Üstte linkini verdim, galiba ürünün içinde küçük hoparlörler var, bunu yastığın altına yerleştiriyoruz, ve seste alçak olduğu için sadece kafamızı yastığa koyduğumuzda duyabiliyoruz sesleri.
Telefonumun sesini kısarak yastığın altına koydum bir deneme amaçlı, işe yarıyor gibi.
Yanlış hatırlamıyorsam burda buna benzer bir fikir görmüştüm, biri önermişti, kulaklıkları yastığın altına koyup akşamları dinleyebilirsiniz diye.
Sizce iş görür mü bu ürün? n11,gittigidiyorda filan biraz daha ucuz satanlar var, 13 tl ye gördüm bir yerde.
Ben alıp denemeyi düşünüyorum, fikriniz nedir? Ayrıca aynı odada kaldığımız biri sesleri duymasa bile etkilenebilir mi telkinlerden?
(ürün adı yastık altı hoparlör sistemi olarak geçiyor piyasada) | bahsettiğiniz ürün konusunda bir bilgim yok...
burada: kulaklığı, kulağına yapıştırıp sabaha kadar dinleyen olduğunu dahi okumuştum.. dinleme yöntemlerine/şekline, kendi şartlarınıza göre karar veriniz..
mesela ben evde, tripot ayaklı operlörle dinliyorum.. seçim size ait..
yakınınızda dinleyen olursa ve sizin kadar uzun süreli dinleme şansı varsa, etkiler..
kolay gelsin/sevgiler... |
| |