Sıkıntıyı kenara atmak? Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Sıkıntıyı kenara atmak? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız nasıl düşüncelerini yok sayıcaz peki,o bize laf atarken biz nasıl cevap vermeden sus pus oturup beklicez,bizim konuşmadığımızı daha da içine kapandığımızı görünce daha da üstümüze gelmiycek mi? yani benim tecrübelerim böyle.peki nasıl onun cvaplarını yok sayıcaz bunu öğretirmisiniz bana?... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi | |
|
20-01-2010, 12:40 AM
|
#11 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 13
95 Mesajinıza toplam 384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak? nasıl düşüncelerini yok sayıcaz peki,o bize laf atarken biz nasıl cevap vermeden sus pus oturup beklicez,bizim konuşmadığımızı daha da içine kapandığımızı görünce daha da üstümüze gelmiycek mi? yani benim tecrübelerim böyle.peki nasıl onun cvaplarını yok sayıcaz bunu öğretirmisiniz bana? Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
20-01-2010, 11:16 AM
|
#12 (permalink)
| Guest | Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak? Bir köy varmış, bu köy bir derenin 2 yanına kurulmuşmuş. . bir yakasında A, diğer yakasında B adlı 2 kadın varmışş. . Köyün çamaşır yıkamak için 1 saati varmışş, herkes o zaman gidermiş dereye ve yıkarmış çamaşırlarınıı. . A ve B ne zaman çamaşır yıkama zamanı olsa, birbirleriyle laf dalaşına girerlermişş. . Sonunda etraflarındakileri kendilerine güldürürler, ellerinde hiçbir şey olmadan geri dönerlermiş. . Gün geçtikçe A, bu hâlden rahatsız olmaya başlamışş. . 3, 4, 5 derkeeenn. . Gitmiş köyün bilgesinin yanınaa, durumu anlatmışş. . Bilge demiş ki: 'Bundan sonra, o ne derse sakın karşılık verme, sus!' demişş. . Kadın son çarem bu kurtulmak için, deyip ayrılmış oradann. . Bir dahaki yıkama zamanı gelmişş, Yine herkes karşı karşıyaa, B başlamış laf atmaya. . A, eğmiş başını; cevap vermiyor. . B biraz daha üstelemiş. A yine aynı; cevap yokk! B artık dayanamaz olmuşş. . Sevgi dolu olması gereken kalbi neffretle dolmuşş, hiçbir şeyi gözü görmez olmuşş. . A kimmiş ki, kendisine karşılık vermezmişş!! Atlamış dereyee, gidip A ile kavga edecekk. . Dere B yi almış, götürmüşş. . Bir daha getirmemek üzeree böyle insanlara verilebilecek en güzel cevap, karşılarında susmaktır. . Keskin sirke küpüne zararr. . İstediği kadar köpürsün. . Sevgiyle kall |
| |
20-01-2010, 01:34 PM
|
#13 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 13
95 Mesajinıza toplam 384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak? söylemesi kolay geliyor ama günlük hayatta bunu yapmak çok zor,benim karşılaştığım insanlarda zaten susunca vazgeçmiyolar daha da üstüne gidiyolar,insanlar yüzsüz ve arsız artık,bu düşünce mantıklı gelmiyor bana günlük hayatta | Offline
| |
20-01-2010, 01:55 PM
|
#14 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak? Arkadaşımızın harika hikayesi bize bir şeyler söylüyor. Karşındaki kişi ile savaşmak, sizin savunma mekanızmanızı sürekli aktif tutmanız kendinize zarar verir. Çok kızgınsan ayaktaysan otur, oturuyorsan uzan ona bir gün yadfa bir saat sonra cevap vereceğinisöyle, bu çatışmada kendi hatalarının neler olduğunu gözden geçir. not al sonra da bu şahısla sonra ki bir zaman da mutlaka yeniden konuşmayı dene bakalım faydasını görecekmisin.
Bizi de haberdar et. Kaşlarının arasındaki çizgiyi aynaya bak var mı? Öyleyse bakışlarını ayna da yumuşatmayı dene. Karşınızdaki kişinin gülümseyerek ona baktığınız da size aynı yüz ifadesi olan gülümsyen yüz hatlarıyla hoşgörünün artalan bakışlarıyla karşılık verecek mi ? Deneyini yap bize de ksonucunu söyle. Biraz emir kipi gibi geldiyse bu öğretmenliğin bir uzantısı yani beni de hoşgör selamlar. | Offline
| |
20-01-2010, 02:06 PM
|
#15 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak? peki mücadelesini verdiğimiz durumlar karsısında da bu şekilde davranmak ne derece geçerli olur_? benim geri çekilmem sonucu, zaferini kutlayan bir rakibe boyun egmek değil midir_?
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. | Offline
| |
20-01-2010, 02:11 PM
|
#16 (permalink)
| Üsteğmen
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak? Alıntı: genco Nickli Üyeden Alıntı
peki mücadelesini verdiğimiz durumlar karsısında da bu şekilde davranmak ne derece geçerli olur_? benim geri çekilmem sonucu, zaferini kutlayan bir rakibe boyun egmek değil midir_? | Sevgili Genco,
Temas ettiğin nokta önemli, mücadele ettiğin konu hakkında biraz " özele girmeyecekse" açmak ister misin? Bir örnek üzerinde değerlendirelim istersen, aksi taktirde daha genel anlamda cevaplar verebilirim. | Offline
| |
20-01-2010, 02:37 PM
|
#17 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak? örnek vermem gerekirse; bir şirketin satış temsilcisiyim. satış bölgelerinin ataması, yetkili müdür tarafından yapılmaktadır. iş deneyimim 5 yıl diğer satış temsilcisinin ise 2 yıl. benim bölgem deneyim sahibi kişiliğimin altında 2.sınıf bir yer. yönetime bunu izah etmeye çalısıyorum ancak kişinin yakın derecede dostları buna engel olmakta ve top bizim üzerimize atılmakta. deniyor ki, bu adamı ikna et yerine gec. gerçekten hakettiğim bir yerin böylesi ucuz tezgahlara vurulması zoruma gider. bu durumda yıllarca emek verdiğim yerde, boynumu büküp herşeye tamam diyen birisi mi olmalıyım ne derseniz_?
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. | Offline
| |
20-01-2010, 02:41 PM
|
#18 (permalink)
| Guest | Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak? Bennce hakkının yendiği yerde assla susmamalısın!! Sen, hakkını arıyorsun. . Bu yolda mücadeleni sürdür. . Eğer yöneticilerin sana layıklarsa hakkını verirler; yok değillersee, kaybeden sadece onlar olur. . |
| |
20-01-2010, 06:31 PM
|
#19 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak? Genco doluymuş, dertliymiş. İş yerindeki çatışma bireyi çok rahatsız eden bir durum. Arsız, yüzsüz kişilerin patrona daha yakın durmalarını çatışma olduktan sonra değişmediyse üstelik 5 yıllık tecrüben de var. Öyleyse bu adamların satış bölgelerindeki müşteriler ile senin muhtmelen bağlantın da vardır. Müşterilerin seni tercih edeceklerinden emin misin? Geçmişte müşterilerinle yaşadığın sorunlar varmıydı. Eğer yoksa onlar bölgelerinde seni isteyeceklerdir. Kendinden çok emin olarak ben diğerlerinden iyiyim diyorsun. Tamam kimse hakkını savunmasın birileri üzerinden silindir gibi gelip ezileceksin anlamında değerlendirme. Peki şirket için yeni bir model önerme şansın var mı? Patronlar personelin fikirlerine danışıyorlar mı? Bir şirket için en değerli eleman en çok satan ama sağlam çekler toplayabilen olacağını sen benden iyi biliyorsun. Sevgi ve esenlikler dilerim. | Offline
| | | |