| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video namasteeee müzik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çağıl Serbeş - Dünya Dönsün Yerli Yersiz - YouTube Loss - Dünya Dönsün Yerli Yersiz Bir çocuk oldum , ellerim yaralandı Bir güneş oldum , gözlerimden yaş aktı Bir yaprak oldum , damarlarım kan ağladı Bir aşık oldum , her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: KARANLIK
Tesekkür: 314
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Loss - Dünya Dönsün Yerli Yersiz Bir çocuk oldum , ellerim yaralandı Bir güneş oldum , gözlerimden yaş aktı Bir yaprak oldum , damarlarım kan ağladı Bir aşık oldum , her gece efkarlıyım Bir içki oldum ,yıllandıkça değer kazanan Bir ülke oldum , herkesin mal varlığı Bir kum tanesi , ufak ve savrulan Bir deniz oldum , balık gibi ve oynayan Her gün farklı bir benim Her gün aynı değildi Her gün farklı bir şehir Her gün ayrı bir rüzgar Çeker kolumdan savurur beni Geçen günlerim gençliğimdir benim Bakış açısı değişik bir çok insan Hepsi farklı herkes aynı olsa Her gün monoton devam eder Bilinen tek rüya Dünya döner Nakarat : x2 Dünya dönsün yerli yersiz Hayaller farklı farklı söndü Umudu kırılan bi çok insana Dua etmek uzaktan hoş görüldü Yeni bir gün , yeni bir yıl ... Yeni bir sayfa açtım Günde 4 saat boyunca Yolculukla nereye varcam ? Okul desen boş , kavga gürültü Dayanmak istedim ve bi hayli süründüm 17 yıl çok perişan Dünlerime tek bir ricam olsa derdim ; "Bekle biraz" .. İsterken tek bir şans hakkım olsa "Ölmek" olur Yarına bakıcak yüzüm yok ki -YOK- Acımı dindireyim Perdelerimin arkasında saklı bi mazi Yolumdan çıktığım anlarda dengelendi terazi Velakin en adi dostlarımda gördüm sadakati Güvenmek istedim ; engel oldu meleklerim Yalansa yalan be Söyle bana be kardeşim Senn varsın inandığım bir de o var düşlediğim Çok mu şey istedik ? Birazcık mutluluk Sonunda biz bizeyiz yalanlarla avutulup Nakarat : x2 Dünya dönsün yerli yersiz Hayaller farklı farklı söndü Umudu kırılan bi çok insana Dua etmek uzaktan hoş görüldü LOSS - Ne olur gel Kapatır giderim gözlerimi Ben hayata karşı son bir seçimle Yalnız kaldığım senelerde Düşünüp durdum kendimi seninle Bir çıksan karşıma özledim desem ve tutunsam hayata seninle Kendimi bıraksam ben kollarına Gururumu ayaklara seripte Son bir şans istedim bebeğim Üzgünüm üzdüm kendimi senide Sandımki gerçek bu hayallerimden sıyrılıp gelirim seninle Yaşatırım ben sevgimi sen merak etme ölüm bu son değil yinede Yanına gelmek ister kalbim Tut elimden son bir kerede Tut elimden son bikere umutlu bakmam artık her gece been sen giderken gözlerimden gell gel ne olur Her gece ayrı sitem her gecem ayrı geçer yalnız sen Kurtarsan beni bu deli yüreğin derdinden yine yeniden Sandımki yarın çok yakın sandımki yolun sonundayım Yalnızlıgımın tek nedeni sen kaçıpta gitsem! Çok bekledim dönmeni her gece kandırdım kendimi yeniden Yalnızlıgımın bedeli bu vazgeçtim hayallerimden Yeni yılımız kutlu olsun aşkım Senelerce hep bir yolumuz Sonsuzluğumun korkusuyum Yalnızlığımız son bulsun!! Tut elimden son bikere Umutlu bakmam artık her gece been Sen giderken gözlerimden Gell gel ne olur
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sarp PALAUR - BELKİ dostlarım gider arkadaşlıklarım biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. çıkar mahsülü münasebetleri biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. özlemle beklemekteyim hala ilkbaharı ya da yazı. yüzümü güldürebilen tek şey bu, bi dostumun araması.. iyi değilim olamam da sanki her gün karavası.. çünkü üstümde kara bulutlar göremiyorum hava nasıl.. oradasın.. kal gitme hiç budur benim bütün derdim. solun tenli kalbimdeki sıcak küçük figür sensin.. sen gül diye ağlardım ben çocuk gibi ki gülmezdim. başka birisi güzel yüzünü güldürebilir bi gün belki.. dostlarım gider arkadaşlıklarım biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. çıkar mahsülü münasebetleri biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. yıldızlarımı giyindim üstüme ama ruhum çok zayıf halen.. bana kızma ağzım gel diyoken bile sana dur derse ifadem. yeni şeyler öğreniyo insan yaklaşınca gerçeğe manen.. ve anlıyosun ki hayat güzel, güzel olmayan her şeye rağmen. sürekli yenilmekteyim hayatımda yok sonran. hatalarımı anlıyorum ama sen gittikten çok sonra.. yerden kalkmak zor geliyo her tarafım toz toprak.. sanırım dünyadaki en zor şey sonsuza dek dost olmak.. dostlarım gider arkadaşlıklarım biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. çıkar mahsülü münasebetleri biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki..
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sefa TOPSAKAL- Doktor Çaresiz derdimin sebebi belli, Dermanı yaramda arama doktor, Şifa bulmaz gönlüm senin elinde, Boşuna benimle uğraşma doktor. Bedenimde değil, kalbimde derdim, Tek alışkanlığım, bir zalim sevdim, Sen çekil yanımdan sevgilim gelsin, Boşuna zamanını harcama doktor. Aşk yarasıdır bu; ilaç kapatmaz, Verdiğin teselli beni avutmaz, Dermanı yardadır sende bulunmaz, Boşuna benimle uğraşma doktor, Dokunma benim gönül yarama, dokunma doktor...
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Erdem Yener - Belki Belki bir parça ömür bulunur bir yerde, Belki içine biraz hayat konulur. Belki ölmeden insan olunur yine, Belki biraz da hava solunur. Belki bir gün Agaçlar kök salinca, hepsi gögsüme batinca Tek odali kagittan satomda Uyanirim belki. Yalnizken kirik yatagimda, alisirim zamanla. Bu kadari var bana hayatta, Yetinirim belki. Belki bir parça akil bulunur bir yerde, Belki içine zeka konulur. Belki bir gün Agaçlar sararinca, rüzgar gögsüme dokununca Camdan disari bakinca Anlarim belki. Yatagimi onarinca, dayanamam yalnizliga Daha fazlasi var hayatta, Isterim belki.
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Cem Adrian - Aşığım sana Karşıma ilk çıktığında durdu zaman dönmedi dünya tutuldum sana ilk bakışta... zor oldu ama buldum seni sonunda konusmaya basladık bir anda dilimtutuldu çöz beni askınla... o tatlı güzel yüzün yangınımı körükler gülüşün... gözlerin beni benden alır benim olmayısın içimi ACITIR...
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Cem Adrian - O Kirpik Hala Bende Sevgilim Elleri üşüyordu Kalbi sanki karda Aldım sardım, sarıldım ona Dedim ki artık hiç korkma Durdu, sustu, dokundu saçlarıma Bir kirpik düştü yanağına.. Özledim, özledim Saçlarımda oysa hala ellerin Özledim, çok özledim O kirpik hala bende sevgilim.. Eleri üşüyordu Kalbi sanki karda Bu gece şehre yağıyor yine Usul usul binlerce kelime Bir çocuk duruyor Yine o pencere de Can çekişen bir kalp ellerinde Özledim, özledim Saçlarımda oysa hala ellerin Özledim, çok özledim Sımsıkı kapalı gözlerim Özledim, çok özledim Bileklerimde oysa hala izlerin Özledim, çok özledim Sanki hala yanımda nefesin Özledim, çok özledim Saçlarımda oysa hala ellerin Özledim, çok özledim O kirpik hala bende sevgilim.
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Cem Adrian - Hayat Ben Çok sevdim seni, çok üzdün beni... Uykusuz bir gece ve saat epey geç... Aklımda bir soru var ve bir de cevap. Sabah olsa,ben bir kere sızsam.. Ve sonra tekrar uyanıpta konuşsam: -Hayat, hayat! diye ben; -Hayat hayat! Dinle beni,bırak peşimi. Ben vazgeçtim. Bu dünya çok elips, hayat çok edepsiz. Adımı bile koymuşlar benden habersiz. Belki konuşmakta yaşamak gibi. Belki çok gereksiz. Bedenim senin ama hayat ruhum asla... diye ben; Hayat,hayat masumum! Bırak peşimi,peşimi bırak benim!Ben vazgeçtim... Geri ver her şeyi, her şeyimi, her şeyi baştan, yeni baştan. Çok üzüldüm, çok üzdüler beni sayende. O insanlar var ya; hepsi kadar en çok masum ve biraz da suçluyum Ama sen çok günahkarsın hayat.. Hala masumum hayat ama herkes kadar herkes kadar günahkarım, çok üzdün çok üzdün beni hayat... Çok çok sevdim seni hayat, sevdim seni ama. Hayat seni ben seçmedim. Çok üzdün beni.. Hayat seni ben affetmedim.
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video namasteeee müzik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çağıl Serbeş - Dünya Dönsün Yerli Yersiz - YouTube Loss - Dünya Dönsün Yerli Yersiz Bir çocuk oldum , ellerim yaralandı Bir güneş oldum , gözlerimden yaş aktı Bir yaprak oldum , damarlarım kan ağladı Bir aşık oldum , her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi