| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
namasteeee müzikHayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video namasteeee müzik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cem Özkan Bilmeni İsterdim - YouTube Cem Özkan Bilmeni İsterdim Uzaklardasın şimdi, dünya kadar Duymadım ki sesini, ömür kadar Belki görmem yüzünü, ölene kadar Eğer bir gün görmezsem Seni yeniden şu hayatta x2 Bilmeni isterdim bir şeyi Söylemek isterdim bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: KARANLIK
Tesekkür: 314
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Uzaklardasın şimdi, dünya kadar Duymadım ki sesini, ömür kadar Belki görmem yüzünü, ölene kadar Eğer bir gün görmezsem Seni yeniden şu hayatta x2 Bilmeni isterdim bir şeyi Söylemek isterdim bir şeyi Seni ne çok sevdiğimi Seni nasıl sevdiğimi Uzaklardasın şimdi, dünya kadar Duymadım ki sesini, ömür kadar Belki görmem yüzünü, ölene kadar Eğer bir gün görmezsem Seni yeniden şu hayatta Bilmeni isterdim bir şeyi Söylemek isterdim bir şeyi Seni ne çok sevdiğimi x3 Seni nasıl sevdiğimi Seni ne çok sevdiğimi x3 Seni neden sevdiğimi Seni nasıl sevdiğimi
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ömrümün Tek Sebebi Hüzün sarar dört yanımı Korkular çığlıklarını Atar gider karanlığa Düşlerim sorgular beni Dilim söylüyor ismini Mızrap okşarken telleri Yüreğime yazdım seni Ömrümün Tek Sebebi Bunlar söylerken sana Hayatım paramparça Canım rüzgarla savrulsa Yinede unutmam seni Dilim söylüyor ismini Mızrap okşarken telleri Yüreğime yazdım seni Ömrümün Tek Sebebi
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Jessie J - Who You Are I stare at my reflection in the mirror... Aynadaki yansimama bakiyorum Why am I doing this to myself? Neden bunu kendime yapiyorum? Losing my mind on a tiny error, Ufak bir hatada aklimi kaybediyorum I nearly left the real me on the shelf ... Neredeyse terkediyorum, rafa kaldiriyorum gerçek beni "no,no, no, no..." "hayir,hayir,hayir,hayir.." Dont lose who you are, in the blur of the stars Onca yildizin içinde kim oldugunu kaybetme Seeing is deceiving, dreaming is believing, Aldatici görünür, rüyalara inanmak Its okay not to be okay... Bunun tamam oldugu, tamam oldugunu degildir... Sometimes its hard, to follow your heart. Bazen kalbini takip etmek zordur Tears dont mean youre losing, everybodys bruising, Gözyaslari kaybettigin anlamina gelmez, herkes yanar Just be true to who you are Sadece kim oldugun hakkinda dogru ol (who you are)x11 (kimsin sen?)x11 Brushing my hair, do I look perfect? Saçlarimi yikiyorum, mükemmel mi görünüyorum? I forgot what to do to fit the mold , yeah Fit olmak için ne yaptigimi unuttum, evet The more I try the less is working yeah yeah yeah Daha fazla denedim az çalismayi evet evet evet Cause everything inside me screams, "no,no,no,no..." Çünkü her sey bana çigliklar için "hayir, hayir, hayir, hayir..." Dont lose who you are, in the blur of the stars Onca yildizin içinde kim oldugunu kaybetme Seeing is deceiving, dreaming is believing, Aldatici görünür, rüyalara inanmak Its okay not to be okay... Bunun tamam oldugu, tamam oldugunu degildir... Sometimes its hard, to follow your heart. Bazen kalbini takip etmek zordur But tears dont mean youre losing, everybodys bruising, Gözyaslari kaybettigin anlamina gelmez, herkes yanar Theres nothing wrong with who you are Yanlis bir sey yok kim oldugunla Yes, Nos, egos, fake shows Evet, hayirlar, egolar, sahte sovlar "woo", just go,leave me alone "Woo" gibi, sadece gidin ve beni yalniz birakin Real talk, real life, good love, goodnight, Gerçek konus, gerçek hayat, iyi ask, iyi gece With a smile ... Gülümsemeyle Thats my own (that is my own) "no,no,no,no..." Ben kendimim (ben kendimim) "hayir,hayir,hayir,hayir..." Dont lose who you are, in the blur of the stars Onca yildizin içinde kim oldugunu kaybetme Seeing is deceiving, dreaming is believing, Aldatici görünür, rüyalara inanmak Its okay not to be okay... Bunun tamam oldugu, tamam oldugunu degildir... Sometimes its hard, to follow your heart. kalbini takip etmek zordur Tears dont mean youre losing, everybodys bruising, Gözyaslari kaybettigin anlamina gelmez, herkes yanar Just be true to who you are Sadece kim oldugun hakkinda dogru ol yeah yeah yeah evet evet evet
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir deniz kıyısında gördü onu gözlerim.. Bir sabah kuytusunda, değdi ona ellerim.. Saçları rüzgar gibi savurur geçer beni.. Taze bir bahar gibi sardı beni sevgilim.. Şimdi çok uzaklardan geçmişe bakıyorum.. Gökyüzünde yıldızlar hep onu arıyorum.. Kalbin bir yaprak gibi avcumun içindeki.. O sanki sonbahar gibi sardı beni sevgilim.. Sevgilim... Sevgilim... Sevgilim... Her aşkın bir şarkısı var...
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Maskott Nefessiz İzleri derin aklımda Aynı hayatın bize bıraktığı izler gibi Yolumu kaybettim Geri dönsem neye yarar Bazen herşey boş geliyor Kaderin ellerinde Kanrevan içinde Feleğin çemberinde Nefessiz bir şekilde Öldüm... Bir ışık gördüm çok parlak Hissi çok masum masum, Kendi bedenim dışarıdan Ne kadar masum, masun Kanrevan içinde Feleğin çemberinde Nefessiz bir şekilde Öldüm...
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2012 Bulunduğu yer: Etliekmek Şehri
Tesekkür: 298
82 Mesajinıza toplam 173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Nihayet benden başka maskott dinleyen birilerine rastladım. Ghost sound'ları çok iyi yapıyor Koray. İnsanı alıyor götürüyor.
__________________ Dünyada görmek istediğin değişimin bir parçası ol. Michael Sikkofield | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Teşekkür ederim Mahalle Muhtarı, içten yapılan herşey değerlidir benim için... Kargo Kehribar Şarkı Sözleri Şafak kızıllığı önümde bir çorba Ayçiçekleri yolun karşısında Güller çoşmuş gazetem elimde Boş bir odanın kokusu anılarda Camın ardındaki sessiz gülümsemen Bitmeyen hüznün kirpiklerinin gölgesinde Öyle yakın öyle taze Hiç hesapta yoktun Kehribar Kavga ettiğimiz gecenin sabahında Anıları koyup gitmiştin bavuluna Rüzgar savurdu şimdi ikimizi Yarısına bile gelmemiştik yolun daha Öyle yakın öyle taze Hiç hesapta yoktun Kehribar Şimdi tatlı bir rüzgar beklerim Yürüyebilseydik yanyana Kehribar
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Amy Winehouse - Valerie / Back to Black (COVER Conor MAYNARD) he left no time to regret o üzülecek zaman bırakmadı with his same old safe bet aynı eski kesin iddiasıyla me and my head high and my tears dry ben ve dik başım ve kuruyan göz yaşlarım get on without my guy erkeğim olmadan doğruldu you went back to what you knew so far removed yakın zamana kadar uzaklaştırdığını bildiğin ne varsa onlara geri gittin from all that we went through yaşadığımız herşeyden and i tread a troubled track, my odds are stacked.. ve üzücü bir şarkıyla yürüdüm,tuhaflıklarım yığınla... i'll go back to black siyaha geri döneceğim nakarat: we only said goodbye with words kelimelerle güle güle dedik sadece i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin and i go back to, i go back to us ve ben de geri gidiyorum, ben bize geri dönüyorum i love you much, it's not enough seni çok seviyorum, bu yeterli değil you love blow and i love puff sen esmeyi seviyorsun ben esintiyi and life is like a pipe ve hayat bir düdük gibi and i'm a tiny penny rolling up the walls inside ve ben içerde duvarlarda gezinen küçük sıska peniyim we only said goodbye with words kelimelerle güle güle dedik sadece i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin when i go back to ben geri gittiğimde black, black, black, black siyaha, siyaha, siyaha, siyaha black, black, black, siyaha, siyaha, siyaha, i go back to geri gidiyorum i go back to geri gidiyorum we only said goodbye with words kelimelerle güle güle dedik sadece i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin and i go back to black ve ben siyaha geri döndüm
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video namasteeee müzik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cem Özkan Bilmeni İsterdim - YouTube Cem Özkan Bilmeni İsterdim Uzaklardasın şimdi, dünya kadar Duymadım ki sesini, ömür kadar Belki görmem yüzünü, ölene kadar Eğer bir gün görmezsem Seni yeniden şu hayatta x2 Bilmeni isterdim bir şeyi Söylemek isterdim bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi