Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Öğretici Bilgiler

Uyarılar

Önemli olan beyin güzelliği!

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Önemli olan beyin güzelliği! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Zekiler daha iyidir! Ben söylemiyorum, araştırmalar söylüyor. IQ testlerinde yüksek sonuç alan insanların daha uzun yaşadığı, daha sağlıklı olduğu ve garip ama, testte düşük sonuç alanlardan daha uzun boylu oldukları ortaya çıkmış! Kendim için söylüyorsam namerdim! Bu arada yüksek IQ´luların ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Önemli olan beyin güzelliği!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 11:54 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Önemli olan beyin güzelliği!

Zekiler daha iyidir! Ben söylemiyorum,

araştırmalar söylüyor. IQ testlerinde yüksek sonuç alan insanların daha uzun

yaşadığı, daha sağlıklı olduğu ve garip ama, testte düşük sonuç alanlardan daha

uzun boylu oldukları ortaya çıkmış! Kendim için söylüyorsam namerdim! Bu arada

yüksek IQ´luların daha çabuk öğrendiği, daha az risk aldığı ve kötü

alışkanlıklarla (sigara ve çok yemek gibi) sağlık problemleri arasındaki

bağlantıyı daha iyi kurduğu da kanıtlanmış. Demek ki insanoğlu vücudunu

güzelleştirmeye harcadığı vakit ve nakiti beynine yatırım yapmak için kullansa,

sadece iş hayatında başarı, günlük hayata kolay uyum sağlama, uzun vadeli

ilişkiler kurma gibi avantajların dışında, daha sağlıklı ve belki daha güzel

olacak!AKIL KULÜBÜ ZEKÂ İŞİNİ ÇÖZMÜŞBizde ´akıllı adam, akıllı kadın´ kavramları farklıdır. Toplumda onu

bunu çarpıp, köşe dönen, ´işini halleden, yükünü tutan´ erkekler ´akıllı adam´

tabir edilir! Kadının da fettanı, entrikacısı, güzel laf oturtanı ´akıllı kadın´

olur! Ancak, benim bahsettiğim, bu alaturka manasıyla değil, daha ´işe yarayan´

bir zekâ tabii! Ve o zekâyı sonradan geliştirmek de mümkün. İngiltere´deki Mensa

isimli zekâ derneği, veya sadece IQ testinde 146´nın üzerine çıkmış insanları

üye olarak kabul eden ´akıl kulübü´ diyelim, bu işi

çözmüş.TANIMADIĞINIZ ERKEĞE MERHABABeyninizin farklı bölgelerini sürekli çalıştırmak, bu işin anahtarı.

Aynı vücudu formda tutmak gibi. Mensa´ya girdiğinizde önce size haftalık bir

egzersiz planı veriliyor, günde 15 dakika yürüyüş, pazartesi ağırlık, salı

egzersizi tadında! Mesela ilk gün dişlerinizi, ´öteki´ elinizle

fırçalıyorsunuz! Gözünüz kapalı duş alıyorsunuz! İkinci gün bir sudoku bilmecesi

yapıyor, hızlı bir yürüyüşe çıkıyorsunuz. Çünkü aynen söylendiği gibi ´Sağlam

kafa, sağlam vücutta bulunuyor´ gerçekten. Üçüncü gün akşam yemeğinde yağlı bir

balık yiyorsunuz çünkü Omega3 çok önemli. Dördüncü gün, sözlükten daha önce

bilmediğiniz kelimeler seçip, bunları bütün gün cümle içinde kullanmaya

çalışıyorsunuz. Beşinci gün pilates veya yoga deneyip, hiç tanımadığınız bir

erkeğe sırf ona benziyor diye, usulca sokulup, merhaba diyorsunuz! Şaka değil,

tanımadığınız biriyle ufak bir sohbet başlatmak, ödevlerden

biri.İLGİNÇ BİR ZEKÂ TESTİ DE BENDEN Bu arada kafeinden ve alkolden uzak duruyor, alışveriş

listelerinizi yazmayıp, ezberliyorsunuz! Zekâyla ilgilenenler sadece beyni

egzersizlerle formda tutmanın değil, vücudunuza yaptıklarınızın zekânızı da

etkilediğini söylüyorlar. Mesela bol su içmek, günde dört-beş porsiyon

meyve-sebze yemek, beyaz un, beyaz makarna ve pirinç yerine, kepekli seçenekleri

tercih etmek beyne iyi geliyor. Öğün atlamak, fazla tuz, alkol ve tatlandırılmış

gazlı içeceklerse, insanı aptallaştırıyor! Bu kadar konuştuktan sonra, bir

ilginç test de benden o zaman. Gözlerinizi kapayarak tek ayak üstünde durmaya

çalışın ve bu arada saniye tutun. 15 saniyeyi geçenler yeterince zeki demektir!

Çok kolay değil mi? Bir deneyin bakalım! Yazar : Gülse Birsel

Kaynak

: Sabah Gazetesi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks