07-08-2010, 04:16 PM
|
#12 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? Alıntı: *dünya* Nickli Üyeden Alıntı
Hep böyle olur zaten kimse istediğini elde edemez.Bana da aşık olan beni isteyen bir çok kişi var ama onları ben istemiyorum ,benim istediğim kişi ise başkasını istiyor olabilir nasıl bir şey bu , bu zincir nereye kadar sürer ki bir yerde kesişmesi gerekmez mi? O istediğini elde edebiliyorsa ben neden elde edemiyorum hala ,kafam çok karışık. | bence bir iliskide cekim yasasini kulanirken bi kisiye ozgu kulanmamak lazim bunu, cunku o kisi senin kurdugun hayalere uygun karaktere sahip olmiyabilir ve ondan cekim yasasi islemiyebilir.kiz\erkek sen kafanda belki soyle hayal kuruyorsundur ;bana bagli olsun, her soyledigi yapsin,bana saygi duysun, mutlu bir beraberligimiz olsun vs. karsi tarafin karakteri buna uygun olmiyabilir ve ona islemiyebilir, cekim yasasi senin dusundugun kislikte birini karsina cikartir.ondan bana gore hayal kurarken ne tur kisilikte birini hayal ediyorsunuz ona odaklanmak lazim.paylasim icin tesekurler saglicakla kalin. |
| |