30-11-2011, 01:40 AM
|
#32 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İstediğiniz herşeyi Nasıl Elde Edebilirsiniz..? Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
bir kere isteklerimize hayal dediğimizde onları bir adım daha geriye ve ulaşılmaza itiyoruz. sen hayal kurarken bile engellerini sıralamışsın şimdiden..bunun için sihirli bir formül yok ama imgeleme detaylandırma isteği kesin çizgilerle belirleme mutlaka işe yarıyor..sevgiler.. | Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Hayal etmek olmayan bir kurgu uzerine (gelecege yonelik) belirsiz bir zaman alaninda olmasini sitedigimiz herseydir. Hayal etmek, o an olmadigini dusunerek kurguladigimiz bir senaryodur. Oysa, imgelemek o seye sahip olmadigimizin su an ya da gelecekte onemi yoktur, ona sahipmisiz gibi yapar ve o sekilde dusunuruz. Ornegin, Kirmizi bir arabam olsa keske demek ayri ``kirmizi bir arabam var `` demek cok ayri...
Ilk baslarda biraz karisik gelebilir Bilmem ki anlatabildim mi | Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
henüz elde etmemişken bile onun senin olacağına inanıp şükür ve mutluluk duymak.. sanırım hakettiğine inanınca mümkün oluyor..sevgiler.. | biraz karışık gelse de anladım galiba :)
ama bi sorum var. Benim hep istememe rağmen,şimdiye kadar arkadaş olabilceğim evlerine girip çıkabilceğim çocukları olan bi komşum olmadı. Bu duruma hep üzüldüm. Bu yüzden iyi komşuları olan,bahçeli köpek besleyebilecğeim bi ev istiyorum.Ama köpek beslemem içinde müstakil olması lazım kendi bahçesi olması lazımiköpeği eve hapsetmek istemem.
bugün annemle babama bahsettim bunda,gece sizde böle evi düşünün dedim. Babam bende öle dublesk müstakil bahçeli istiyorum falan dedi.
annem de ben öle evde yapamam,diyaliz hastasıyım dubleks evde her zaman inip çıkamam evi temizleyemem yaşlanınca dedi.
istekler çatışıcak yani,bu durumda nolucak ? benim istediğim ev olursa annem üzülücek :( |
| |