evet hepimiz çalışmalar yapıyoruz..olumlamalar yapıyoruz ama bazılarımızınki başarıya ulaşırken bazılarımızınki yarım kalıyor..acaba evrenin bazılarımızınkini gerçekleştirmeye gücümü yetmiyor..
Tabiki koca bir hayırr..sadece olumlama yapmanında kuralları ve disiplini var.şimdi profosyonel bir ağızdan bu unsurları paylaşmak istiyorum
Olumlamanın Unsurları
istek.. isteğinizi detaylarla önce yazın.ama önemli olan olumlu dil kullanmak (kaygı ,korku ,istemiyorum gibi cümleler barındırmayarak)istediğiniz şeyin unsurlarınıda dahil ederek istenmelidir.
örnek:bir araba istiyorsanız ve onu almak için paraya ihtiyacınız var.krediye kolay kavuşmayı ekleyin dileğinize..dileğinizin çağrışımlarınızı gööz ardı etmeyin..
araba için peşinat kolay kredi düşük ödeme koşullarıgibi şeylere ihtiyaç duyarken zorlanmak istemiyorsanız ekleyin ..Dileğinizi oluştururken geleceği eklemeyi unutmayın..
Şükran Duygunuzu İfade Edin..
Evrene (tanrı ,kaynak vs) zaten benim olan araba için şükür ediyorum..
olumlamalara mutlaka teşekkürün eklenmesi gerekir.Evrene
isteğimizi dinlediği ve bunun yaşamımızın bir parçası olmasına izin vereceği için teşekkür etmeliyiz..İlahi kudreti önemsememek iyi bir fikir değildir siz her ne diyorsanız ona olumlamalarınıızın her hangi bir yerinde şükür edin..Çünkü evrendeki güç bizimle birlikte çalışacaktır..bu istediğimizin olmamızın yanıtlanacağını bildiğimiz anlamına gelir..bu zaten zaten benim sözcükleriyle ifade edilir..biz böylece kesin terimlerle istediğimiz şeyi elde edebileceğmize bunu zaten bizim için işlediğine ve bunu kısa sürede fiziksel dünyamızın bir parçası olacağına güvendiğimizi bildirir..Bu Evrene zaten kuvvetli olan doğamızı kuvvetlendirmek için bir neden sunar..yalvarmayız ,fakat bekleriz..İlahinin bizim mutlu bir yaşam sürmemizi istediğini ve bunu gerçekleştirecek koşulları bize vermek için istekli olduğunu biliriz..
şükran duymak teşekkürden farklıdır..o şeyleri bize çeker..er yada geç size daha fazlasını çeker..tabiki bunu sadece dille söylemek yetmez yürekte bu şükrü hissetmemiz şarttır..
Korumak ..Ve bana sevgi dolu ve güvenli şekilde geldi.. korumak üretken bir söcüktür..fakat bu konuda üzülecek birşey yoktur..korumak ile dileğinizin herhangi bir olumsuz sonucu olmak sızın gerçekleşmesini istediğini söylersiniz..bir arkadaşım arabasına bir kaset çalar istiyor ve bunun bedava gelmesini istiyordu.bu isteğinin güven ve sevgi dolu şekilde gelmesini istediğini söylemeyi ihmal etti.dileği tezahur etti.ve biri arabasının camını kırdı ve kaset çalarını çaldı.sigorta şirketi kaset çalarını ödedi.zihninin yarattıkları onu hayrete düşürdü..
her ne isterseniz isteyin bu bana sevgi dolu ve güven içinde gelsin diye ekleyin..
Sınırları Kaldırın.. bu yada daha iyi bir şeyi en yüce ve en büyük iyilimde ve ilgili tarafların iyiliğindee..
istediğimiz şeyden daha iyisini istemek önemlidir..birşeyi isterkeen isteğinizin yanında daha iyisinin size gelmesine izin verin..dileğiniz evrene karşı elverişli değilse (mesela üretimden kalkan bir ürün) daha iyisi ve daha kısa sürede sizi bulacaktır..
En yüce ve en büyük iyiliğimde ve ilgili tarafların iyiliğinde cümlesini eklemek sınırları daha çok kaldırır..evren sizi en yüksek potansiyelinize yönlendirir..çünkü siz istediğiniz şeyin özünü eğer sipesifik unsurlar elverişli değilse kabu etmeye gönüllü olursunuz..
Alıntı..
arkadaşlar devamı gelecek..şimdilik bu kadar görüşlerinizi ve sonuçları paylaşırsanız sevinirim..