Olumlamalar
olumlamalar,
pozitif olumlamalar,
kuantum olumlamalar,
bilinçaltı olumlamaları,
olumlama cümlesi,
olumlama kartları,
para olumlamaları,
aşk olumlamaları,
eft olumlama,
kuantum olumlama kitabı,
kuantum olumlamaları,
nlp olumlamaları,
olumlama mp3,
reiki olumlama,
kuantum olumlama konuşurken yaratmak,
kuantum olumlama örnekleri,
kuantum olumlama nasıl yapılır,
olumlama indir,
kuantum olumlama indir,
olumlama sözleri,
rüya olumlamaları,
| Kuantum Olumlama Kitabından AlıntılarAlternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili arkadaşlar olumlamalar bir harika ellerinize sağlık... Sağlıkla ilgili olumlamaları da buradan aktarsanız şu günlerde acil ihtiyacım var...çook ama pek çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim . Hepinize sevgiler... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi 1Likes | |
|
29-01-2009, 07:42 PM
|
#21 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 408
58 Mesajinıza toplam 408 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sevgili arkadaşlar olumlamalar bir harika ellerinize sağlık... Sağlıkla ilgili olumlamaları da buradan aktarsanız şu günlerde acil ihtiyacım var...çook ama pek çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim . Hepinize sevgiler Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol ! | Offline
| |
29-01-2009, 08:21 PM
|
#22 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| sıradaki ikinci olumlama "sağlık" ile ilgili sevgili anceline sırayı değiştirmemin bir mahsuru olacağını sanmıyorum sevgiler Alıntı: anceline Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşlar olumlamalar bir harika ellerinize sağlık... Sağlıkla ilgili olumlamaları da buradan aktarsanız şu günlerde acil ihtiyacım var...çook ama pek çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim . Hepinize sevgiler | | Offline
| |
29-01-2009, 08:29 PM
|
#23 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sanemce teşekkürler...Birde kilo için olsaydı süper olurdu.Olmadığını olsa yazıcağını biliyorum.. | Offline
| |
29-01-2009, 08:55 PM
|
#24 (permalink)
| Moderator
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| |
29-01-2009, 09:09 PM
|
#25 (permalink)
| Moderator
| SAĞLIK “Uyum içindeyim ve sağlıklıyım” Her nefesimde ciğerime dolan hava ve Tanrı’nın sıcak soluğu, bedenimi güçlendiren ve arıtan etkisiyle bütün hücrelerime kadar etkisini gösterir. Her nefes alışımda rahat, huzurlu ve sakin olduğumu, sağlıklı olduğumu, güçlü olduğumu biliyorum. Bedenim muhteşem bir düzenle çalışır kendiliğinden. O öylece çalışırken, benim herhangi bir şey yapmam gerekmez. Sağlıklı olmak, benim doğal halimdir. Bütün organlarım muhteşem bir düzenle yapmaları gereken işlemleri yaparlar. Keyifle ve neşe ile. Kalbim esnek bir ritimle kan pompalarken, midem yemekleri öğütürken, ben mutlu olmak ve mutlu etmek için çalışırım sadece, benim de görevim budur. Böylece herkes görevini yapmış olur. Ben mutlu oldukça, bedenim enerjiyle dolar ve uyuma katkı yapmış olurum. Neşe ve haz bedenimin yakıtıdır. Gözlerim açık, berrak ve renkli görmeye devam ederken, ben bilmeyi ve anlamayı seçerim. Böylece görevlerimizi yaparız. Midem keyifle yediklerimi öğütürken, ben öğrendiklerimi anlamaya ve duyduklarımı bir düzene sokmaya başlamışımdır bile. Ciğerlerime tertemiz havayı doldurup, biraz öylece tuttuktan sonra yavaşça Geri bıraktığımda ve bunu kendiliğinden ve rahatça yaptığımda, kanımın temizlendiğini bilirim. Ben o sırada zihnimi yararsız düşüncelerden ve korkulardan temizliyor olurum kolayca. Hayatı kucaklar ve neşeyle dans ederim. ses tellerim titreştiğinde, böbreklerim kanımı temizlerken, ayaklarım sağlamca yere bastığında, ben keyifle gelişme yolculuğumu adımlıyorum. Kulaklarım sesleri ayırt edip-algılarken, ellerim sıkıca tutup-kavrarken, ben her türlü güzelliği ortaya çıkarmak için çalışıyor olurum dikkatle. Beynim milyon kere milyon kapasiteyle çalışırken, ben öğrenir, düşünür ve bilirim. Bu ne güzel bir işbirliği! Hayat amacımı gerçekleştirebilmem için onlar hep muhteşem bir düzenle çalışırlar. Durmadan, yorulmadan ve şaşmadan. Çünkü öyle emir almışlardır Tanrı’dan. Sağlıklı olmak, benim doğal durumumdur ve ben, hep bu durumda olmayı seçiyorum. Sağlıklı ve güçlü olmayı seçiyorum. Bedenimin her bir organını seviyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Hareket etmek, yürümek, temiz ve hafif gıdalarla bedenimi beslemek benim için keyifli bir görevdir. Düzenli uyuyarak ve düzenli beslenerek ben bu uyumu ve işbirliğini sürdürmüş olurum. Sapasağlam ayakta durup, köklerimi dünyaya saldığımda, oradan bana bütün bedenimi güçlendiren enerji akar. Başımın üzerinden güneşe bağlanan bir ışık hattı beni hep canlı tutar. Ve ben, ikisi arasında sürekli beslenirim. Canlı ve neşeliyim ve güçle doluyum. Hayat amacımı gerçekleştiriyor ve değişerek ilerliyorum. Sağlıklı ve güçlüyüm. Bu durum benim doğal halimdir. Hep değişip-yenilenerek ilerliyorum. | Offline
| |
30-01-2009, 05:59 PM
|
#26 (permalink)
| Moderator
| SINIR KOYMAK “Sınırlar olmasaydı, netlik olmazdı. “Hayır” demeseydim, “Ben” olamazdım…" Haklarıma sahip çıkıyorum. Kişiliğime sahip çıkıyorum. Yaşam sorumluluğuma sahip çıkıyorum. Yeri geldiğinde zarifçe, ama kararlı bir şekilde “hayır” demem, başkalarını rencide etmez, onları kırmaz. Tersine, benimle onlar arasındaki ilişkiyi gerçekçi bir duruma sokar ve başkalarının bana saygı duymalarını sağlar. Kendi haklarıma saygı duyduğum gibi, başkalarının haklarına da saygı duyarım. Onlar bana “hayır” dediklerinde, bunun çok doğal olduğunu bilirim. Böylece hepimiz kişilik deklarasyonumuzu belirtmiş oluruz. Sınırlarımızı belirlemiş oluruz. Çünkü sınır olmazsa, saygı da olmaz. Sınır, sevginin işaretidir. Sevdiğim şeyler ve sevmediklerim konusunda, beğenilerim ve zevklerim konusunda açıkça fikrimi ifade ederim. Bu konuda tartışmaya girmeden Sınırlarımı çizerim. Kendime ait zamanlarıma sınırlar koyarım ve başkalarının zamanlarına ait sınırları da hassasiyetle korurum. “Hayır” demeden önce düşünürüm. “Evet” demeden önce düşünürüm. Başkalarının beni anlamalarını beklemem, onların benim haklarıma sahip çıkmalarını beklemem. Ben kendi haklarımı korumak için gerektiğinde “evet” gerektiğinde de “hayır” derim. “Hayır” dediğimde kırılan kişiler, bu sınırlar konusunda net fikirleri olmayan insanlardır ve ben adilce “hayır” dediğimde, onların da öğrenmesini sağlamış olurum. Kendimi sevdirmem için kendi haklarımı göz ardı etmem gerekmez. Tam tersine haklarımı savunmam gerekir. Saygı görmem için, başkalarına hoş görünmem gerekmez. Tam tersine, yapmam gerektiğine inandığım şeyleri yaparım. Çünkü benim en büyük görevim, kendi haklarıma sahip çıkmak, ve başkalarının haklarına saygı duymaktır. Zamanım bana aittir, onu en iyi şekilde kullanırım. Bedenim bana aittir. Kitaplarım, odam, eşyalarım bana aittirler. Param bana aittir. Yeteneklerim ve duygularım, bütün bunların hepsi benim değerlerimdir. Onları ben kendi seçimimle, kendi isteğimle ve istediğim biçimde kullanma hakkına sahibim. Ve bu hakkı en iyi şekilde kullanırken, beni yönlendirmeye ve isteğimin ve çıkarlarımın dışında bunları kullanmaya niyetlenen kişilere “hayır” demek, insanlık onuruma sahip çıkmaktır aslında. Ve bu yüzden ben, gerektiğinde kolaylıkla ve zerafetle “hayır” demeyi seçiyorum. Nerede “evet” diyeceğimi ve nerede “hayır” diyeceğimi ayırt etmem, benim için çok kolay oluyor, çünkü bu konuda özel bir hassasiyet geliştirdim ve bunu kullanıyorum. “Hayır” dediğimde sınırlarımı belirlemiş oluyorum ve sınırı belli olmayan hiçbir şey “belli” değildir. Ve sınır sevgidir. | Offline
| |
30-01-2009, 06:59 PM
|
#27 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 408
58 Mesajinıza toplam 408 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sanemce cok tesekkür ederim...harikasın
__________________ Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol ! | Offline
| |
31-01-2009, 04:48 PM
|
#28 (permalink)
| Moderator
| EGOSAL KİMLİK “Egom benim taşıtımdır. Onu işbirliğine davet ediyorum.” Sevgili Egom, şu andan başlayarak tümüyle benim kontrolüm ve yönetimimle seninle işbirliği içinde yolumuza devam ediyoruz. Senin olumlu niyetini biliyor ve takdir ediyorum. Şimdiye kadar yaptıklarından dolayı ve bundan sonra yapacakların için de sana şimdiden teşekkür ediyorum. Ve bundan sonra ikimiz için de uygun, yararlı olan düşünceleri alışkanlığa dönüştürmeni istiyorum. Ancak seninle işbirliği yaptığımızda başarıya ulaşacağımızı biliyorum. Bundan sonra ben ve sen müthiş işler yapacağız. Güven içindesin ve her zaman korunuyorsun. Bilmediğim şeyleri öğrenmek için adım attığımda, bil ki güven içindesin. Çünkü birlikte gelişiyor ve olgunlaşıyoruz. Yeni bir şey yaptığımda, yeni bir yere gittiğimde öğrenmek için bir çok fırsatla karşı karşıyayız demektir. Her zaman sağlam bir yapının üzerinde duruyoruz. Sen ve ben… Bundan sonra sana kulak verecek ve seni dinleyeceğim, sen de beni dinleyeceksin. Birbirimizi anlayacak ve uzlaşacağız. Birlikte hareket edeceğiz. Seni duymak için hep dinleyeceğim. Senin niyetini anlamak için hep kulak vereceğim sana. Sen de bana kulak vereceksin ve ikimizin de istediği şeylere böylece ulaşacağız. Mutluluk, haz ve gerçek güce. Şimdiden bu konuda yapacağın yardımlar için sana teşekkür ediyorum. Bundan önceki yardımların için de. Artık sen, benim himayem ve yönetimim altındasın. Hep bir işbirliği içinde olacağız. Her an değişerek ve yenilenerek ilerlediğimizde kendi içimdeki özü açığa çıkarıyor olurum. Hiçbir şey bizi üzemez, yaralayamaz ve tehdit edemez. Çünkü benim varlığım sonsuz ve sınırsız bir özden oluşmuştur. Bu yüzden her şey ancak bizim için en iyi sonucu verebilir. Bundan sonra söylediğim sözler hep bu gerçeği yansıtacak. Davranışlarım hep bu gerçeği ifade edecek. Ve sen benimle bu konuda işbirliği yapacaksın. Ben ancak bu şekilde ilerleyebilir ve istediğim şeyleri yapabilirim. Sana teşekkür ediyorum ve işbirliğimizin bu deklarasyonunu net olarak algıladığını biliyorum. | Offline
| |
01-02-2009, 05:40 PM
|
#29 (permalink)
| Moderator
| DEĞİŞİM “İlerlemem gerektiğinde değişmem de gerekiyordu. Her değişim bir tür ölümdür ve hiç kimse değişmeden duramaz.” Bütün evren her an yok olur ve sonra yeniden değişerek var olur. Ben de değişirim. Her an, her soluk alışımda. Hiçbir zaman bir önceki solukta olduğum kişi olmam. Hayatın akışına uyum sağlayıp onunla birlikte akarken, hep yenilendiğimi ve olgunlaştığımı bilirim. Hem hep aynı kalırım, hem de hiçbir zaman bir önceki gibi olmam. Her şey beni değiştirmek için vardır. Ciğerlerime dolan hava, attığım adım, okuduğum kitap beni değiştirir. Eşim beni değiştirir, çocuğum, arkadaşım ve yabancı sandığım kişiler beni değiştirirler. Ay beni değiştirir, güneş beni değiştirir. Onlar beni değiştirirken, ben de onların değişimine katkıda bulunan milyonlarca etkiden birini yapmış olurum. Hepimiz birbirimizi değiştirir ve değişiriz. Bu ne güzel bir danstır. Ve ne güzel bir armoni! Değişerek aynı kalmanın sırrını hissettikçe, boşluğun ve belirsizliğin rüzgârına kendimi bıraktıkça, hayatın beni götürdüğü her anda yeni şeyler bulurum. Her köşede bir sürpriz, bir hediye ve bir heyecan beni bekler. Bu değişim içimi ürperttiğinde ve karanlık boşluğa gözlerimi dikip öylece baktığımda yine de bilirim ki, yolumu aydınlatacak bir ışık çıkacaktır bir yerlerden. Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, zamanın içinde gizli duran gerçeğe götürür. Değişimi severim ve değişerek olurum her an. Önümü göremediğimde, bastığım yeri bilemediğimde yürürüm yine de, gözlerim karanlığa alışıncaya kadar ilerlerim. Bilirim ki ortalık aydınlandığında ve karanlık dağıldığında, yepyeni bir görüntü bütün berraklığıyla ortaya çıkacaktır. Değişirken sınırlarımı zorlamak ve kendimi esnetmek zorunda olduğumu bilirim. Konfor alanlarımdan dışarı çıkmak beni zorlayabilir. Ama sürecin sonunda alacağım ödülün, değişim sırasında çekeceğim sıkıntılara değeceğini bilirim. | Offline
| |
01-02-2009, 11:42 PM
|
#30 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 65
45 Mesajinıza toplam 387 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Merhaba
acaba bu olumlamalar bir meditasyon mp3 ü şeklinde ses kaydı olarak kaydedilebilir mi?bunu yapabilecek bir arkadaşımız var mı? kendi sesiyle | Offline
| | | |