20-06-2009, 01:53 PM
|
#15 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Ben bu videoyu çok sevdiğim için imzama koymak istedim. Suzzy'cim yollamıştı bana izle seversin diye. Sanki bir yaşam yolculuğu gibi geliyor bana, ingilizcem çok kuvvetli olmadığı için söylenenleri tercüme edemiyorum. Ama kendi bakış açımla şunu söyleyebilirim ki, izlediğim zaman imzamdaki söz gibi Öz'den Öz'e yapılan bir yolculuk gibi geliyor bana, hayatımdaki geçişler gibi.
Bazen başa dönmenin de bir hazzı olabileceğini, geçtiğin yerleri de hayatına katmanın verdiği duyguyu, bazen eşsiz güzellikteki bir manzarayı izlerken dalıp giderken ayrıntıları görmediğimizi, göremediğimizi, ama aslında o manzaraya neden olan şeyin o ayrıntılarda yattığını anlatıyor sanki.
Hayata tek bir noktadan baktığın zaman gördüğün şeyler sadece görmek istediklerindir. Bu video bana tek noktaya bakmamayı anlatıyor.
Sizlere neler anlatıyor?
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |