Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Konu Dışı Kategoriler > Pratik Bilgiler

Uyarılar

yazlık evde değişim zamanı

Konu Dışı Kategoriler ve Pratik Bilgiler yazlık evde değişim zamanı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kayınvalidemle birlikte bir yaz geçirdiğimi biliyorsunuz. Yazlıkta iki çocuğumla birlikte devirmediğim roman kalmadı. Madame Bovary'yi böylelikle sekizinci kez okumuş oldum. Ve sonuç bir felaket. Kocamı Charles Bovary olarak görürken kendimi de Harvey Keitel'e aşık bir Emma gibi hissediyorum. Hafta içi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Pratik Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Pratik Bilgiler nerededir kimdir Pratik Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Pratik Bilgiler hipnoz Pratik Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Pratik Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Pratik Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

yazlık evde değişim zamanı

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2009, 02:24 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart yazlık evde değişim zamanı

Kayınvalidemle birlikte bir yaz geçirdiğimi biliyorsunuz. Yazlıkta iki çocuğumla birlikte devirmediğim roman kalmadı. Madame Bovary'yi böylelikle sekizinci kez okumuş oldum. Ve sonuç bir felaket.

Kocamı Charles Bovary olarak görürken kendimi de Harvey Keitel'e aşık bir Emma gibi hissediyorum. Hafta içi İstanbul'da kalan, Cuma günleri ailesini yani bizi görmeye gelen eşimi romandan şu cümlelerle izlemeye başladım:

''Charles masanın başından kalkmadı, Emma da oturdu; kocasına baktıkça gördüğü manzaradaki tekdüzelik, yüreğinde yavaş yavaş acıma diye bir şey bırakmıyordu. Kocası çelimsiz, zayıf, metelik etmez görünüyordu ona. Nasıl kurtulmalıydı ondanş''

Çok mu gaddarım sizceş Hiç değilim. Cuma o gelmeden hazırlıklar yaptım oysa ki. Hemen Emma'laşmadım. Önceleri kendisine cuma günleri civardaki restoranlardan ya da salaş meyhanelerden birinde rakı içip yemek yemeyi teklif ettim. O Hazin'le Barbie ya da Demir'le bahçede futbol oynamayı içki içmeye tercih ettiğini söyledi. Haftaiçi yurtdışından gelen misafirleriyle zaten yeterince içki içmek zorunda kalıyormuş. Haftasonu dinlenmek, aslında karaciğerini dinlendirmek istiyormuş. Peki ama ben? Hatfaiçi çocuklar ve bitmek tükenmek bilmeyen eleştirileriyle beni bunaltan annesiyle nasıl dinlenebirim acabaş?

En son kayınvalidem gençken Canan Hoca denilen ünlü yüzücüyle Boğaz'ı nasıl geçtiklerini anlatmaya koyuldu. Hazin'i de bir an evvel Galatasaray Kulübü'ne yüzmeye, su balesine bir şeye yazdırmalıymışım.Hatta ben niye Pilates yapmıyor muşum? Pilates'le bütün arkadaşlarının gelinleri öyle güzel zayıflamış ki. Ben Emma olmayayım da kimler Emma olsun!.. Her neyse geçen çarşamba ben de onu kendi birikimimle ezmeye karar verdim. ''Annecim'', dedim... ''Bu yazlık evin biraz dekorasyonu demode. Yani bütün arkadaşlarımın annelerinin evleri son derece modern yazlık evler. Siz niye biraz değişiklik düşünmüyorsunuz?'' Bu sözlerim karşısında yıkılacağını, kompleks duyacağını sandığım ''annem'' sen bir dolduruşa gel, bir coşku duy. Panikle... Dekorasyonla ilgili tüm birikimimden şüphe duy. Acaba gerçekten bu koca yazlık evi değiştirecek görgüye geleneğe sahip miyim diye bir tereddüt et...

Neyse ki imdadıma plajda okurum diye yanımda götürdüğüm başta Evim olmak üzere tüm dekorasyon dergileri yetişti. Kayınvalidemi güneş battıktan sonra karşıma aldım. Güzel limonlu bir çay demledim. Yanına da limonlu diyet bisküviler çıkardım. ''Annecim'', dedim. ''Her şeyden önce dekorasyon bir tutku, bir cesaret işidir. Gözlerini kapatmalı ve kendine en uygun geleni, en içinden geçeni ortaya dökecek kararlılıkta olmalısın.''

''Tamam, kızım, ben hazırım'' demez mi? Hatta bir ara gözlerini kapadı da tansiyonu düştü, sandım. Meğer hayalindeki yazlık evini canlandırıyormuş. Kıyıkent'teki bu eski evi yeni bir tasarımla görmeye çalışıyormuş. Bunun üzerine bana da bir içmimar haller geldi tabii... Hazin de aşağı kalmadı:

''Babaanne, bir odanı açık dolaba dönüştürebileceğin gibi, yatak odası ve koridoru da farklı yöntemler ile gardıroba çevirebilirsin. Modüler sistemler imdadına yetişebilir.''

''Evet, anne dedim, Hazin doğru söylüyor. Ayrıca dolapların içlerine alacağın aksesuvarlarla dolaplarınızın hacimlerini daha kolay kullanabilirsiniz. Evim küçük diyorsanız ki, hiç değil, onu daha ferah bir ortama kavuşturabilirsiniz. Birkaç renkli büyük yastık, birkaç küçük değişiklikle... Yazın keyfi de bahçede çıkar yani... Bahçeye de bu puf büyük yastıklar çok yakışır. Antrenize tavandan sallandıracağınız iki üç rüzgarlık oranın da havasını değiştirecektir. Salona kayınpederimin kitap okuması için rahat mı rahat bir de eski görünümlü berjer aldık mı. Oradaki oturma takımını kaldırıp sadece ikili kanapeyi bırakıp o kanapeye de Amerikan bezinden yeni kırık beyaz kılıflar diktirdik mi!... Salon tamam olur. Bahçeye çıkan balkonun duvarlarını da şöyle etnik pastel renklerden birine mesela Bodrum mavisine ya da Tunus turuncusuna ya da safran rengine boyadık mı, tamamdır.''

Kaynak:Evdergisi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks