03-01-2009, 02:24 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| salondan kış nasıl kovulur?
Salondan kış nasıl kovulur? Yaz, kışı hatırlatan sıcak salona nasıl getirtilir? İşte formül bende. Bu dekorasyon meditasyondur diyorum.
İnanmıyorsunuz....Bu sabah uyandım... Ama rüyamın hala etkisindeyim. Rüyamda kayınvalidem saçlarını kızıla boyatmış ve upuzun bir örgü yapmış. Benden bu yüzünün ik yanında yer alan uzun neredeyse beline kadar gelen örgüleri makasla kesmemi istiyor. Ay yapamam efendim, diyorum. Ne demek efendim, diyor. Rica ederim annecim, diyorum. Ne münasebet kızım, diyor. Olur mu anneciğim, diyorum. Olmaz mı kı evladım, diyor... Bildiğiniz gibi kentin en eski ve en iyi ruh doktoru olan kayınpederime eşiyle ilgili bu gördüğüm rüyayı anlatmaya henüz cesaret edemedim. Birlikte yaz tatiline çıkmamıza daha doğrusu benim Hazin ve Demir'le birlikte kayınvalidemlerin yazlığına gitmeme ve sevgili kocamın da haftasonları babasıyla bize dahil olmasına çok az kaldı. Kayınvalidemin kadınbudu köfteleri, Rokoko pastalarıyla geçecek günlerin stresinden belki de bu sürreal rüyayı gördüm. Hazin ve Demir denize girecekleri için çok heyecanlı ve mutlular. O yüzden ben de bütün mutsuzluğumu bilinçaltıma postaladığım gibi kayınvalidemle rüyalarım aracılığıyla cebelleşiyorum. Bu arada yaz havasını eve getirmeye tabii ki de karar verdim. Ve ne yaptım? İnanmayacaksınız ama belki stresimi azaltır diyerek henüz tatile çıkmadan tatili eve getirmeye karar verdim. Salonun ortasına kocaman bir şezlong aldım. Eşim çıldırdığımı düşünse de kızım Hazin pembe güneş gözlüklerini takıp bütün gün şezlongda takılıyor. Ben de öyle... Kışlık kapalı bir salona şezlong kadar iyi giden bir şey olamaz. O şezlong eve geldiğinden beri şezlongda uzanma kuyruğu yaşanıyor. İşten yorgun gelen kocam orada biraz Orhan Pamuk okumak istiyor. Ben bütün günümü Gülten Akın şiirleri okuyarak bu şezlongda geçiriyorum. Demir arada sırada şezlongda daha çok uzanma sözleşmesine göre bana ı-pod'unu veriyor. Kayınvalidemle geçecek bir yaz boyu tatil için böylelikle moral depoluyorum. Geçen gün kızım Hazin, şezlong yetmez bir de dev gibi bir bitki alalım bunun yanı başına dedi... Soluğu Bauhaus'taki bahçe bölümünde aldık. Hazin'in boyu kadar yeşil bir Latince ismini hatırlayamadığım bitkiyle eve döndük. O kadar mesuduz ki... Demir, anne, acaba çadır da alsak bir aradan çadır tatili de çıkarsak mı diyor... Resmen bunu de ciddi ciddi düşünüyorum. Salonda bir çadır tatiliş Olmaz mış Kulağa harika geliyor. Bunu eğer yaparsak emin olun ilk sizinle paylaşırım. Bakalım o zaman kayınvalidemin kızıl renkteki iki saç örgüsünü usturayla keserim rüyamda belli mi olur, anneciğim.... Anneciğim, benim... Ben Virginia Zeynep... Kendime ait bir şezlongum var. Ve mutluyum.
Kaynak:Evdergisi Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |