Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Konu Dışı Kategoriler > Pratik Bilgiler

Uyarılar

salonumun ortasında piknik alanı yarattım!

Konu Dışı Kategoriler ve Pratik Bilgiler salonumun ortasında piknik alanı yarattım! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yaz sıcaklarını evde geçirmeyi severim. Her zaman yaratabileceğimiz serin bir köşe, rüzgarı alan bir pencere önü buluruz diye düşünürüm. Bu sene yaz ayına da aynı duygularla girdim. Evimi yaz ve kış sevmemim en güzel yanı her mevsime çok çabuk adapte ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Pratik Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Pratik Bilgiler nerededir kimdir Pratik Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Pratik Bilgiler hipnoz Pratik Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Pratik Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Pratik Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

salonumun ortasında piknik alanı yarattım!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2009, 02:24 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart salonumun ortasında piknik alanı yarattım!

Yaz sıcaklarını evde geçirmeyi severim. Her zaman yaratabileceğimiz serin bir köşe, rüzgarı alan bir pencere önü buluruz diye düşünürüm. Bu sene yaz ayına da aynı duygularla girdim.

Evimi yaz ve kış sevmemim en güzel yanı her mevsime çok çabuk adapte olabilmesi. Pencerenin önünde sakince oturup, ayaklarımı pufa uzatıp karın yağışını seyrederken, aynı pencerenin önünü yaz aylarında çiçek bahçesi haline çevirebiliyorum, çok da keyifli oluyor.

Geçen gün bir arkadaşım da aynısı yaptı, hoşuna gitmiş. Aslında yaz sıcakları yaşamımızda büyük değişimler yapmak için çok da fırsat tanımıyor bize, ama evimizin ruhunun dinlenmeye çekildiği bu dönemi de boşa harcamamak lazım. Güzel, sade ve fazla masraflı olmayan alternatifler bu aylar için her zaman kullanılabilir. Ben galiba, balkonlardan çok evin iç kısımlarında yaşamayı tercih ediyorum. Güneşin yakıcılığını değil, ısıtan ve parlak yüzünü hissetmek böyle daha kolay oluyor. O yüzden yaz aylarını evin iç kısımlarında yaratılacak bir dünyanın tadını çıkarma zamanı olarak görürüm.

Bu yaz çok renkli geldi Turuncu, yeşil, pembe, sarı, beyaz bir aradalar ve birbirleri ile çok da uyumlu görünüyorlar. Yapılabilecek en güzel değişim de renklenerek oluşabilir.

Yaz ayı hem su, hem ateş enerjisini birlikte taşır. Parlak sarı, turuncu, sim, dore, beyaz, parlayan her şey, aynalar, cam eşyalar, çiçekler, yumuşak ve serinlik duygusu veren tüm eşyalar bu yaz sizin olabilir. Sonbaharda daha koyu renklere ve kalın kumaşlara dönmeden de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eviniz bu yaz kendi ellerinizle yarattığınız uzun süreli bir piknik alanı gibi olabilir, bakın nasılı Kırmızı-beyaz, ya da yeşil-beyaz kareli kumaşlarla masa örtüsü, kare ve yuvarlak yastıklar çok rahatlıkla dikilebilir. Pötikarenin renklerini tek tek de kullanabilirsiniz. Bir arkadaşıma turuncu- beyaz pötikareden yuvarlak masasına örtü diktik; aslına bakarsanız o dikti ben seyrettim desem daha doğru olacak.

Aynı kumaştan kare yastıklar, beyaz amerikan bezinden ve turuncu kumaştan dikdörtgen yastıklar da yanına yerleşti. Kanepesi lacivertti; üstüne yeşil, ince bir pamukludan genişçe bir şal oluşturduk. Aslında bu kadar değişim bile bizi piknik havasına sokmuştu, ama arkadaşım daha radikal değişimler peşindeydi. Orta sehpayı bir süredir kaldırmak için fırsat kolluyordu zaten. Koyu yeşil büyük minderler dikti ve sehpanın yerine koydu. İçi amerikan bezi kaplı hasır sepetlerden de çeşitli boylarda alıp evde herkesin yaz ayı için bir sepeti olacağını ilan etti. Ev sakinleri sepetlerini alıp köşelerine yerleştiler; ev şimdi son derece toplu?

Kitaplar, gazeteler, oyunlar, hatta kedinin oyuncakları bile kendine birer sepet edindi. Arkadaşımın cama özel bir düşkünlüğü vardır. 'Yaz aylarında cam kullanımı enerjiyi çok arttırırı cümlesi ile inanılmaz bir alışveriş gününe girdik. Yeşil- portakal rengi bardak ve sürahi, yeşil ve turkuaz dondurmalıklar, portakal rengi çerezlik ve meyve tabakları beyaz ve turuncu parlak tepsiler, altında tealight ile her zaman sıcak cam demlikler ve en güzeli kırmızı küçük vazolar aldı. Özellikle vazolara bayıldım, çünkü herkese birer tane verdi ve herkes artık kendi çiçeğinden sorumlu. Tüm bunların yanına bembeyaz, kenarlarında portakal ve yeşil çizgileri olan büyük kilimler aldı. Zaten kanepenin önü sehpa gidince böyle bir sadeliği ve rahatlığı hak ediyordu. şimdi eve girdiğinizde sizi önce içinde yeşil bambu yaprakları olan sıra sıra vazolar karşılıyor. Salonda pencerelerin önündeki büyük kanepe çekildiği için, perdelerin uçuştuğunu seyretmek çok keyifli. Kanepe kış ayını tamamen unutmuşa benziyor. Herkes kendi vazosunu ve sepetini sahiplenmiş ve hakkını vermiş durumda. Yer minderlerinin yanında duran ferforje ayaklı kapatılabilen sehpaların üstü arkadaşımın güzel meyveli tartları ile dolu. Bu, üstü renkli mozaiklerle kaplı sehpaları çok beğendiğimi ve de pratik bulduğumu da itiraf etmeliyim. Salonda girişe küçük çam ağacının yanına yeşil ve beyaz büyük teneke saksılarda beyaz ve açık pembe ortancalar koyma fikrine tüm aile sıcak baktı. Giriş ve salon böylece yeşil, turuncu ve beyaz ağırlığında giderken, yatak odaları ve banyolarda bambaşka bir hava söz konusu, ama sanırım o da başka bir sefere?

İşin en güzel tarafı, sonbahar gelince bu eşyaların hepsinin evde başka yerlere dağılabilir ya da katlanıp birer çekmeceye girebilir olması.

Yani işin sırrı her zaman olduğu gibi önce doğru rengi seçip sonra bu rengin evde belli yerlere dokunmasını sağlamaktan geçiyor.

Temmuz sıcaklarında evinizde piknik yapmak isterseniz, yakınızdaki kumaşçıya bir uğrayın; arkadaşımın alışveriş listesini siz de deneyin. Az masraf, bol enerji ve bitmeyen bir keyif sizi bekliyor olacak?

Dr. Mimar Lerzan Aras, her ay bir okuyucumuzun kişilik özelliklerinden

yola çıkarak dekorasyon önerilerinde bulunacak. Ona e-posta atın!

Ferhan Temizel, 12.07.1981 İstanbul doğumlu.

10 ay önce evlenmiş. Evi çok güneş ışığı almadığı için, en çok ışık alan salon, onlar için yaşam alanı olmuş. Evinde apartman boşluğuna bakan odasını çatıdan gelen güneş ile daha aydınlık bir hale getirmek ve ileride çocuk odasına çevirmek istiyor. İlkbaharı çok seviyor; fuşya, pembe ve lacivert ise sevmediği renkler; en büyük hayali büyük ve ferah bir mutfak ve evyenin olduğu yerde dışarı bakan bir pencere.

ÖNERİLER:
Güneş ışığı her zaman gerekli, ama eğer çok alma şansımız yok ise, yine de evi aydınlık hale getirebilmenin yolları var. Doğu tarafından bakarsak, Ferhan Hanımş'ın burcu yengeç, yükselen burcu terazi, ay burcu ise akrep, özellikle hava elementi de çok yüksek. Batı tarafından bakarsak, ev yaşamını seviyor ve evinde günlük yaşamının rahat akabilmesi için ışık ve keyif içeren bir düzene ihtiyacı var. Hava elementi, yumuşak, parlak ve uçuşan her şeyi içerir. Beyaz, açık mavi, açık yeşil ve açık gri, duvarlar için ideal renklerdir.

Ferhan Hanım, evinde parlak yüzeyleri duvarlarda, yumuşak malzemeleri de zeminde kullanarak çok keyifli mekanlar oluşturabilir. Örneğin, koridorunun bir duvarını yerden 30 cm yükseklikten başlayarak ayna ile kaplatabilir ya da koridor boyunca parlak renklerde raflar asarak, üstlerinde cam objeler, mumlarla köşeler yaratabilir, hatta küçük aynalar asarak koridorda yeni bir düzen oluşturabilir. Yerde duvardan duvara ince yumuşak tüylü, ama düz halıları tercih etmeli; parlak gri, bej, hardal rengi, çok açık turkuaz, ya da kayısı tonları zemin için uygun renkler. Evinde tüm odalarda yaşamş daha çok duvarlara taşımak iyi olacak; duvarlarda raflar, zeminde tüm duvarı boydan boya kaplayan alçak kapaklı dolaplar ve hasır küçük koltuklar onun için ideal.

Kaçınması gereken ise, duvar kağıtları, koyu renk ahşap eşyalar ve büyük köşe kanepeleri ve büyük orta sehpaları. Lake ve beyaz patine edilmiş ahşap ve hasır karışımı taşınabilir dolaplar, cam ve ferforje karışımı raf ve sehpalar, çok büyük olmayan kapitone yuvarlak puflar ve gönlünce seçeceği sade aynalarla evi güneşin eli değmiş kadar parlak ve keyifli olacaktır.

Kaynak:Evdergisi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks