| ||||||||||||||||||||||||
Telkin dinlemek Plasebo mu?Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız Telkin dinlemek Plasebo mu? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de ne yapacağıma şaşırdım, antidepresan kullanmaya kalkışsam ona karşı çıkanlar uzun vadeli fayda sağlamaz diyenler var, telkin desem boşa kürek çekmek gibi, ee kendi kendine de bu korku kaygılar geçmiyor dua edip ağlayıp duruyorum elden gelen yok.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız telkin cd indir izle İstanbul Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız nerededir kimdir Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hipnoz Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız kuantum düşünce kitap haberi Telkin dinlemek Plasebo mu?
| ||||||||||||||||||||||||
Offline |
31-10-2015, 11:02 PM | #13 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Sep 2015
Tesekkür: 1
16 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Re: Telkin dinlemek Plasebo mu? Sitenin sahibinden daha çok ilgileniyorsunuz buraya yazanlarla valla, teşekkür ederim dinleyeceğim, inşallah hepimiz şifamızı buluruz. |
Offline |
31-10-2015, 11:15 PM | #14 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Apr 2014
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkin dinlemek Plasebo mu? meditasyon sonsuz süprizlerle dolu bir aktivite deneyimlerinizi bekliyorum teşekkür ederim :) |
Offline |
31-10-2015, 11:57 PM | #15 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Sep 2015
Tesekkür: 1
16 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Re: Telkin dinlemek Plasebo mu? Ben otohipnozda yapmistim kendime, birden kendimi deniz kenarinda kuma degen ayaklarimi gormustum cocukluk anilarima gitmistim sarsan bi deneyim olmustu ama. Bunu da deneyecegim umarim mutlu eden, pozitif enerji birakan bir etkisi olusur. |
Offline |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız Telkin dinlemek Plasebo mu? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de ne yapacağıma şaşırdım, antidepresan kullanmaya kalkışsam ona karşı çıkanlar uzun vadeli fayda sağlamaz diyenler var, telkin desem boşa kürek çekmek gibi, ee kendi kendine de bu korku kaygılar geçmiyor dua edip ağlayıp duruyorum elden gelen yok....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız telkin cd indir izle İstanbul Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız nerededir kimdir Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hipnoz Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız kuantum düşünce kitap haberi