| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Işık'ca Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ansızın Tutacaktım Ellerinden - Dailymotion video Gitme lütfen, bu öyle bir şey değil. Bu gerçek bir sevda. Yapma vazgeçme bizden...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #281 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Ansızın Tutacaktım Ellerinden - Dailymotion video Gitme lütfen, bu öyle bir şey değil. Bu gerçek bir sevda. Yapma vazgeçme bizden
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #282 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Resim hocama uğradım bugün. Hem hatrını sorayım, hemde orada kalan malzemelerimi alayım istedim. Çok kaba ve sıkıcı davrandı bana. Davranışları ve sözleri oldukça canımı sıktı. Atlatmak kolay olmadı. Moralim bozuldu. Sonra dedim kendi kendime " beni sevmek, benden hoşlanmak zorunda değil. Bu benim kötü ve yetersiz olduğumu göstermez. Bu sadece onun sorunu. Terbiyesizliği ve kabalığı onun. Hem zaten sende ondan hoşlanmıyorsun kabul et. Oldukça sinir olurdun ona önceden de." Fakat yine de böyle bir davranış insanı incitiyor. (Kendimi tam olduğum gibi kabul ediyor seviyor ve affediyorum. Ben olduğum halimle tam ve mükemmelim. Yüreğini acıtma Işığım, boş ver kırılma. OLsun sen bana göre güzel bir insansın. Canın saolsun.) Olay karşısında iç sesim. Yüreğimi öptüm ve bak geçti artık dedim kendi kendime. |
![]() | ![]() |
![]() | #283 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen | |
![]() | ![]() |
![]() | #284 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #285 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: cennet
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
harikasın, annemin ve senin ve bütün annelerin, günü mutlu, huzurlu olsun ,gerçi sadece bir günü anneler günü olarak ilan edilmesi hiç hoş değil bütün günler annelere feda olsun ![]()
__________________ yarimistanbul | |
![]() | ![]() |
![]() | #286 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Evet, ben anneler, babalar, sevgililer, şunlar bunlar gününe hiç takılmam. Evlilik yıldönümüzü bilmem mesela. Doğum günümü ben kutlamıcam da yavrular kutluyo işte. Yoksa çıkmışın kırkın üstüne ne yaş günü Allah aşkına, yaşlanıyorum ay siz neyi kutluyonuz:)))) Çok teşekkür ediyorum. Çok düşüncelisin, çok incesin. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #287 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tesekkür: 111
424 Mesajinıza toplam 796 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hep tek basina avatarlar seciyosunn artik..
__________________ mutluyum mutlusun mutlu |
![]() | ![]() |
![]() | #288 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() öncekilerde çiçek böcekti birinde beyaz at vardı. E baktım at ya nihayetinde attan eş olmaz ki bana. Sadece ruhu var ama kendi yok. Dur bu geçiş dönemi biraz daha kafamı toplayım. Bakarım. Güzel hatun ama tıpkı ben :P Deniz var ya arkada işte deniz benim tutkum.Feyste tanıştığım bir bey vardı. Beni gördüğünde şöyle demişti. Sen derinler ve zirveler demeksin. Hakkaten ya benim hayallerim hep denizlerin dipleri ve yaylalarda geçer. Mesela benim cennetimde derim ki bir okyanusum olsun. Bende suyun altında nefes alabileyim ve balinalarla şarkı söyleyim. Önceki mail adresim istiridye idi şimdiki zirve ama bilinçli değil bilinçsiz. Allahım nasıl biriyim ya Rabbim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #289 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tesekkür: 111
424 Mesajinıza toplam 796 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() süpersinn :)))
__________________ mutluyum mutlusun mutlu |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Işık'ca Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ansızın Tutacaktım Ellerinden - Dailymotion video Gitme lütfen, bu öyle bir şey değil. Bu gerçek bir sevda. Yapma vazgeçme bizden...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi