| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Işık'ca Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Bir papatyanın hissettirdikleri Bilmem fark eder mi insanlar seni, yapraklarını " seviyor, sevmiyor" diye koparırken. Fark ederler mi sende ki kalenderliği. Yer aramazsın sen açmak için. Güzelliğini sergilemek için, özel bir yer aramazsın. Bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #531 (permalink) | |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #532 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Bozuk interneti yaptım. Evlatların tepkisi " ya senin nası bi kafan var?, ya sen ne zeki bi şeysin." öhöm öhöm insanın bunu evlatlardan duyması harika doğrusu. |
![]() | ![]() |
![]() | #533 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Bir müzisyen olmak isterdim. |
![]() | ![]() |
![]() | #534 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() avatarımda ki kızın oturma biçimiyle aynıydı çocukken oturuş tarzım. Bana çok tanıdık ve sevimli geliyor. |
![]() | ![]() |
![]() | #535 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() "Gerçekler üzerinde durulacak en sağlam zemindir demiş biri. Eğer iyileşmek istiyorsanız, acıtın canınızı, bırakın yalanların arkasına saklanmayı. Korkuyorsanız korkuyorum deyin. Zavallıyı oynamayın sorumluluğunuzu alın evet ben burada hata ettim deyin. Ancak öyle güçlenirsiniz yoksa başkalarını suçlamak çok daha kolay. Kendinizi köşeye sıkıştırın. soru üzerine soru sorun kaçamasın, yalan söyleyemesin. Ne zaman ki itiraf edersiniz o zaman işte artık özgürsünüz." Dün okuduğumdan beri kafamın içinde dolanıp duruyo bu cümlelerin. Ne kadar doğru söylemişsin... İnşallah ben de bi gün gerçekleri kendime itiraf edicek kadar cesaretli olabilirim.
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen |
![]() | ![]() |
![]() | #536 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
O okula gidebilirdim mesela, o eğitimi alabilirdim. Alsam ne olur bu eğitimi? O zaman, bu konuda ilerleyebilirim. Yurt dışına gidebilirim. Diyelim ki gittim. O zaman ne olur? İşte ilerlerim insanlara faydalı olurum. Kendime faydalı olurum, sevdiğim bir şeyi yapabilirim. O halde yap seni engelleyen ne? Ailem buna izin vermez? Bunu denedin mi bunu onlara söyledin mi peki? Hayır söylemedim çünkü bana izin vermeyeceklerini biliyorum. Denesen ne kaybedersin? Bana bağırıp çağırabilirler, onları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Kendini hayal kırıklığına uğratıyorsun ama!.. Olsun buna katlanabilirim. Öyleyse vazgeçiyorsun. evet vazgeçiyorum. O halde içinde bulunduğun durumdan keyif almaya, olduğun yerde mutlu olmaya çalış. bunu yapamam, burada mutlu değilim. Ben eğer sevdiğim işi yapıyor olsaydım o zaman gerçekten mutlu olurdum. E sevdiğin işi yap madem. yapamam bunun için eğitim almalıyım Al öyleyse ne sana engel olan? Ailem bana izin vermez. Nerden biliyorsun? Biliyorum çünkü daha öncede hiç bir istediğime onay vermediler. belki bu defa verirler. Vermzler biliyorum. Söyle o halde bunu dene. söyleyemem Neden? Çünkü korkuyorum ( bu bir itiraf) Neden korkuyorsun? Onları üzmekten korkuyorum. Üzülseler ne olur? Yok üzülmesinler( annem hasta, babam beni uzaklara yollamak istemez) Öyleyse vazgeç yapacak bir şey yok. Burada olmaktan mutlu olmaya çalış. İşini sevmeye çalış. Bunu yapamam, bu işi yapmak istemiyorum. .................................. Devam edin mutlaka size gerçeği itiraf edecektir. Ailem izin vermz kısmı genelde bahanedir daha da altında mutlaka yatan başka bir sebep vardır. Ya gitmekten korkuyorsunuzdur. Ya başarısız olmaktan, ya gerçekten bunu istemiyorsunuzdur. gibi gibi bu liste uzar daha | |
![]() | ![]() |
![]() | #537 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tesekkür: 109
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu çalışmayı yapacağım ışıklı yol..çoğu zaman arkasına sığındığımız biçok olaylarımız var düşünmek bile korkutuyor |
![]() | ![]() |
![]() | #538 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Ben terapi gördüğümden iki yıl kadar hatta hala bulduğum her psikologla konuşurum:) Kendimi irdelemeyi öğrendim. Çünkü üzerinde düşünüyordum. Her seanstan önce ne anlatacağımı neyi nasıl söyleyeceğimi düşünüyordum. Zaten Hocam da bana sorular soruyordu aynen bu şekilde. Size faydalı olabildiğim için inan bana çok mutluyum. |
![]() | ![]() |
![]() | #539 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #540 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Işık'ca Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Bir papatyanın hissettirdikleri Bilmem fark eder mi insanlar seni, yapraklarını " seviyor, sevmiyor" diye koparırken. Fark ederler mi sende ki kalenderliği. Yer aramazsın sen açmak için. Güzelliğini sergilemek için, özel bir yer aramazsın. Bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi