![]() |
Cevap: Dua İstekleri Allah razi olsun guzel paylasimlariniz icin ,emeginize saglik.Rabbim sizide hic darda birakmasin yar ve yardimciniz olsun her zaman... |
Cevap: Dua İstekleri Alıntı:
|
Cevap: Dua İstekleri Merhaba arkadaşlar. 16 Mayıs 2013 perşembe günü aniden anneannemi kaybettik hala inanamıyorum. Gözlerimle görmeme ellerimle dokunmama rağmen hala algılayamıyorum. Ruhunun bizi duyduğuna inanıyorum. Sizden ricam dualarınızı ederken anneannemin ruhuna da dua etmeniz.Allah her daim yardımcımız olsun. |
|
Cevap: Dua İstekleri İsteklerinizi, hayallerinizi küçümseyen kişilerden mümkün mertebe uzak durun. Onlar sizi sadece köreltir. Siz yapmak istediklerinize yönelin. Birisi ile tekrardan birlikte olmak için fırsat istiyorsan aşağıdaki duayı oku. Ce’fer-i Huldî hazretleri buyurdu ki: Birşeyin kaybolduğu veya bir kimse ile buluşmak istediğin zaman, yâ câmi’an-nâsi li-yevmin lâ raybe fîh, innallahe lâ yuhlifül mîâd, icma’ beynî ve beyne (71) deyip, kimle ve neyle buluşmak istiyorsa, beni onunla buluştur söyleyip, noktaların olduğu yerde onun ismini belirtir. Böyle söylersem, Allahü teâlâ muhakkak seni o şey veya o kimse ile buluşturur. Bunu söylediğim her zaman, duâm kabûl edildi. alıntı |
Cevap: Dua İstekleri Ben bu duayı okudum ve eski sevgilim mesaj attı. 1 aydır hiç yazmayan ve yazması olası bile olmayan adam yazdı. Hemde ben bu duayı okuduğum sırada uyuyormuş ve rüyasında beni görmüş uyanıp hemen bana yazmış. Bu duayı okuudm 15 dk içinde oldu bunlar çok hızlı gerçekleşti elim ayağım titredi. Amacım sadece içimi rahatlatmaktı onunla tekrar olması değil. Nasılsın falan diye konuştuk. Normalde rüya görmem falan dedi. Çok şaşırdım bu duanın anlamını çok merak ettim |
|
Cevap: Dua İstekleri Zülbiye kızı Raziye "Allahım beni bu yoklukdan kurtar ,evrenin bolluk ve bereketi bana sevgiyle aksın , aksın ki bende yaşadığım sürece daha üretken olup çocuklarıma istedikleri okullarda egitim aldırıp kendilerine ve etrafındakilere faydalı olacak şekilde yetiştirebileyim."Amin.. |
Cevap: Dua İstekleri amin mevsim sonbahar inşaallah hrşey gönlünce olur |
Cevap: Dua İstekleri aminnn. çok güzel bir dua hepimiz için gerçek olsun inşallah. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 AM. |