Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Dua İstekleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622766-dua-istekleri.html)

mevsim sonbahar 01-06-2013 09:22 PM

Cevap: Dua İstekleri

amin olucak inşallah ben yürekden inanıyorum ...

Işıklı yol 02-06-2013 02:45 PM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842434)
Zülbiye kızı Raziye "Allahım beni bu yoklukdan kurtar ,evrenin bolluk ve bereketi bana sevgiyle aksın , aksın ki bende yaşadığım sürece daha üretken olup çocuklarıma istedikleri okullarda egitim aldırıp kendilerine ve etrafındakilere faydalı olacak şekilde yetiştirebileyim."Amin..

sizin için dua edeceğim.

Değişmek 02-06-2013 04:31 PM

Benim içinde karşıma biran önce sevebileceğim ve mutlu olabileceğim beni olduğum gibi sevecek ve kabul edecek hiç ayrılmayacağım bir kızın çıkması için ve onunla sevgili olabilmemiz için dua edermisiniz

nuru 02-06-2013 06:46 PM

TOPLU YAPILAN DUALARIN
TESİRİ DAHA GÜÇLÜDÜR!
DUA eden kişinin çevresindeki kişilerin beyin dalgaları, kendisininki ile birleşerek son derece güçlü dalgalar üretilebileceği gibi; toplu DUA’lar dahi büyük tesirler meydana getirir.
Bu sebeptendir ki Hazreti Resûl aleyhisselâm şöyle buyurur:
“Üç kişi biraraya geldikleri zaman, birlikte ettikleri DUA’yı ALLAH geri çevirmez.”
Meselâ yağmur duası, belli bir gurup insanın, tek bir amaca yönelik olarak beyin dalgası üretmesi; yağmur yağması için o bölgede bulutları toplayıcı belirli bir manyetik alan oluşturma çabasıdır!
Bunun gibi, özellikle kadınların belli bir istek uğruna bir araya toplanıp şu kadar tesbih çekip, dua okuyup, o isteği talep etmeleri, hepsinin beyin güçlerini tek bir isteğe yönelik olarak odaklamalarıdır...
Eğer çok sayıda insan, ayrı ayrı topluluklar hâlinde bile olsa, aynı anda ve aynı isteğe yönelik şekilde belli bir konsantrasyondan sonra dua ederse, istekte bulunursa, büyük bir ihtimal ile o istek gerçekleşir.
Nitekim istiklâl savaşı sırasında çeşitli toplulukların, mevlid veya sair isimler altında yaptığı toplantılarda ettikleri dualar; yâni beyin dalgalarını tek bir gaye uğruna yönlendirmeleri ve odaklamaları, toplum üzerinde büyük mânevi güç oluşturmuştur...
Mânevi yardım” denilen şey, hep beyinlerin tek bir gayeye odaklanarak güç yaymalarından başka bir şey değildir.

nuru 02-06-2013 06:48 PM

bizde toplu dua edelim..aynı saatte birbirimiz için..peygamber efendimizinde hadisi vardır üç kişi biraraya geldiğinde birbirine dua etmesi ve bu duanın kymeti hakkında..ama öncelikle ülkemiz için dua edelim..Allah aramıza fesat karıştırmak isteyenleri helak etsin..

Işıklı yol 02-06-2013 06:59 PM

amin nur, geçmişte yaşanan acıların içine tekrar çekilmek isteniyor gençliğimiz. Sokaklarda kim vurduya gitsin isteniyor. Kardeş kardeşi öldürsün isteniyor. Tüm kalbimle amin diyorum bu duana. Benim ciğerparelerim gibi nice evlatlar geleceklerini kurmak hayaliyle gece gündüz gayret ediyorlar kimin ne hakkı var onların geleceğini hayallerini çalmaya

nuru 02-06-2013 07:05 PM

dua etmekten başka birşey gelmiyor elimde..Allah korusun hepimizi..fitne fesattan uzak tutsun bizleri..

Işıklı yol 02-06-2013 07:08 PM

EVRENİN KALBİNE YAZIN...

Bir DÜŞ defteriniz OLSUN!!!.
Her neyi DÜŞlüyorsanız DÜŞ defterinize not alın ve o defterinize yanınızdan asla ayırmayın.Oraya tüm isteklerinizi,arzularınızı ve düşüncelerinizi yazın. Siz yazdıkça sihirli şeylerin olmaya başladığını görececeksiniz.Yazılanların her biri önemli bir mesajdır evrene,bir duadır.Evrenin kalbine yazılmış gibi kayıt altına alınacaktır mesajlarınız.Bir gün, dönüpte yazdıklarınıza bakarsanız buna çok şaşıracaksınız. Çünkü olanların bir çoğunun gerçekleştiğini göreceksiniz... OLmasını istediğiniz herşeyi yazın ve yazdıklarınıza asla ve asla SINIR koymayın!!!

DALGALARI AŞMAK.

Işıklı yol 02-06-2013 07:09 PM

buda duaya farklı bir bakış. İşte o yüzden bunu da eklemek istedim.
sevgimle

aylasare 02-06-2013 07:49 PM

Yine Sare ben,Dua konusuna deiğinemeden paylaşmış oldum,elbette duanın ehemmiyetini bilmek lazım.size yürekten katılıyorum hepimizin duaya ihtiyacı var,neden olmasın .Sizi destekliyorum,siteyi sık ziyaret edemesemde ziyaretlerimde önerilerinize severek dahil olurum ,saygiyle..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:43 PM.