RÜYALARIN DİLİHayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü RÜYALARIN DİLİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Rüyalara kötü anlamlar yüklenmez arkadaşlar. Her rüyanın kişiden kişiye manası değişir. aslında size sizden haber verir.Rüyalarımızdan yararlanmamız gerekiyor.
Annie'cim, bu gece yatmadan " Değişim için neyi bilmeliyim? " diye sor. Sana cevap gelecektir. Bilinçaltı, sonsuz bilgi kaynağına bağlıdır. Bilinci yoldan ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi | |
|
07-05-2013, 10:39 PM
|
#11 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ Rüyalara kötü anlamlar yüklenmez arkadaşlar. Her rüyanın kişiden kişiye manası değişir. aslında size sizden haber verir.Rüyalarımızdan yararlanmamız gerekiyor.
Annie'cim, bu gece yatmadan " Değişim için neyi bilmeliyim? " diye sor. Sana cevap gelecektir. Bilinçaltı, sonsuz bilgi kaynağına bağlıdır. Bilinci yoldan çektiğimizde yani endişeyi, korkuyu bıraktığımız ve bilinçaltı ile işbirliği yaptığımızda hayat bizim için çok daha kolay ve doyumlu olacaktır. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
07-05-2013, 10:44 PM
|
#12 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ Kocaman sevgiler sana
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen | Offline
| |
07-05-2013, 10:56 PM
|
#13 (permalink)
| Super Moderator
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ Alıntı: annie hall Nickli Üyeden Alıntı
Kocaman sevgiler sana | Eyvallah, benden de sana | Offline
| |
07-05-2013, 11:06 PM
|
#14 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ Rüyalarda renkler
BEYAZ: Arınma, saflık, değişme, ferahlık
KIRMIZI: Yaratıcılık,kızgınlık, kontrol arzusu,hayata karşı eyleme geçme
SARI: Bilgelik yüksek farkındalık, birlik, bütünle işbirliği, destek kararlılık.
MAVİ: Kendini ifade doğruluk | Offline
| |
08-05-2013, 11:40 AM
|
#15 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 7
17 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ Merhaba
Oncelikle sizin yazdiklarinizin tamamini hergün okuyorum neredeyse, cok guzel seyler yaziyorsunuz, gercekten faydalandigim yerler fazlasiyla oldu, cok tesekkur ederim tüm bunlar icin :))
Ben cok fazla rüya görüyorum, ve mesela cogunu da hatirliyorum genelde... Bir gun cok fazla ruya gorursem o gun cok yorgun bir sekilde kalkiyorum ve sanki uyumama ragmen uykumu alamamis gibiyim..
Cok rüya görmek, iyi brsey degil diye dusunuyorum..
Bugun de ruyamda topraga tohum ekiyordum, cok da rahat kalktim uykudan, huzurluydum.. Yatmadan once Sucluluk hayatini sevgiyle doldur kendine guven ego guclendirici ve mutlu olmak telkinini dinliyordum.. Sizce telkinin etkisi mi bu ruyalar?
Ruyalarin boyle fazlalasmasi?
Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim
Sevgiler
__________________ [/SIZE][/B] | Offline
| |
08-05-2013, 11:55 AM
|
#16 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ Öncelikle teşekkür ederim. Rüyada hissettiğiniz duyguya odaklanın. Rüyada ne hissetmiştiniz? Korku mu, endişe mi? Ve uyandıktan sonra ki duygu da size yol gösterir. Mutlu ve huzurlu mu uyandınız ki öyle uyanmışsınız. Tohum ekmek zaten bir başlangıç demek. Fakat tohumu ektikten sonra ne olur, siz bir düşünün. Tabi ki bakımı gerekir. Dolayısıyla girdiğiniz yol gerçekten güzelmiş ve arkasından zaten rüyanızda size devam et denmiş bile. bence devam edin. Rüyalarınız size yolu tarif edecektir. Sevgimle IŞIK* | Offline
| |
08-05-2013, 11:58 AM
|
#17 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ Yatmadan önce mutlaka ne düşündüğünüzü tespit edin arkadaşlar. Neyi düşünerek yattınız? yada o günlerde üzerinde çok fazla kafa yorduğunuz konu. Size yol gösterilir. Bazen bu şöyle olur. Bir şeyi çok istiyorsundur fakat bir türlü başaramıyorsun diyelim. Rüyanızda size engeliniz genelde gösterilir. Fakat bizler rüyaların dilini bilmediğimizden onun ne anlama geldiğini genelde bilemeyiz. Ve yazık olur rüyaya | Offline
| |
09-05-2013, 10:26 AM
|
#18 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ Rüyada renkler
MOR: Gelişme, ruhsal büyüme, Tanrı'yla bütünleşme, içindeki bilgeliği harekete geçirme.
PEMBE: Duygusallık hassasiyet sevgi.
Siyah:Endişe, korku, geleceği görememe.
Yeşil: Sevgi, paylaşım, şifa gücü, gelişme, dileklerin kabulü.
Gri: Karamsarlık belirsizlik.
Turkuaz: Kapının diğer tarafı. Boyut atlama.En yüksek nokta.
Rehber rüyalarda renkler ne kadar canlı ve parlak ise bu hayatımızın o kadar keyifli olduğunu gösterir. Bazen belirli bir renk rüyanın geneline hakim olurken, bazen de semboller, nesneler, hayvanlar, taşıtlar, rüyamıza giren insanların kıyafetleri ve göz renkleri, bize yorumlarla ilgili bilgi verebilir.
Rehber rüyalar- Işık Elçi | Offline
| |
09-05-2013, 10:37 AM
|
#19 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ arkadaşlar yaa kendimi sürekli şikayet eden mızıldayan biri olarak görüyorsunuz biliyorum ama ben rüyalarımı hatırlayamıyorum. telkinleri dinlemeye başladığım ilk günlerde rüyalarım çok netti. ilginç rüyalar görüyordum. ama şimdi kafam allak bullak. kazan gibi. ben neden böyleyim yaa hiç bir şey net değil. | Offline
| |
09-05-2013, 10:39 AM
|
#20 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ zamanla düzelir merak etme sabırlı ollll bakıyimmmm :) | Offline
| | | |