15-05-2013, 02:52 PM
|
#39 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: RÜYALARIN DİLİ Alıntı: serpilelif Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben dün gece gördüğüm bir rüyayı hatırladığım kadarıyla sizinle paylaşmak istiyorum,
çalıştığım kurumdan arkadaşlarım bana ağzı kapalı olan bir konserve şişesinin içinde beyaz peynir verdiler. ben sadece aldığımı hatırlıyorum o kadar. beyaz görmek iyidir derler ama bilinçaltımda bu neyi ifade ediyor bilmiyorum. | Aslında rüyayı okumak çok kolaydır arkadaşlar. Çalıştığın kurum. demek ki işle ilgili. Kurumun adı ne? Orada ne iş yapıyorsun? Değiştirmek istediğin ne var? Orada olmaktan memnun musun? Arkadaşların hakkında ki yorumun ne? Bir konserve şişesi: Demek ki saklanan bir şeyle ilgili bu. Bu bir düşünce bir amaç bir niyet olabilir. Arkadaşların o şeyi bulmanda anahtarındır. Onlar sana bunu verirken her hangi bir şey söylediler mi? Sen o şişeyi aldıktan sonra ne hissettin sevinç mi, tedirginlik mi? Merak mı? Beyaz arınmak ve değişimdir. Bir konuda kendini saklıyorsun. Yapmıyorsun demek ki bunu neden söylüyorum çünkü saklanan ve kapağı kapalı eğer onu açmış ve yemeye başlamış olsaydın bir niyetini hayata geçirdiğini söyleyebilirdik. Sana bir konuda yol göstermişler ve sen almışsın artık devamı gelir. İçinde oluşan duyguna bak. O an ne hissettin? |
| |