Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Alternatif Tedavi > Şifalı Otlar ve Bitkiler

Uyarılar

Şifalı Otlar ve Bitkiler Bitki DÜnyasının Gizli Hazineleri

Birde Bu Şekilde Yeşilçay

Alternatif Tedavi ve Şifalı Otlar ve Bitkiler Birde Bu Şekilde Yeşilçay Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız YEŞİL ÇAY MUCİZESİ Ne kadar çok faydalı çay var diyorsunuz ve hangibirini içeceğiz diyorsunuz.Ben bunları aylara böldüm mesela 1 ay sabah akşam mutlaka çeşil çay içiyorum, civan perçemi çayını günde iki kez içmeye gayret ediyorum.Kefiri 1 ay içip diğer ay ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şifalı Otlar ve Bitkiler telkin cd indir izle İstanbul Şifalı Otlar ve Bitkiler nerededir kimdir Şifalı Otlar ve Bitkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şifalı Otlar ve Bitkiler hipnoz Şifalı Otlar ve Bitkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şifalı Otlar ve Bitkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şifalı Otlar ve Bitkiler kuantum düşünce kitap haberi

Birde Bu Şekilde Yeşilçay

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-11-2008, 08:29 PM   #1 (permalink)
Teğmen

TATAR AKAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 32
52 Mesajinıza toplam 196 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TATAR AKAY is an unknown quantity at this point
Standart Birde Bu Şekilde Yeşilçay

YEŞİL ÇAY MUCİZESİ Ne kadar çok faydalı çay var diyorsunuz ve hangibirini içeceğiz diyorsunuz.Ben bunları aylara böldüm mesela 1 ay sabah akşam mutlaka çeşil çay içiyorum, civan perçemi çayını günde iki kez içmeye gayret ediyorum.Kefiri 1 ay içip diğer ay içmiyorum...Sizde kendinize böyle bir program yapabilirsiniz.Önemli olan aklınıza geldikçe içmek değil sistemli içmektir bunu unutmayın ancak bu şekilde faydasını görürsünüz....
Günde 4-5 fincan yeşil çay vücudunuz zırh gibi korur.
Özellikle sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce birer bardak yeşil çay önerilir.
Yeşil çayınıza şeker koymayınız, tatlandırıcı olarak süzme bal koyabilirsiniz.
Yeşil çayın etkisini gösterebilmesi için aç karına, sıcak ve yudum yudum içilmelidir.
Hem sağlınız hem de güzelliğiniz için, yeşil çay için...
(bu önemli olduğu için bol bol tekrarladım)

İşte yeşil çay araştırmalarımmmmmmm....
Sağlık kaynağı yeşil çay

Günde 3 bardak yeşil çay içmek kalp damar hastalıkları ve kanser riskini azaltıyor, diş çürümelerini ve kemik erimesini önlüyor, merkezi sinir sistemini uyarıyor, yaşlanmayı geciktiriyor.

Bilimsel raporlara göre günde dört bardak yeşil çay, yaşlanmayı geciktirdiği gibi kalp damar hastalıkları riskini azaltıyor. Kolesterol ve yağ değerlerini iyileştirerek tansiyonu ve kan şekerini ayarlıyor. Böylece damar sertliğinden koruyor. Kılcal damarları büzerek ödem oluşmasını önlüyor. Bakteriler ve grip virüsü ile savaşıyor.Ağız, yutak, mide ve bağırsak mukozasındaki ödemi azaltıyor.Yeşil çayın yararları saymakla bitmiyor. Migreni geçiriyor. İdrar söktürücü özelliğinden dolayı zayıflama rejimlerinde yardımcı oluyor. Diş çürümesi ve kemik erimesini önlüyor.

Yeşil çay niye bu kadar faydalı?

Aslında yeşil çay siyah çayla (Camellia sinensis) aynı bitkiden elde ediliyor. Siyah çay oksidasyona maruz kalıyor ve bu da antioksidan özellikteki maddenin yapısının bozulmasına neden oluyor. Fakat yeşil çay ve siyah çayın kafein miktarı aynı.

Yeşil çayda da kafein var, ama oranı çok daha düşük,dolayısıyla uyarıcı etkiside. En önemlisi antioksidan maddeler içeriyor. Yani kanseri önleyici, yaşlanmayı geciktirici etkileri var. İyi kolesterolü arttırıp, tansiyonu düşürüyor, hastalıklara karşı direnci arttırıyor. Siyah çayın da antioksidan özelliği var, ama kafein oranı daha fazla olduğu için getirisinden çok götürüsü oluyor. Yeşil çay da olsa, kafein içerdiğini unutmayıp günde iki-üç fincanı geçirmemek gerek.

Stres için birebir
Ayrıca bütün bunların dışında stres, aşırı çalışma, huzursuzluk gibi farklı nedenlerden kaynaklanan yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırıyor. Ülkemizde her yirmi kişiden birinde görülen ve tedavi edilmediğinde kişilerin yaşam kalitesini bozan depresyonu yeniyor. İçimiyle ferahlık veren, uyarıcı, canlandırıcı Additiva Green Tea’nin tadı limon tuzu ve C vitamini de eklenerek daha lezzetli duruma getirilmiş. Ürünün hazırlanması da son derece pratik. Fincana bir poşet boşalttıktan sonra üzerine sıcak su doldurulup karıştırılıyor. İçeriğinde şeker de bulunduğu için ayrıca tatlandırmaya gerek kalmıyor.

Şeker yerine bal katın
Yeşil çayın aç karnına ve gece yatarken düzenli bir şekilde içilmesi öneriliyor.Bitkisel çaylara tadlandırcı olarak süzme bal ilavesi tavsiye ettiklerini belirten Sezik, 'Öksürüğe karşı kullanılan çaylarda bal ilavesi balın da etkisiyle çayın daha etkili olmasını sağlayacaktır. Suni tadlandırıcıların bitkisel çaylara ilave edilmesini önermiyoruz. Çünküçaydaki etkili maddelerle reaksiyona girmesi kaçınılmazdır. Uçucu yağ taşıyan droglarla hazırlanan çayları herhangi bir tadlandırıcı katmadan içmek gerekir' dedi.

Erkeklere uyarı
Doğal Tıp Derneği Başkanı Dr. Ender Saraç, adaçayında doğal östrojene (Kadınlık hormonu) yakın bileşikler olduğunu hatırlatıp erkekleri bu çaydan günde iki fincandan fazla tüketmemeleri konusunda uyardı. Saraç, yanlış hazırlandığında çayların olumsuz etkisinin ortaya çıkabileceğine dikkat çekerek 'Adaçayı kaynatılmaz. Haşlama yada demleme şeklinde hazırlanır. İki, en fazla üç dakika kaynar su içinde kalırsa o zaman yararlı maddelerini verir. Daha fazla kaynatılırsa acı bir tad oluşur. Bu da bitkinin zararlı maddeler verdiğini gösterir. ' Saraç, çayların hijyenik ambalajlarda, ruhsatlı olmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirterek 'Bunlara dikkat edilmezse yeterince randıman alınmayabilir, farkında olmadan böcek ilacı bulaşmış, toksitli çaylar içmiş olabilirsiniz' dedi.

Kalbe de birebir
Case Western Üniversitesi uzmanları tarafından yapılan araştırmaya göre, günde 4-5 fincan yeşil çayın kanserden koruyucu etkisi var. Dr. Ender Saraç, mayalanmamış siyah çaydan elde edilen yeşil çayın vücut üzerindeki etkisi hakkında bilgi verdi: 'Yaşlanma ve yıpranmaya yol açan maddelerin vücuttan temizlenmesine yardımcı oluyor. Kan kolesterolü ve lipid düzeyini normal sınırlarda tutmaya yardımcı olup kalp sağlığını koruyor. Yeşil çayda bulunan polifenol ve kateşin adı verilen maddeler tümör oluşumuna yol açan maddeleri yok ediyor. Yeşil çay yaygın olarak içilen Asya ülkelerinde Batı'ya oranla kanser vakalarının daha az olduğu biliniyor.'

Hanimlara özelllllllllllll
Hem sağlığınız hem güzelliğiniz için

Yeşil çay mucizesi

Sadece sağlıklı bir içecek değil, aynı zamanda güzellik konusunda da haklı bir ünü var. İnce ve formda, sağlıklı bir beden, pırıl pırıl bir ten ve canlı dinamik ruh hali için herkesi yeşil çayın nimetlerinden daha fazla yararlanmaya davet ediyoruz.

ÇAY CİLDİ GENÇ TUTAR
Yeşil çay mucizesini teninize taşımak için kendi yaptığınız bu pratik maskelerden de yararlanabilirsiniz.
Temizleyici tonik
1 çay kaşığı yeşil çayın üzerine 10 ml. kaynamış su koyun 5 dakika demlendirin. Soğumaya bırakın. Sonra cildinizi bununla temizleyin. Daha sonra çayın içine batırılmış pamukla cildinizi silin. Bu cildinizin koruyucu tabakasını düzenler, cildi parlatır.

Göğüsleri sıkılaştırıyor
4 kaşık süzme yoğurt ve 2 yemek kaşığı yeşil çayı karıştırın. Karışımı göğüslerinizin üzerine sürün, 10 dakika bekletin ve sonra yıkayın. Ardından da cildinizi yine bitkisel kökenli - adaçayı ve kekik yağı gibi cildi sıkılaştırıcı bir yağ ile nemlendirin. Böylece hem cildinizin nem ve yağ dengesini düzenleyecek hem de göğüslerinizin sıkılığını artıracaksınız

Haydi bir kez daha gözden geçirelim nelere iyi geldiğini:
Yeşil çay içindeki kateşinler sayesinde :

Kanser riskini azaltır
Yeşil çay yemek borusu kanserini erkeklerde %57, kadınlarda %60 oranında önlemektedir.
Yeşil çay düzenli içilmesi halinde prostat kanseri riskini üçte iki azalmaktadır.
Yeşil çay deri kanserine yol açan ultroviyole ışınların zararından korur.
Tümörü küçültür.
Antioksidandır.
Yeşil çaydaki antioksidan E vitaminindekinden 20 kez daha kuvvetlidir.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu ayarlar.
Kan şekerini ayarlar.
Bakterileri öldürürür.
Grip virüsünü öldürür.
Ağız kokusunu önler.
Yeşil çay içindeki kafein sayesinde :

Performansı etkiler,yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.
İdrar söktürücüdür.
İdrar söktürücü özelliğinden dolayı zayıflama rejimlerinde kullanılıyor.
Yeşil çay içindeki C vitamini sayesinde :
Stresi azaltır.
Gribi önleyicidir.

Yeşil çay içindeki flavonoidler sayesinde :
Kan damarlarını güçlendirir.

Yeşil çay içindeki polisakkaridler sayesinde :
Kan şekerini düşürür

Yeşil çay içindeki fluorid sayesinde :
Diş çürümesini engeller.

Yeşil çay içindeki E vitamini sayesinde :
Antioksidan olarak rol oynar.
Yaşlanmayı geciktirir.

Yeşil çay içindeki EGCG (Epigallokateşin Gallat) adı verilen kimyasal madde sayesinde :

Kanser hücrelerinin gelişmesini önlüyor.
Akciğer, mide, bağırsak karaciğer ve deri kanserlerini önleyici etki yapıyor.

Sigara kullanımının toksik etkisini azaltıyor.

Yeşil çay içen hamile kadınlar sorunsuz bir doğum gerçekleştirebilirken, sakat çocuk dünyaya getirme riski de azalacak.

Yeşil Çay:
Anti enflamatuar, hücre yenileyicidir.

Arterioskleroz riskini azaltır.

Damar sertliğinden koruyor. Kılcal damarları büzerek ödem oluşmasını önlüyor.

Deriyi besler
Kalp ve dolaşım sistemini olumlu etkiler ve, hastalıklarını azaltır.
Kemik erimesini engelliyor.
Kilo verdirir.

Mide ve barsak problemlerini hafifletir.
Migreni geçiriyor.
Sürekli kullanımı, romatizmal hastalıkların tedavisinde fayda sağlar.
Vücuttaki yağların yakılma sürecini hızlandırarak diyetleri destekler.
İstenmeyen yeğların %30'unu absorbe eder.

YEŞİL ÇAY İÇMEYE BAŞLAYACAKSANIZ TEDAVİ GİBİ DÜŞÜNÜN VE SABAH AKŞAM TATLANDIRICI KOYMADAN ŞEKER YERİNE BAL KOYMAK SURETİYLE İÇİN...

-alıntı-

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bookmarks