| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sigara paketlerindeki uyarı yazılarıSigara Bırakma Klubümüz ve Sigara ve Sağlığnıza Etkileri sigara paketlerindeki uyarı yazıları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sigara paketleri üzerine yazılan sigara öldürür, kanser yapar vb. birçok olumsuz ifade kullanıcıların bilinç altına yerleşip onları sigaradan soğutuyor mudur yoksa kişi farkına varmasa " sigara kanser yapar, sen de sigara içiyorsun ve kanser olacaksın" düz mantığı ile bu fikri ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sigara ve Sağlığnıza Etkileri telkin cd indir izle İstanbul Sigara ve Sağlığnıza Etkileri nerededir kimdir Sigara ve Sağlığnıza Etkileri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sigara ve Sağlığnıza Etkileri hipnoz Sigara ve Sağlığnıza Etkileri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sigara ve Sağlığnıza Etkileri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sigara ve Sağlığnıza Etkileri kuantum düşünce kitap haberi
|
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sigara paketleri üzerine yazılan sigara öldürür, kanser yapar vb. birçok olumsuz ifade kullanıcıların bilinç altına yerleşip onları sigaradan soğutuyor mudur yoksa kişi farkına varmasa " sigara kanser yapar, sen de sigara içiyorsun ve kanser olacaksın" düz mantığı ile bu fikri bilinç altına işliyor mudur? düşünsenize kişi yazıyı bilinçli olarak okumasa bile pakete her uzanışında ggözünün yazıyı görmesi ile bu cümle bilinç altına kazınıyor. günde 2 paket sigara içen biri bu fikri günde 40 kere tekrarlıyor. hangimiz günde 40 kez, haftada 280 kez, ayda ...... diye devam edebilecek olumlu bir düşünceyi bilinç altımıza bu kadar çok tekrar ediyoruz.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. |
![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() telefonla arkadaşlık sürdürdüğüm bir bayan bana bir telkinin bilinçaltına yerleşmesi için tam 200 kez tekrarlanması gerektiğini söyledi...senin hesaba göre ben çoktan öldüm..ve yeniden doğdum herhalde..sevgiler.. |
![]() | #3 (permalink) |
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Belki bilinç altını etkileyip sigaaya bırkmaya neden olabilir herkeste olmasada.
__________________ ................KENDİMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAK OYUZ......................... |
![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bilinçaltının görevi kendini ve varlığını korumaktır onun için Kendimize defalarca negatif telkin vermemize rağmen kolayca ölmeyiz ya da hastalanmayız Siz istediğiniz kadar ben öldüm,ben öldüm diye telkin edin buna bilinçaltı inanmaz.. pozitif telkinlere daha yatkındır ve daha çabuk işleme sokar her geçengün sağlığım iyiye doğru gidiyor derseniz belli bir süre sonra ki buna şu kadar tekrarlarsanız olur gibi bir sayı belirtemeyiz etkisi kişiden kişiye değişir iyileşmeyi hissedersiniz kimi telkinin etkisini hemen görür kimi 1 yıl sonra bu daha çok kişinin kişilik yapısı,geçmiş öğrenmeleri,zekası v.b etmenlere bağlıdır |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
11 Mesajinıza toplam 51 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() o yazılar ilk yürürlüğe girdiğinde bende onlardan acayip etkilenmiştim. hatta bi ara sigara paketini yan koymaya ya da marketten alırken öldürenden değil, bize ve çevremize zarar verenden verin demeye başlamıştım. markettekiler acayip acayip gülüyodu. ![]() tıpta duyarsızlaşma vardır bilirsiniz. çoğu tıp öğrencisi bir kadavrayı ilk gördüklerinde bayılırlar, istifra ederler. sonra zamanla bu onları hiç etkilemez ve buna karşı duyarsızlaşırlar. ölü insan keserken bayılan öğrenciler, canlı insan keserler de bişey hissetmezler.. şuan tiryakilerinde duyarsızlaştıklarını düşünüyorum. o yazıların etkisi ilk gün ki kadar yoğun değil artık.. ![]()
__________________ Değişmeyen yalnızca ölülerdir :) |
![]() |
![]() | #6 (permalink) |
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu duyarsızlaşmayı hatırlattığın için teşekkürler.
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. |
![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
11 Mesajinıza toplam 51 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Değişmeyen yalnızca ölülerdir :) | |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bence yararsızbizim milletimizin başına gelmeden anlama gibi kabiliyeti yok ![]()
__________________ http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Sigara Bırakma Klubümüz ve Sigara ve Sağlığnıza Etkileri sigara paketlerindeki uyarı yazıları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sigara paketleri üzerine yazılan sigara öldürür, kanser yapar vb. birçok olumsuz ifade kullanıcıların bilinç altına yerleşip onları sigaradan soğutuyor mudur yoksa kişi farkına varmasa " sigara kanser yapar, sen de sigara içiyorsun ve kanser olacaksın" düz mantığı ile bu fikri ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sigara ve Sağlığnıza Etkileri telkin cd indir izle İstanbul Sigara ve Sağlığnıza Etkileri nerededir kimdir Sigara ve Sağlığnıza Etkileri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sigara ve Sağlığnıza Etkileri hipnoz Sigara ve Sağlığnıza Etkileri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sigara ve Sağlığnıza Etkileri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sigara ve Sağlığnıza Etkileri kuantum düşünce kitap haberi