| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Millî Takım Canımız En Güzel Vatanımız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız “Millî Takım Canımız En Güzel Vatanımız” Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() “Millî Takım Canımız En Güzel Vatanımız” Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim. Aslen Trabzonluyum. Köprübaşı ilçesindenim.24 senedir basının içindeyim.52 yaşındayım. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. O' dur, Onlar Analarımız, Benim Annem Melekti isimli üç tane şiir kitabım vardır. Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 4000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir. 50 tanesi notere onaylatılan 400 tane televizyon reklâm senaryom bulunmaktadır.3.şiir kitabım BENİM ANNEM MELEKTİ 2005 ‘te, Ankara Yenimahalle’de Gündüz Yayınlarından çıkmıştır. Şiir kitabım burada ve büyük kitabevleri, antolojilerde satışı yapılmaktadır. Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum. Şiir kitaplarıma destek vermek isteyenler, faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımını yapabilirler. Kendinizi, şirketinizin çalışmalarını kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz. Kişisel sayfama giren, şiirlerimi okuyan, görüş bildiren herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Saygılarımla. Değerli Okuyucu, Ben bu şiirlerimi ‘ Dünya Kupasına 48 yıl sonra katılan ve 2002 yılında dünya 3'üncüsü olan A Milli Futbol Takımı’ için yazdım.Milli Takım için 124 tane şiirim bulunmaktadır.Siz,bu şiirlerimin bazılarını okurken geriye dönüp bu günleri bir daha hatırlamış olacaksınız.Şiirlerimde maçların başlamasından, İstanbul’daki büyük karşılamaya kadar neler varsa hepsini anlattım. Böyle bir şiir kitabı ile ilk defa karşılaşıyorsunuz. Haluk Ulusoy,Teknik Direktör Şenol Güneş,bütün futbolcularımız ile emeği geçen yediden yetmişe herkese teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Gerçekten Millî Takımı’ mızın yapmış ve göstermiş olduğu başarı sözlerle ve şiirlerle anlatılmaz. Dikkat ederseniz bizi yenen Brezilya “Dünya Şampiyonu” oldu. Türk Milleti olarak 48 senedir biz böyle bir duygu yaşamadık. Şimdiye kadar biz televizyonlarda başka takımları seyrediyorduk. Millî Takımı’mızın “Dünya Üçüncüsü” olması herkesin yüreğini kabartmıştır. Böyle bir duygu ne görüldü ne görüldü ne de duyuldu. Hiç kimsenin bunu küçük göstermeye hakkı yoktur. Dünya şampiyonu direkten dönmüştür. Türkiye’mizin şimdiye kadar böyle bir tanıtımı hiçbir zaman yapılmamıştır. Futbolcularımıza Türkiye’mizin tanıtımı için görevler verilmelidir. Devletler arasında özel maçlar tertip edilmeli tanıtıma özen gösterilmelidir. Şu anda bu şiirlerimi yeniden okurken tekrar o günlerin heyecanını yaşadım.Önceki heyecanları sizinle paylaşmak istedim. Ne yazık ki bizi bizden başkası anlamıyor.Sizlerle aynı dilden konuştuğumuz için birbirimizi anlamamız çok kolay oluyor.Çalışmalarınızda başarılar diler,saygı ve sevgilerimi sunarım. Mutlu olun. Sağlıkla kalın. Saygılarımla. "ALTIN ÇOCUK- ALTIN GOL" TÜRKİYE'M ÇALIŞKAN OL İşte Türkler gelmekte Bunu herkes biliyor Milletim vatanımda Temiz hava alıyor "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol Sevince boğduk yurdu Çıktık açık alınla Severiz can vatanı Bunu bir kere anla "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol “Türk'üz Cumhuriyetin Göğsümüz Tunç Siperi” Biz ayağa kaldırdık Kahramanı ve eri "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol “Türk önde Türk ileri Türk'e durmak yaraşmaz” Sevmeyen vatanını Asla zorluğu aşmaz "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol Çektiğimiz bu hasret Şu anda sona erdi Millî Takım orada Bize cesaret verdi "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol Çilemiz sevgi oldu Taşıdık heyecanı İleriye atıldık Ortaya koyduk canı "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol Zafere alışığız Beraberlik ve birlik Vatanımda sağlandı Topluca bütün dirlik "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol Ekonomi siyaset İlimde çağ aşalım Elleri tutuşturup Yüzyıllara koşalım "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol İçte ve dışta huzur Mutluluğun ilk şartı Tonlarca ağırlıkta Çekmiyor artık tartı "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol Yeniden doğuyoruz Eller kollar yukarı Hasan sözü söyleyen Yakalım hemen farı "Altın Çocuk -Altın Gol" Türkiye'm çalışkan ol ALTIN GOL ALTIN SAYFA GÖREVİ YAPTI TAYFA Evet bu bir düş değil Türkiye arenada Bu duyguya kapıldı Nine baba ana da Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa O Dünya kupasının Dört takımından biri Enerjisi mükemmel Hem akıllı hem diri Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa Taraflı ve tarafsız Takıma herkes hayran Görevini başardı Hepsi taşır yüce can Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa Oyunu oynayarak Hepsi vazife yaptı O rakip takımlara Canlar gözünü kırptı Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa Anlatılmaz sözlerle Bu duygular bu sevgi Gerçekten hak ettiniz Dünyadan büyük övgü Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa Ruh öyle canlanıyor Görülür dört tarafta Çalıp söylüyor millet El kol kola bir safta Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa Ay-Yıldızlı Bayrağım Asla asla sönmesin Hep artsın başarımız Kimse sözden dönmesin Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa Aşsın Türkiye'm çağı İşsizlik sona ersin Rabbim Türk Milleti'ne Uzun ömürler versin Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa O dakika "Doksan dört" Sahada İlhan Mansız Canlı ve heyecanlı Hep Senegal etti cız Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa Söyler Öğretmen Hasan Türk'e artık durmak yok Tarihten geliyoruz Yukarı fırladı ok Altın gol altın sayfa Görevi yaptı tayfa AŞTIK ÇİN ENGELİNİ TUT MİLLETİM ELİNİ Türkiye’nin bu gücü Bütün her yanı sardı Millî Takım gururla Bir üste daha vardı Aştık Çin engelini Tut milletim elini O güneşi ufuktan Tamamıyla doğdurduk Karanlık geceleri Enerjiyle boğdurduk Aştık Çin engelini Tut milletim elini Bizler daha da iyi Birlikte olacağız Bu birlik azmi il El ele kalacağız Aştık Çin engelini Tut milletim elini Vardır üstünlüğümüz O diğer takımlardan Olsun destekler büyük Her türlü bakımlardan Aştık Çin engelini Tut milletim elini Hallettik işimizi Biz bırakmadık yarım Bugün ve gelecekte İnan daima varım Aştık Çin engelini Tut milletim elini Hasan Bülent ve Ümit Golün kahramanları Onlar bu milletimin En asil bir canları Aştık Çin engelini Tut milletim elini Damgamızı vurduk hep Biz sözde duruyoruz Önden sağdan ve soldan Rakibi yarıyoruz Aştık Çin engelini Tut milletim elini Kalbimiz duracaktı Sizlerde gurur duyun Bu konuda ortada Olsun senin beş duyun Aştık Çin engelini Tut milletim elini Daha büyük başarı Hakikat bekler bizi Ruhlarda ve kalplerde Bilin kalacak izi Aştık Çin engelini Tut milletim elini Bak Türkiye bekliyor Diyorlar geliyoruz Güveniyor Hasan’da Gerçeği biliyoruz Aştık Çin engelini Tut milletim elini AY YILDIZIN DEPREMİ YOL ALIYOR BU GEMİ Sevgiye verin sevgi Zorluğa göğüs gerin Millî Takım mükemmel Desteği çokça verin Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi Türkiye'miz hak etti O yolu açık olsun İçlerine hep huzur Saygı mutluluk dolsun Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi Sevincimiz çok büyük Yüzyıllar boyu sürsün Helâl olsun Türkiye'm Sen doğuştan özgürsün Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi Böyle büyük zaferi Mevla'm daim göstersin Futbolcu milletime Başarı sağlık versin Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi Yurtta bayram sevinci Yaşattınız bizlere Ne diyeyim çocuklar Buralardan sizlere Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi Sinirlenip kimseye Kötü söz söylemeyin Katın zafere zafer Kötülük eylemeyin Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi Gurur duyduk sizlerle Ümit Rüştü Hakanlar Minnettardır canlara Anne baba Hasanlar Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi Önemli olan sonuç Görün her şey ortada İşte kalede o top Eritildi potada Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi Sambacıyla bir maç var Bizler ise bombacı Duaları gönderin Anne baba ve bacı Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi Millî Takımın sesi Kaplayacak dünyayı Hasan Sancak'ın sözü Kaybetmeyin hayayı Ay Yıldızın Depremi Yol alıyor bu gemi AZ KALDI GELİYORUZ FUTBOLU BİLİYORUZ Heyecandan titreriz Ağlıyoruz sevinçten Ayırmaz olduk gözü Yaptığınız her maçtan Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz Yeriniz kalplerdedir Parsel parsel hep hazır 70 Milyon dilinde Bize oldunuz Hızır Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz Uzak düştük sizlerden Biz burada siz orda Bırakmasın Allah’ım Daim sizleri darda Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz Dünya size bakıyor Her şey yenince güzel Buradan nefes nefes Sizlere sallarız el Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz Neler neler oluyor İnan şu vatanımda Coşkudan yanar araç Volkan kaynar kanımda Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz Yeriniz kalbimizde Yıllarca seveceğiz Dün bugün ile yarın Hep sizi öveceğiz Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz Hedefimiz kupadır Final derim hep final N’ olur sesimi duyun Onu getir hemen al Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz Gözyaşım durmaz oldu Sevincime sevinç kat Sizler ile olalım Bugünden daha rahat Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz Aklınıza bileğe Ayağınıza kuvvet Milletim sizi bekler Evet diyorum evet Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz Biraz daha sabredin Yenin gelin onları Düşünür Hasan sizi Hep düşünür canları Az kaldık geliyoruz Futbolu biliyoruz BAHSEDER SİZDEN DÜNYA ÇOK SAĞLAM SİZDE MAYA Geçtik çoğu maçları Türk Milleti sevindik Millî Takımımızla Hep birlikte övündük Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya Dünyanın o gözünü Biz üstümüze çektik Enerji ve ruhumuz O an terleri döktük Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya Başarımız sürüyor Ellerdedir Ay -Yıldız Meydan cadde ve sokak Doldu çocuk genç ve kız Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya Su serptik yüreklere Bizler tarihe geçtik Oynanan bu oyunla Yeni bir çığır açtık Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya Türk Futbolu zirvede Görkemli ilerleyiş Futbolcu fişek gibi Onlara düşüyor iş Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya Değeri ispatlandı Final imkânsız değil Oynanan güzel oyun Hiç olmazsa gel eğil Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya Yaşasın Türkiye’miz Dalgalanır bayrağım Bilinsin artık yurtla Kutsal benim toprağım Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya Seviniriz sizinle Hep Türkiye yaşasın Bayrak ve flamayı Daha yükseğe asın Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya Yaşa Türkiye’m yaşa Gökler Kırmızı-Beyaz Sevinçler yıllar sürsün Bu sevgiler bize az Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya Şampiyonluk düşleri Milletçe kuruyoruz Öğretmen Hasan söyler Zorluğu yarıyoruz Bahseder sizden dünya Çok sağlam sizde maya BAK DÜNYAYI SALLADIK ÇAĞA SEVGİ YOLLADIK Bu maç hiç unutulmaz Akıllarda yer etti Üç ikilik skorla Centilmenlikle bitti Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık Büyük duygu yaşandı Futbolcu seyirciyle Öyle müthiş duygular Yayıldı bir çok ile Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık Seyredenin sözleri Maç boyunca rahattı Maçtan sonra yaşanan Hep gözleri yaşarttı Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık El el gönül gönüle Bitmedi bu sevgiler Yüzyıllar boyu sürsün Mutluluklar övgüler Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık Turnuvaya renk kattık Alkışlandık ellerle Türkiye Türk sevgisi Anlatıldı dillerle Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık Hakan ile İlhan'ım On birin kahramanı Attıkları gollerle Hep sevindirdi canı Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık Güzel kurtarışları Yaptı Rüştü bu maçta Huzur ve esenliği O oluşturdu içte Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık Üçüncülük hakkımız Bunu dünya anladı Sahada Türkiye'de O yürekler çınladı Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık Emeği geçen cana Malzemeci masöre Başkan-Güneş-Futbolcu Toplu hâlde şu ere Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık Doktor aşçılara hep Minnet yardımcılara Hasan Sancak'tan sevgi Anne ve bacılara Bak dünyayı salladık Çağa sevgi yolladık BAŞARI ALTIN GOLLE KALDIR BAYRAĞI ELLE Birlikte seviniyor Topluca coşuyoruz El ele tutuşarak Çağlara koşuyoruz Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle Türkiye'nin Bayramı Birlik ve beraberlik Sahadaki oyuncu Orda gösterdi erlik Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle Tek vücut tek bir yürek Küçümseyen utansın Koşsun meydan caddeye Bir sefer olsun ansın Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle Yaşanılan sıkıntı Susamıştık zafere Teşekkür ediyoruz Bizi savunan ere Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle Futbola helâl olsun Bizleri etti mutlu Dünden daha sevinçli Tamamen olduk kutlu Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle Bizler tek bir milletiz Devlet öyle kurulu İşte maçta oynuyor Millî Takımın oğlu Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle Yok birbirimizden fark Yaşasın hep Türkiye Alın elimden yiyin Hep taze kurabiye Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle Milletin o huzuru Ümit ve hevesini Arkanızda hissedin Orda duyun sesini Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle Bu heyecan az değil Daha çok ihtiyaç var Bugün ve yarınlarda Rakipleri edin dar Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle Başarı hakkımızdır Bizimdir galibiyet Hasan sözü söyleyen Başarı bekler millet Başarı altın golle Kaldır bayrağı elle BAŞARI GÜZEL CEVAP ELBİRLİĞİ ÇOK SEVAP Millî Takımımızın Başarısı sürüyor Önüne çıkanları O yerlere seriyor Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap Asla tesadüf değil Birlik oluşturuyor Cadde ve sokaklarda Canı buluşturuyor Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap Topluma moral verdi Çalışılırsa evet Gerçekten oluyormuş İnsan seli sanki set Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap Her alanda başarı Yeter ki inanalım Gereğini yaparak Zorluğa el banalım Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap Hep bizlerden rahatsız Olanlara yuh olsun Onlar şom ağızlılar Kalpleri ateş dolsun Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap Hakarete vardırıp O sözleri bırakın Gösterin destekleri Ateşi erken yakın Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap Galibiyete gerek Hem dua hem de sevgi Millet ile birlikte Olmalı bütün övgü Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap Neticeyle bellidir Atmak gerekir golü Esenlik mutlulukla Kaldırmalı o eli Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap Sonuç gerekir sonuç Gerçekten alıyoruz El el gönül gönüle Birlikte kalıyoruz Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap İnançlıyız azimli Bizler başaracağız Hasan sözü söyleyen Yüreği saracağız Başarı güzel cevap Elbirliği çok sevap BİTMİYOR SİZSİZ DERDİM MİLLİ TAKIM HEP MERDİM Oynadık biz futbolu Atarız böyle golü Türk Milleti kaldırdı Sizlerle birlik eli Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim Güç ile kararlılık O zaferi getirdi Oynadığınız oyun Takımları bitirdi Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim Siz sınıfı geçtiniz Daha güzel ve iyi On üstünden daim on Notumuz hep pekiyi Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim Bu başarı sevgide Herkesin bir payı var Atılan bütün goller Milletime kaldı kâr Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim Hedeflerimiz belli Güneşin doğduğu yer Mücadele yapıyor Buradaki bütün er Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim Güvenenleri sizler Hiç mahcup etmediniz O futbolu oynayıp Bizleri itmediniz Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim Yetmiş Milyon sizinle Bileğiniz bükülmez Sizlerin ruhunuza Kin tohumu ekilmez Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim Başarılar sizlerin “Halûk-Güneş-futbolcu” Az kaldı söylüyorum İşte göründü ucu Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim Allah’ımız bizimle Bize sadece yeter Güç ve kuvvet ver bana Kolaylığı bize ser Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim Ellerimiz semada Yalvarıp yakarıyor Hasan sözü söyleyen O yüreği sarıyor Bitmiyor sizsiz derdim Milli Takım hep merdim “MİLLÎ TAKIM CANIMIZ EN GÜZEL VATANIMIZ” ŞİİR KİTABIMA DESTEKLEYİCİ ARIYORUM.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ SANCAK |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Millî Takım Canımız En Güzel Vatanımız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız “Millî Takım Canımız En Güzel Vatanımız” Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi