| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Muhammed’ül-Emin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Muhammed’ül-Emin Hz Muhammed’e (S.A.V) Övgü Dolu Şiirler NAAT Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Muhammed’ül-Emin Hz Muhammed’e (S.A.V) Övgü Dolu Şiirler NAAT Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim. Aslen Trabzonluyum. Köprübaşı ilçesindenim.24 senedir basının içindeyim.52 yaşındayım. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. O' dur, Onlar Analarımız, Benim Annem Melekti isimli üç tane şiir kitabım vardır. Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 4000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir. 50 tanesi notere onaylatılan 400 tane televizyon reklâm senaryom bulunmaktadır.3.şiir kitabım BENİM ANNEM MELEKTİ 2005 ‘te, Ankara Yenimahalle’de Gündüz Yayınlarından çıkmıştır. Şiir kitabım burada ve büyük kitabevleri, antolojilerde satışı yapılmaktadır. Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum. Şiir kitaplarıma destek vermek isteyenler, faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımını yapabilirler. Kendinizi, şirketinizin çalışmalarını kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz. Kişisel sayfama giren, şiirlerimi okuyan, görüş bildiren herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Saygılarımla. Kıymetli Okuyucu, MUHAMMED’ÜL-EMİN Yine çok değişik bir şiir kitabı ile karşınızdayım. Bu bölüme Peygamberimiz ile ilgili olarak yazdığım şiirlerimi aldım. Yorumlarınızla verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. Şiir yüz binleri ve milyonları birbirine bağlayan en sihirli bir güçtür. Çocuklar ve gençlerimiz Peygamber sevgisini yüreklerinde duymalı ve yaşatmalıdır. Okumayan, yazmayan, öğrenmeyen bir nesil Türkiye’miz için iyi şeyler düşünmez. Hainler tarafından çok çabuk kandırılır. Türkiye üzerinde oynanan oyunları görerek 70 milyon tek yürek hâlinde birbirimize sarılmalıyız. DÜN DENİZE DÖKTÜKLERİMİZİ YENİDEH BAŞTACI YAPMAYALIM… Mutlu olun. Sağlıkla kalın. Saygılarımla. AİLE BİREYİNE-HZ. PEYGAMBERİM GERÇEKTEN DEĞER VERDİ-O’DUR BENİM REHBERİM O yaratılışının-en ince duygusuyla Bezenmiştir biliniz-çok seviliyor hâlâ Aile fertlerine-nasıl davranmasını Emir tavsiye etti-(seviyordu her canı) Aile bireyine-Hz. Peygamberim Gerçekten değer verdi-O’dur Benim Rehberim Müminlerin imanca-en mükemmeli olan Yumuşak davranandı-(bilinir ayan beyan) Bütün insan soyuna-küçük ve büyüklere Merhametle doluydu-katlanırdı yüklere Aile bireyine-Hz. Peygamberim Gerçekten değer verdi-O’dur Benim Rehberim Peygamberin sevgisi-öyle güçlü güzeldi Darda kim kaldı ise-ona uzanan eldi Kendi himayesinde-büyüyen kimselere Şefkatli davranmıştır-“Selam O Eşsiz Ere” Aile bireyine-Hz. Peygamberim Gerçekten değer verdi-O’dur Benim Rehberim Hareket davranışı-bir babanın şefkati Gerçekten de farksızdı-yok ederdi illeti Anne ve babalara-derdi iyi davranın Terbiye et diyordu-hem bugün hem de yarın Aile bireyine-Hz. Peygamberim Gerçekten değer verdi-O’dur Benim Rehberim Annesini küçükken- Muhammed kaybetmişti Hasretle arar idi-can bırakıp gitmişti Özel ilgi gösterdi-sütannesi Halime Bir kusur göstermedi-anlattı lime lime Aile bireyine-Hz. Peygamberim Gerçekten değer verdi-O’dur Benim Rehberim Canları kucaklayan-saygı ile huzuru İnsanlara vermiştir-ifade değil kuru Bir medeniyet ruhu-getirdi cemiyete Söylüyor Hasan Sancak-sahip çıktı devlete Aile bireyine-Hz. Peygamberim Gerçekten değer verdi-O’dur Benim Rehberim BİZİM PEYGAMBERİMİZ-ANLAYIŞLI BİRİYDİ SÖZ DAVRANIŞ İLMİYLE-HEM AKILLI DİRİYDİ O yaratılmışların-müminin şereflisi Anlayış sahibiydi-yükseldi canın sesi Konuşmaya başlarsa-dinletirdi sözünü İnsana değer verir-kaybetmedi özünü Bizim Peygamberimiz-anlayışlı biriydi Söz davranış ilmiyle-hem akıllı diriydi Sade ve net konuşur-dönmezdi arkasını Biliniz çok severdi-değer verdiği canı Kalbi şefkat doluydu-tatlı çıkardı sesi Geçimli biri idi-ruha verirdi besi Bizim Peygamberimiz-anlayışlı biriydi Söz davranış ilmiyle-hem akıllı diriydi O’nunla konuşanlar-sevgisini duyardı Yürekten sevgi duyup-iyilikle sayardı Mütevazı bir tutum-kibardı davranışı Söylediği dinlenir-ruha yapardı aşı Bizim Peygamberimiz-anlayışlı biriydi Söz davranış ilmiyle-hem akıllı diriydi İyi hayatı vardı-düşküne ve fakire Daim yardım yapardı-peşi sıra ha bire “Şu Uhut Dağı kadar-benim altınım olsa Borç olanı müstesna-verir kapılmam hırsa” Bizim Peygamberimiz-anlayışlı biriydi Söz davranış ilmiyle-hem akıllı diriydi Malını biriktirip-yığmamıştır etrafa İnsana değer vermiş-davet etmiştir safa Yerle bir edilmiştir-maddeye kul kölelik İman ile coşmuştur-kol vücut beyin ilik Bizim Peygamberimiz-anlayışlı biriydi Söz davranış ilmiyle-hem akıllı diriydi İnsani ölçüleri-evrensel bir anlayış Hedefine ulaştı-duyulurdu çınlayış İslâm Dinine göre-insanları öldürmek Hasan Sancak söylüyor-tutuşmamalı etek Bizim Peygamberimiz-anlayışlı biriydi Söz davranış ilmiyle-hem akıllı diriydi EŞ OLARAK MUHAMMED-HAYIRLI BİRİSİYDİ ESENLİKLER DİLEYEN-GERÇEKTEN DİRİSİYDİ Huzur bulmamız için-Rabb’imiz türümüzden Eşleri yaratmıştır-bilmelisin bunu sen Böylece aramızda-derin sevgi ve şefkat Oluşmuştur biliniz-gerçekleşti her murat Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi Düşünen insan için-çıkarılan dersler var Mutluluklar içinde-görüyoruz itibar Hz Peygamber’im-yaşadı bu duyguyu Biliniz muazzamdı-bilinmelidir huyu Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi Aile huzur yeri-Muhammed’im şerefli Namuslu birisiydi-sevecendi o dili 25 yaşında iken-Hz Hatice’yle Mutlu hayat sürmüştür-saygıyı bile bile Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi Sıcak bir dostluk vardı-eş ve arkadaştılar Vefat ettiği sene-“Hüzün Yılı” yaptı dar Sağ olduğu zamansa-yapmamıştır evlilik Esenlikle dolmuştur-ruh beden ile ilik Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi 2,5 senede-yalnız bekâr olarak Sevde Bint Zem’a ile-evlendi konuşarak Rabb’imiz Kur’an-ında-O’nu örnek gösterdi Çaba ve gayretiyle-cana önemi verdi Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi O söylediklerini-yaşayan bir insandı Faydasız ilmi vermez-öyle güzel bir candı Hep tokalaştığında-karşı taraf elini Çekmesini beklerdi-mutlu ederdi teni Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi Verdiği mesaj şuydu-sen beni bırakmazsan Ben de seni bırakmam-böyle buyururdu can Nice güzellikleri-sergiledi yaşadı Daima yükseklerde-unvanı ya da adı Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi İlk vahiy geldiğinde-içindeki durumu Eşi ile paylaştı-size kalmış yorumu O’nu teselli etmiş-kesin bir çözüm için Varaka B:Nevfel’e-gönderdi sordu niçin Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi Bu olay Hatice’nin-soğukkanlılığını Göstermekte biliniz-unutmuyor bu anı Erkeğin kadınlarda-kadının erkeklerde Üzerinde hakkı var-dikkat olursan nerde Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi Kadınlar hakkındaysa-Rabb’ten korkulmasını Haksızlık istemedi-çok büyüktü imanı Eşine yardım etmiş-onu hep desteklemiş Yardımda bulunmuştur-mutluluklar dilemiş Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi Sizin de eşinize-iyi davranmanızı Tavsiye etmektedir-der koru çocuk kızı Bir kimse ki eşine-sakın kin beslemesin Güzel huylar edinin-şefkatli çıksın sesin Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi İnsan topluluğunun-aile temel taşı Eğer parçalanırsa-gözde görülür yaşı Barışın esenliğin-gerçeğini tespit et Söylüyor Hasan Sancak-huzur bulsun cemiyet Eş olarak Muhammed-hayırlı birisiydi Esenlikler dileyen-gerçekten dirisiydi HZ MUHAMMED’İM-TORUNLARIYLA CANLA DAİMA İLGİLENDİ-GÖĞSÜNDEKİ İMANLA Bir Peygamber olarak-Resul-ü Ekrem’imiz Hiç ayırım yapmadı-(ruhumuzda kaldı iz) Ortaya örnek tavır-koydu bir ömür boyu O’nunla yükselmiştir-Müslümanlığın soyu Hz Muhammed’im-torunlarıyla canla Daima ilgilendi-göğsündeki imanla Bütün torunlarıyla-Hasan ile Hüseyin Onlarla ilgilendi-kalp ruh beden ve beyin Kucaklama ve öpme-dokunma davranışı Üst seviyede idi-canlara yaptı aşı Hz Muhammed’im-torunlarıyla canla Daima ilgilendi-göğsündeki imanla “Merhamet etmeyene-hiç merhamet olunmaz” Bizlere buyurandır-(bunu bir tarafa yaz) O torunlarının-bütün isteklerini Yerine getirirdi-daim severdi teni Hz Muhammed’im-torunlarıyla canla Daima ilgilendi-göğsündeki imanla Oyun oynar sırtına-alıp da gezdirirdi Seviyesine inip-çabaları verirdi İbadet esnasında-torunlarını ihmal Muhammed’im etmedi-onlara uzattı dal Hz Muhammed’im-torunlarıyla canla Daima ilgilendi-göğsündeki imanla Hediye verir idi-karşılar ihtiyacı Başlarına koyardı-giydirirdi o tacı Duygu heyecanını-bastırma yollarına Gitmemiştir biliniz-değer verdi her cana Hz Muhammed’im-torunlarıyla canla Daima ilgilendi-göğsündeki imanla Torunlara zamanı-ayırdı verdi şefkat O’nunla Müslümanlık-daha da oldu rahat Hasan Sancak yazıyor-takdir eder onları O’nun gibi olalım-görelim itibarı Hz Muhammed’im-torunlarıyla canla Daima ilgilendi-göğsündeki imanla HZ PEYGAMBER’İM-ÇOCUĞA DEĞER VERDİ GÜZELLİK ESENLİĞİ-AYAK ALTINA SERDİ İnsanların anlayış-düzeylerine göre Hitap edilsin derdi-(selam verilsin ere) O din eğitimini-dikkate alıyordu Yaş mertebeye göre-onlarla kalıyordu Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Çocukları severdi-ayırım istemezdi Eksiklik gördüğünde-düşüncesiyle sezdi Sebebini sorardı -yanlışlığı kınardı Geçmişten geleceğe - yüreklerde hep vardı Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Çocuklar ağlayınca- namazı kısa keser Onunla ilgilenir -gönüllerde tutar yer Çocuğu sevmeyene- seslenirdi iyice Örnek konuşmasıyla- sağlam olur netice Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi O gönüllerinizden- Rabbim şefkat rahmeti Çıkarmışsa ne deyim-(yok edin bu illeti) Merhametin başında-çocuk sevgisi gelir Prensip sahibidir-bunu insanlar bilir Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Evrensel ilkeleri-ortalara koymuştur Işığını saçarak-kapılanlar doymuştur Kusursuz bir şekilde-severdi çocukları Okşardı sevgi ile-canım kuzucukları Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi O zamanki toplumda-yanlış anlayışlara Aldırmadan severdi-kimler düşmüşse dara Hâl hatırı sorardı-sevgi ile merhamet Gerçekten göstermiştir-hem ilgi hem de şefkat Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Çocuk oyunlarına-katılır ilgilenir Canı sevindirirdi-(üstü başı olsa kir) Yolu gözleniyordu-seslenir yavrucuğum Kardeşimin oğlu der-hitabıysa çocuğum Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Kalpleri kazanırdı-sevgi saygı sadakat Yardımlaşma ve güven-değişiyordu surat Kusursuz bir örnekti-çıkıverdi ortaya İdeali yaşattı-anne çocuk ve baya Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Kuru ifade değil-fizik ruh ile beden Eğitti ve öğretti-davranıyordu erken Bir baba evladına terbiye gibi miras Bırakamaz diyordu-söylüyordu bunu has Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Savaşta çocukların-öldürülmemesini Özel uyarı yaptı-harcardı bütün teni Sevgi anlayışının-bu hareket noktası Ruhları birleştirdi-giderildi hatası Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Kim ergenlik çağına-erişen iki kızı Güzel yetiştirirse-(sevinir kışı yazı) Bu sözü söyler iken-bütün parmaklar gibi Beraber olacağız-can O’na oldu tabi Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Kim kendine kız çocuk-verilir de ihsanda Bulunursa onlara-(aydınlık olur oda) Ateşe perde olur-söylediği hadis-i Önemini bildirdi-arzda duyuldu sesi Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Güzellik esenliği-ayak altına serdi Yetim malı yiyenler-doldurasıya karnı Ateş yemiş olurlar-(perişandır her yanı) Sakın yetimi ezme-bakım gözetimini Üstlenenler Cennette-olur dedi duy beni Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Müslüman evlerinin-içinde hayırlısı Yetime bakan evdir-(kalpten silmeli pası) Bilin en kötüsü de-yetimlere kötülük Yapılan o evlerdir_(ışıklar kalır sönük) Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi O’nun ilişkileri-günümüze yansıyan Mesajlarla doludur-görülür ayan beyan Bütün şu çocukların-Allah’ı Resul’ünü Tanıması gerekir-‘düşünmeliyiz dünü Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Onları bu haklardan -mahrum bırakmak ise Çok büyük haksızlıktır-ruhu sarar vesvese HZ Peygamber’im-çocuğun dünyasında Daha fazla yer etsin-(duyulmalıdır seda) Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Günümüz dünyasında-gerçek ortalıktadır Yabancılaşan nesil-gerçekten de hatadır Hep Peygamber’imizi-tanımaya ihtiyaç Vardır bilinmelidir-ruhlarımız bundan aç Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi Ey Rabb’im eşimizi-hep çocuklarımızı Hastalıktan korusun-içte olmasın sızı Hasan Sancak anlatır-O sever ikisini Oku yazdır ve öğret-yaşatmamalı kini Hz Peygamber’im-çocuğa değer verdi Güzellik esenliği-ayakaltına serdi HZ PEYGAMBER’İM-YİRMİ DÖRT SAATİNDE ESENLİK OLUŞTURDU-GERÇEKTEN DE SON DİNDE Peygamber Efendimiz-o günlük zamanını Bölümlere ayırdı-boş geçirmezdi anı Namazını kılardı-Kur’an-ını okurdu İbadeti tam yapar-yürekleri dokurdu Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Aile fertleriyle-olurdu alâkadar Günlük ev işlerini-yapıp verirdi karar İstirahat ederdi-kabul eder huzura Eğitir öğretirdi-kimler düşmüşse dara Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Takvaya önem verir-dürüst ve güvenilir Olanları severdi-anlatıyordu bir bir Bıkmadan dinler idi-ilgilenir iyice Dinletirdi sözünü-sağlamlaştı netice Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Ahiretle ilgili-sorular sorulunca Güzel cevap verirdi-açardı sanki gonca Bilgi öğrenenlere-öğrendiklerinizi Bilmeyene öğretin-derdi göreyim sizi Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde İhtiyacı olana-daima yardım etmek Sıratta da kaydırmaz-verilmelidir emek Faydasız söz olunca-müsaade etmezdi Sabrı ilmi sevgiyle -cahilliği O ezdi Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Çarşı pazar sokakta-nerde olursa olsun Güler yüzle davranır-derdi esenlik dolsun Hâl hatır sorar idi-konuşur tatlı dille Gönülleri alırdı-sona ererdi çile Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Meclis Cami Cumada-görmediği ahvalin Durumunu sorardı-hem bugün hem de yarın İyilik güzelliği-daima emrederdi Çirkinliği yererek-can yanına giderdi Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Topluluk görür ise-başköşeye oturmaz En son kısma geçerdi-duyarlardı bundan haz İyilikle anardı-eder idi iltifat Konuşursa bir kere-değişirdi o surat Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Asla haddi aşmazdı-sabretmeyi bilirdi Şefkatli merhametli-çağrılınca gelirdi Cömertliği dillerde-içindeydi gerçekten İnsanları severdi-hem candan hem yürekten Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Ayırım yapmaz idi-Muhammed’in Meclisi İlim hayâ sabırdı-giden alırdı besi Edeple oturulur-yüksek konuşulmazdı Dışarı taşırılmaz-söylediği vaazdı Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Bulunduğu muhitte-küfür dedikoduya Müsaade etmezdi-evlada ya da baya Aleyhte konuşulmaz-orda kalırdı kusur Onunla sağlamlaştı-gökyüzüne çıktı nur Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde Küçüğe sevgi verdi-büyüklereyse hürmet Kendisine gelirdi-bütünüyle cemiyet Hasan Sancak yazıyor-onaylıyor onları Mücadele verdiler-işler kalmadı yarı Hz Peygamber’im-yirmi dört saatinde Esenlik oluşturdu-gerçekten de son dinde HZ PEYGAMBER’İN-TABİAT SEVGİSİNİ BİRLİKTE YAŞATMALI-O DUYMALI SESİNİ Sevgili Peygamber’im-çok sevmiş tabiatı Korunmalıdır demiş-O’nun buymuş muradı Tedbirleri aldırmış-hesap etmiş dengeyi Harekete geçirmiş-çocuk anne yengeyi Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Mekke Medine Taif-civarı sit alanı “Milli Park” oluşturmuş-önlemiştir talanı “Harem Bölgesi” demiş-ağaç kesilmesini Yasaklamış orada-ortaya koymuş teni Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Kuşların hayvanların- O avlanmalarını Tamamıyla önledi-düşünmüştür yarını Hadis-i Şeriflerde-anlatmış iyilikle Ağaçları diktirmiş-ortadan kalkmış çile Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Müslüman ağaç dikse-insan hayvan ve kuşlar İstifade ederse-dikenlere kalır kâr Kıyamete kadar da-insan için sadaka Olur bilinmelidir-yönelmeliyiz Hâkk’a Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Hassasiyet gösteren-Bizim Peygamber’imiz Çevre temizliğine-önem verdi erimiz Halkın kullandıkları-umumi mekânları Kirletmeyi men etmiş-vermiştir itibarı Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini İnsanlara eziyet-verecek olan şeyler Ortadan kaldırılsın-(dikkat etmeli beyler) İmanın bir gerçeği-onu yoldan kaldırmak (Sağlık ile mutluluk-etrafına iyi bak) Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Hayvanları koruyun-o canlara merhamet Şefkat göstermelidir-yaşayan bu cemiyet Eziyet edilmesin-diyor göster titizlik (Sakın canı öldürme-yüreğin olur ezik) Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Hadis-i Şeriflerde- O hayvan haklarına Riayet edilmeyi-öğütlemiştir cana Aç ve susuz bırakma-ağır yükü yükleme Rabb’imiz azap eder-(sıkıntıyı ekleme) Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Hz Peygamber’in- söz ve fiillerinde Türlü misaller vardır-tutum ve hâllerinde O’nun yolundan gitmek-sevgi güzellik huzur Hadis-i Şerifleri-örneklerle doludur Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Dünya sevgi şiiri-yerküre kafiyesi Gür solukla okunur-dikkat etsin üyesi Tabiatı sevmeli-katmalı yeni değer Mana ve önem taşır-içimizde tutar yer Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Canın en hayırlısı-faydalı olanlardır Çevreye saygılı ol-yaparsan inan kârdır Su orman ve tabiat-koruyup kollamalı Ellerde büyütmeli-kesmemeliyiz dalı Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini Saygıyı ve sevgiyi-yüreğinde duyanlar Yukarda söyleneni-işte o canlar anlar Peygamberimiz gibi-sahip çık tabiata Söylüyor Hasan Sancak-huzur gelsin surata Hz Peygamber’in-tabiat sevgisini Birlikte yaşatmalı-O duymalı sesini KUTLU DOĞUM HAFTASI- RESUL’Ü SEVMEK DEMEK O’NU ANLAMALIYIZ-VERİLMELİDİR EMEK Peygamber sevgisini-bütünüyle tanıtmak Herkesin görevidir-oku öğren verin hak ..89 yılından-Kutlu Doğum Haftası Program düzenlenir-kalplerden sildik pası Kutlu Doğum Haftası- Resul’ü sevmek demek O’nu anlamalıyız-verilmelidir emek Hepten anmak anlamak-temsil ettiği değer İyi anlaşılmalı-anlaşılsın bu değer Işık salan meşale-insanlığın rehberi Manasını bilmeli-anne baba ve eri Kutlu Doğum Haftası- Resul’ü sevmek demek O’nu anlamalıyız-verilmelidir emek O örnek şahsiyeti-verdiği mesajları Anlamamız gerekir-hem güçlüsü hem darı Hep ahlakı çizgisi-davranışlarımıza Rehberlik etmelidir-huzur bulmalı aza Kutlu Doğum Haftası- Resul’ü sevmek demek O’nu anlamalıyız-verilmelidir emek Geleneği yaşatmak-gelecek kuşaklara Güzel aktarmalıyız -kalpte düzelir yara O’ nunla unuturuz-mevki gücü telaşı Manasını anlarsak-yükseltiriz o başı Kutlu Doğum Haftası- Resul’ü sevmek demek O’nu anlamalıyız-verilmelidir emek Tanımanın sevmenin-sağlayacağı güven Bizi bize getirir-önemini bilir ten Peygamber Efendimiz-bizler için Kur’an-ın Yaşayan örneğidir-dün bugün ile yarın Kutlu Doğum Haftası- Resul’ü sevmek demek O’nu anlamalıyız-verilmelidir emek Etrafında birleşip-kazandık sevgi saygı Yan yana oturunca-ortadan kalktı kaygı O rahmet Peygamberi-bilsin bunu her yürek Öğretmen Hasan söyler-daim yaşatmak dilek Kutlu Doğum Haftası- Resul’ü sevmek demek O’nu anlamalıyız-verilmelidir emek KUTLU DOĞUM HAFTASI-GELDİ VAZİFENİ YAP BÖYLECE KAZANIRSIN-EKSİLMEYEN BİR SEVAP Peygamber Efendimiz-teşrif etti dünyaya Huzur mutluluk verdi-anne çocuk ve baya Işıklar saçan kandil-yolları aydınlatır Kalpleri ve ruhları-bedenleri çınlatır Kutlu Doğum Haftası-geldi vazifeni yap Böylece kazanırsın-eksilmeyen bir sevap Boş geçirme vaktini-iyice değerlendir Zaman çabuk geçiyor-zannetme ki erkendir O’nun verdiği mesaj-bilin huzur kaynağı Anlayanlar içinse-sevgidir dayanağı Kutlu Doğum Haftası-geldi vazifeni yap Böylece kazanırsın-eksilmeyen bir sevap Söylediği sözleri-gerekir kavramamız Manasını bilirsek-çağa doğru gider hız Allah ve Resulü’nü-tanıtan kitapları İyice okumalı-görmeli hitapları Kutlu Doğum Haftası-geldi vazifeni yap Böylece kazanırsın-eksilmeyen bir sevap Öğrenilen bilgiler-fert ve aile ile Hemen paylaşılmalı-önlenmelidir çile Yaşadığı hayattan-bölümler sunulmalı Saygı sevgi içinde-birlikte anılmalı Kutlu Doğum Haftası-geldi vazifeni yap Böylece kazanırsın-eksilmeyen bir sevap Çocuklar ile gençler-almalıdır bilgiyi Anne ile babalar-kurmalıdır ilgiyi Video kasetleri- film CD ev halkıyla İyice seyretmeli-erken koyulun yola Kutlu Doğum Haftası-geldi vazifeni yap Böylece kazanırsın-eksilmeyen bir sevap Yazılan şiirleri-oku hemen kulak ver Mutluluk esenliği-ayakaltlarına ser Müslüman’ım diyorsan-duymalısın bu sesi Öğretmen Hasan söyler-açmalıyız nefesi Kutlu Doğum Haftası-geldi vazifeni yap Böylece kazanırsın-eksilmeyen bir sevap O NEBİLER NEBİSİ-MUHAMED’ÜL-EMİN’Dİ SIKINTI GÖZYAŞLARI-MUHAMMED’İMLE DİNDİ Ruh ve kalbimizdedir-Ulu Peygamberimiz Farzları sünnetleri-sağlamlaştı yerimiz Berrak akan bir sudur-gökteki ay ve güneş O’nu müjdelemekte-duysun baba çocuk eş O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi İmanını tazele-Allah’ımıza hamt et Şiirim dörtlüklerim-bilin sizlere davet Resuller Resulüne-Selâtu Selamları Dua ile gönderin-işin kalmasın yarı O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi İnsanlık tarihinde-nice kral padişah Gelip de geçmişlerdir-çektirmişler çoğu ah Zulüm verip insana-vurarak ahlâksızca Cana kastetmişlerdir-sönmüş evlerde baca O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi Bizim Peygamberimiz-insani vasıfları Kıymet ve değer bildi-hep verdi itibarı Engin bir ruh sabırla-işledi lime lime O’nu kalbinde yaşat-sakın kötü söz deme O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi Işık olmuş ruhlara-çökertmiş karanlığı Böylelikle insanlar-bulmuşlardır sağlığı “Gerçek Hayat Önderi”-Allah’ımız seçmiştir Cehaleti yok edip-yeni bir çağ açmıştır O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi Yetim olarak geldi-geçirdi hayatını Sürü otlatıyordu-seviyordu her canı Vefakâr bir babaydı-Emin ve doğru idi Resul’ü Ekrem’imiz-işte böyle biriydi O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi Yolları aydınlatan-mürşit ve öğretmendi Bütün konuşmasıyla-insanlara yetendi Büyük bir hukukçuydu-müstesna bir komutan Adil bir Önder idi-bu can yoluna kurban O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi Köhnemiş düzenlere-başını kaldırmıştır İnsana değer verip-esenlik aldırmıştır Putları yere yıkıp- -gönlünü yoksullara Tamamıyla vermiştir-yetişmiştir her dara O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi Hurma lifinden yatak-has buğday ekmeğiyle Karnını doyurmuştur-bu işi bile bile Nebiler Nebi si’ydi-yanmış ümmeti için Nefsini düşünmemiş-sormuştur nasıl niçin O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi İslâm’ı hayatının-içinde yaşamıştır Tebliğ ve tefsir etti-içinde vardı sabır Bütün insanlar için-yolundan gidilecek Büyük bir Önder idi-herkes bunu bilecek O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi Çoğu örnekler vardır-ahireti düşünen Yolundan ayrılmasın-davranmalıyız erken Ferdi ve ailevi-bütün hayatımızda O’ndan ayrılmamalı-karanlık kalır oda O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi O’nu yaşamalıyız-Hasan der mükellefiz Hiç darda kalmayalım-asla çıkmasın kriz Önderi tanımamak-hiç yolundan gitmemek İnanın kötü olur-kaybolur bütün emek O Nebiler Nebisi-Muhamed’ül-Emin’di Sıkıntı gözyaşları-Muhammed’imle dindi MUHAMMED’ÜL-EMİN ŞİİR KİTABIMA DESTEKLEYİCİ ARIYORUM.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ SANCAK |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Muhammed’ül-Emin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Muhammed’ül-Emin Hz Muhammed’e (S.A.V) Övgü Dolu Şiirler NAAT Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi