Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü > Yaratıcı Yazarlar Klubü > Şiir Video

Uyarılar

KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tabii insan uzak kalamıyo toplumsal gelişmelerden hele gazetecilik ve benzeri bi mesleğiniz varsa. ben tam da savaş sırasında bir tv kanalaında çalışıyordum. aslında çok güzel bi örnek. sürekli ceset torbalarında insan görüntüleri görüyorduk. bir gün koridorda yürürken elinde çöp torbasıyla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi

KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-10-2007, 12:26 AM   #21 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Regina is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM

tabii insan uzak kalamıyo toplumsal gelişmelerden hele gazetecilik ve benzeri bi mesleğiniz varsa. ben tam da savaş sırasında bir tv kanalaında çalışıyordum. aslında çok güzel bi örnek. sürekli ceset torbalarında insan görüntüleri görüyorduk. bir gün koridorda yürürken elinde çöp torbasıyla bi garson gördüm ve o görüntüyü elinde ceset torbası taşıyan bi adam olarak algıladım ve gayet normal karşıladım.yeterki kötülükleri üzüntüleri normalleştirecek doğallaştıracak kanıksayacak kadar düşünüp konuşmayalım. aslında bugünkü (hayatım değişirken) günlüğümde daha iyi anlatmış olabilirim nasılını ve nedenini. zaten ben de her zaman yapamıyorum. Ama yazmak çok güçlü bi araç olduğu için hatırlatmak istedim. ben de öğreniyorum daha ama yardıma ihtiyacın olursa buradayım...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Regina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2007, 06:37 AM   #22 (permalink)
Üsteğmen

109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point

Regina haklısın belki bu site hep pozitif enerji saçmalşı saçıyorda ama ne yapalım biz şairler hassas oluyoruz 44 iki dakida şair yaptım kendimi helal bana neyse böyle işte herkesi etkileyen aşırı bir olay olduğunda kendimizi tutamayıp yazıyoz böyle işte bir şeyleri kendine çekme olayına gelince tamam güzel yönleri görmeliyiz ki huzurlu yaşayalım ama birazda gerçekleri görerek hareket etmek daha mantıklı geliyor deve kuşu taklidi yapmaktan vazgçmekte şart sende iyi düşünüyorsun iyiliğe odaklanmakda hoş ama gerçekleride dikkate alarak davranmalıyız bence hey sen güzel şiirlerin sahibi hemen pes etmek yok öyle eleştrilecez tabi herzaman ama küsmek yok eleştrileri daha iyiye gitmek için kullanacaz mükemmel şiirlerinin devamını bekliyoruz hepimiz çünkü her gün daha iyi oluyorsun devam tam gaz

önümüzde engel olsada gideriz tam gaz
varsın hayat olsun karma arada çapraz
ilmek ilmek çözeriz ve de biz alırız haz
afacan arama aramızda yok ki haylaz

düşünme alanında yaparız biz ihtisas
ve hiç kimseye bizde yoktur ki iltimas
böyle davranansa yapar hep iltibas
gözü keskinlerinse yolu hiç tıkanmaz

Alt 27-10-2007, 08:28 AM   #23 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

brawoo turgay cımm bir konu ancak bu kadar güzel bağlanır..

sevgili regina ve sevgile hülyaa...
her ikinizde çiçeği burnunda... çok değerli üyelerimizsiniz...
aslında farklı kelimeleri kullanarak aynı olguyu ortaya koymuşsunuz.. ve en sonunda birbirinzii anlamışsınız...
şunu bilmenizi istiyorum daha öncede dile getirmiştim.. ben hayatı iki kökü olan bir ağaç gibi algılarım hep..
bir olandan geldik ve yine ona gidiyoruz.. sadece geçtiğimiz yollar başka..
aynı noktaya ulaşmak için daha fazla yolda kat edebiliriz.. kestirme yollarda bulabiliriz..
bunun için bir başlıkta kelimelerimiz savaşsada birbiriyle başka bir başlıkta birbirlerine güç vermek için destek olurlar...

bazılarımızın tarzı sorunu ortaya koyup gözünün önünde halletmekten geçer...
bazılarımızsa sorunu arka plana atar ama içsel olarak onu mutlaka çözer..

her iki seçimin sonucu da aynıdır.. çözüme odaklanmak ve çözümü deneyimlemek..
yaşam tarzımız, hayat öğretilerimiz, toplumsal faktörler v.b bizlerin hangi durumlarda hangi yolu seçeceğimizi belirleyen en önemli etkenler..

nasılki aspirin her kezin ağrısını kesmez ise çekimyasası reçetesi de herkezde aynı sonucu veremeyebilir..

benim bu konuda ki kendi deneyimim.. içsel yolculuğumuza daha fazla zaman ayırıp kendimizi tanımamız..
kendi şifrelerimizi ortaya koymamız.. sonuca odaklanmamız ve harekete geçmemmiz..
hareket hızlı tempo yürüyüşmü olur.. koşmak mı olur.. e mi bineriz.. artık orasını içsel şifrelerimiz belirleyecek..

hepimizin geçtiği yol kutsal ve hepimziin bakış açısı çok önemli bu adreste..
daima yazmak ve yazdırmak için ikinci bşr sebep bulalım bulduralım etrafımıza ve kendimize..
hangimizin sözlerinin arasından çıkacağını bilemeyiz şifrelerimize ait bir izin..

herman hesse siddhartha da diyor ki : bilgi anlatılabilir ama hikmet nakledilemez..

ama biz burada birbirimize hem bilgimizi hem hikmetimizi iletmeye çalışıyoruz.. kelimeler kifayetsiz kalsada zoru başarabileceğimizi bilerek...

kucak dolusu sevgiler size..
şimdi regina nın günlüğünü okumaya gidiyorum....
üstüne güzel bir şiir hülyadan..
bide turgay dan ritim ziyafeti
ohh çok şükür bugünde hayatimdeğişti...
iyiki varsınız dostlar..

bu arada hülyaa düz yazı yerine şiirleriyle hayatı yansıtıyor .. hayal abla reginanın günlüğünde çok önemli bir şey demişti.. mutlaka yazın.. yazdıklarınızı geriye dönüp okuduğunuzda fark edeceksiniz ne kadar yol kat ettiğinzi.. hülyaa nın şiirlerini okuyarakta onun içsel yolculuğunun izlerini takip edicez onun için mutlaka yazmalısın...

Alt 27-10-2007, 08:35 AM   #24 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest

hülyaa...
sessiz sedasız o güzel şiirleri okuyorum
şiir yazmayı beceremeyen ben okuyorum ve okumaya devam edicem..
arkadaşlar,
hepimizin her ne yaşanırsa yaşansın,olumlu düşünmeye ve her daim bu yolda,
desteğe ihtiyacımız var,keşke kötü şeyler yaşanmasa ama olmuyor her gün bir yerlerde kötü şeyler yaşanıyor,
bu olaylara duyarlı olmamak imkansız....
her zaman güzellikler dilemekten başka bişey gelmiyor elden...
sevgilerle....
Alt 27-10-2007, 10:32 AM   #25 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

yaw bu kadar belli etmişmiyim kırgınlığımı?hay allah...bir türlü beceremiycem anlaşılan...ama hepinize katılıyorum..aslında aynı şeyleri söylüyoruz sadece bakış açımız farklı..benim en kısa zamanda kırılganlığımdan kurtulmam lazım arkadaşlar..bu kadar da kırılgan olunmaz ki canım.ne varki bunda iyi yorumlar olunca hop hop,olmayınca küstüm yazmıycam işte
ama kendimede kızmamalıyım değil mi?sadece acilen kırılmamayı öğrenmeliyim.bunu hep yapıyorum...hepinize çok teşekkür ediyorum..aslında regina da kötü birşey demedi ama başta kısa yazdığı için ben kırılgan farklı yorumladım..hemencecikte küstüm işte...uykumu alınca şimdi farklılığı görebildim..ama yinede kimseyi incitip üzmek istemem,komik neşeli sevindirici şiirlerim olursa yazmaya çalışcam..şimdilik hepsi bu tarz arkadaşlar üzgünüm...
tekrar güzel düşüncelerinize ve benim iyiliğim için uğraşımlarınıza gönülden teşekkür ediyorum..
hepinize kucak dolusu sevgiler,sağ olun varolun...
Alt 28-10-2007, 10:04 AM   #26 (permalink)
Yüzbaşı

190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

Bu Kadar Kısa Mı Hayat?

Bir Kelebeğin Ömrü Kadar Mı Bu Hayat?
Koza Bilmezken,Kelebek Bilir Olacakları!
Çiçeklerin Solması Kadar Mı Bu Hayat?
Çiçek Solarken,Arı Yapar Balını!
Okyanuslara Dalmak Gibi Mi Hayat?
Kiminin Küreği Yokken,Kimi Salar Salını!
Bir Yıldız Kadar Mı Bu Hayat?
Kimileri Kayarken,Kimileri Yazdırır Adını,
Yoksa!Bir Aşk Kadar Mı Bu Hayat?
Günü Birlik Yaşayan Varken,Bir Asır Sevende Var insanı
Bir Nefes Kadar Kısa Mı Bu Hayat?
Zengin Alır Tadını,Fakir Dolduramaz Tasını
Bir Avuç Toprak Kadar Mı Bu Hayat?
Omuzlar Üstünde Giderken,Sevenlerin Tutar Yasını..
Bu Kadar Kısa Mı Bu Hayat?
Kimine Üç Gün,Kimine Bir Asır!
Yaşamdan Akarken Sevgi Pınarı,
Aldığın Her Nefesle Doldur Kovanı,
Nasılsa Vereceğiz Bir Gün bu Canı.....

Alt 28-10-2007, 01:46 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

brawoo turgay cımm bir konu ancak bu kadar güzel bağlanır..

Estağfirullah shamanic
hülya son şiir yine muhteşem harikasın gerçekten

yazılan her şiirle yaşamımıza verilen her şekil
anlamalısın hiç bir zaman geçici ve fani değil
beynimiz trilyon taraftarla bekler tam tekmil
bir tetikle hayatına edecektir kökten tesir

şafak sökmekte sevmek dilinde olmasın esir
söyle bıkma her daim dağarcığında olsun vezir
böylece huzur yoluna seni sevgi götürecektir
her devranda ismin namın temaşa edilecektir

Alt 28-10-2007, 02:27 PM   #28 (permalink)
Yüzbaşı

teşekkürler turgay...ama sende maaşallah iki dakikada döktürüyorsun dizeleri
kıskanıyorum haberin olsun
Alt 29-10-2007, 12:00 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler turgay...ama sende maaşallah iki dakikada döktürüyorsun dizeleri
kıskanıyorum haberin olsun
sende çok iyisin ya daha iyi olacağızbu site gezmek insana feyz veriyor gerçekten

almalıyız her daim durmadan hayattan feyz
etrafa bir baksak karıncadan bile alınır ders
sende mi sorun var yoksa yaşam mıdır ters
kendine dön yanlışı düzelt şimdi durma es

her darbeden edinimle ayağa kalkarız
anlam dolarız ve maveraylada patlarız
yerimizde saymayız kendimizi katlarız
temkin freni varsa korkutmaz ki bizi hız bak duramadım yine yazdım 44

Alt 29-10-2007, 12:11 PM   #30 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

oo çoşmuşunuz yine arkadaşlar
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks