| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIMYaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KORKARIM SÖYLEYEMEM GİDERSİN DİYE Gözlerini,Gözlerime Değdirme Yeter! İçimden Sen Diye Yaşlarım İner Duyarsa Halimi Felek.. Belki De Güler Korkarım Ağlayamam Gidersin Diye... ........... Pusu Kurmuş Acılarım,İncitme Yeter! Gelirsen Yanıma,Hüzünlerim Diner Üstüme Yağan Karlar,Güneşinle İner Korkarım Söyleyemem Gidersin Diye ............ Kelepçelenmiş ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #141 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() KORKARIM SÖYLEYEMEM GİDERSİN DİYE Gözlerini,Gözlerime Değdirme Yeter! İçimden Sen Diye Yaşlarım İner Duyarsa Halimi Felek.. Belki De Güler Korkarım Ağlayamam Gidersin Diye... ........... Pusu Kurmuş Acılarım,İncitme Yeter! Gelirsen Yanıma,Hüzünlerim Diner Üstüme Yağan Karlar,Güneşinle İner Korkarım Söyleyemem Gidersin Diye ............ Kelepçelenmiş Ellerim,Açta Git Yeter! Bu Aşkın Masalını, Bitirirsen Eğer Taşıyamam,Yoruldum Desem De, Değer Korkarım Söyleyemem,Gidersin Diye...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
![]() | ![]() |
![]() | #142 (permalink) |
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ŞARAP VE KADEH ![]() Belki zamansızdı hayatına girişim, Belkide apansız gidecek gibiydi yüreğim, Belki ayık değildi bu AŞK! Belkide hiç sarhoş olmadı... Şarap,kadehi kıskandı yıllandıkça, Kadehin içinde kimbilir, kaç yıllanmışın hatırası vardı.. Ve şarap rengini aşktan aldı. Kırmızıyla sevdasını..öfkesini anlattı Beyazıyla saftı,temizdi tüm duyguları Belkide bu yüzden içenleri kimi zaman güldürdü,kimi zaman ağlattı.. Oysa...şarabı şarap yapan Sevgisini yayabildiği en uzun yıllardı.. Belkide bu yüzden kadeh, En iyi şarabı,hemen dolan sandı.. Biri doluyken aşkla yıllarca bekledi, Boş bir kadehi... Diğeri boştu,dolmaktı tek gayesi.. Belkide bu yüzden... Dolup boşaldı hayatı, Şarapsa!mahsende aşkına esir kaldı.. Ne kadeh şarabın beklemesini, Ne de şarap,kadehin hep dolmasını Bir türlü anlayamadı.. Oysa bir bilseler,kadeh şarapsız Şarap kadehsiz.. ne anlamı vardı.. Belkide bu yüzden biri beklemekle, Diğeri dolmakla ömrünü tamamladı... ![]()
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
![]() | ![]() |
![]() | #143 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() SENİ ÇOK SEVİYORUM Sonsuz bir bahçe.. bir çoğu görmez Elleriyle uzansa da,güllere erişemez Ne söylersen söyle bildiğinden dönmez İster ki bu yürek, çağırır seni… Çalışır durur gövdemde ki mabed Oklar atarsın dilinde yoktur merhamet Kırılsa da çağırır herkezi tek tek Sevgiyle çağırır bu yürek seni.. El ele tutarlar sevgi bağında Verdiler mi, almazlar bir daha asla! İstesende küsmesler,darılmazlar da Yoncaya çağırır bu yürek seni… Olma gaflette hadi sende uyan Rüzgara kapılma diren ve dayan Umutsuzluk yok,var sevgiyle bakan Mabedine çağırır bu yürek seni…
![]() | ![]() |
![]() | #144 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu şiiri kendim yazmadım ama çok güzel Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl anlatsam sana İlk harflerine baksana
__________________ qüsel_kıss |
![]() | ![]() |
![]() | #145 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() olsun kendin yazmasanda sevgiden bahseden her kelime insana huzur verir ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #146 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
16 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Renklerin dili varmış Öyle derlerdi; inanmazdım... Hepsinin farklı bir anlamı varmış Söylerlerdi; aldırmazdım... Oysa renkler de konuşur Duygulara anlam katarlarmış Bunu seni görünce anladım... Sende gördüm renklerin dile geldiğini Anladım, duyguların renklerde gizlendiğini Gördüm ki her renk ayrı bir güzellik teninde Ve sen; Her renkte bir başka güzelsin... Bir gök kuşağı kadar güzel Bir çiçek bahçesi kadar serinsin... Yağmurdan sonra açan güneş gibi Gönüllere doğar, duygulara hayat verirsin... Renklerin dünyasında Kelimelerden öte güzelliğin Anlatsam dağlar dayanmaz Söylesem derdimi, beni kimseler anlamaz... Oysa bir ellerin var; Bir gelincik kadar narin ellerin... Zamansız açan çiçekler gibi çıkıverdi karşıma Bir gözlerin var; O her renkte gizemli bakan gözlerin... Ansızın kayan yıldızlar gibi takıldı bakışlarıma Ve işte güzelliğin; Tüm zarafetiyle duran karşımda Mevsimsiz bir yağmur gibi süzüldü duygularıma... S.KULTAŞ |
![]() | ![]() |
![]() | #147 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() çok güzel olmuş skultaş..yüreğine sağlık umarım bu güzel şiirlerin devamı da vardır.. ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #148 (permalink) |
16 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Teşekkür ederim.. Devamı var tabi ki; ara ara buraya uğrayacağım :) |
![]() | ![]() |
![]() | #149 (permalink) |
![]() | ![]() Az önce eskileri karıştırdım:) Üniversite' deyken yazdığım bir şiiri paylaşmak istiyorum... Aynı zamanda bir ilan-ı aşk' tı benim için :)) YILDIZ PERİSİ (SON YOLCU) Sevgiye susamış bir yüreğin ateşler içinde çığlıklarını En umulmaz uzaklardan duyup da dindirmeye geldin Narin bir gelinciğin rüzgarda savrulan umutlarını İçinde sevgiler çağlayan sevda pınarıyla birleştirdin.. Sen!.. karanlık gecelerimin o inanılmaz büyüsü En uzak yıldızlardan gönlüme kayan mavi ışıklı peri Veda ederken yorgun argın sevgilerime yüreğimin İnce ince süzüldün kalbime ılık bir yağmur gibi.. Yıllar öncesinden yitirdiğim buruk sonbaharlarımı Olur olmaz sevdalarda yitirdiğim bahar damlalarını Rengarenk çiçeklerde tutsak ettiğim tüm duygularımı Ufuksuz maviliklerden çıkarıp ruhuma hayat verdin.. Masmavi bir sessizlikti gözlerimin son çığlıkları Yeşil yaprakların son nağmeleriydi güz yağmurları Ilık bir meltemdi bedenimde estiren fırtınaları Limandaki son yolcuyu beklerken sevda kuşları.. Daha dün dalgaların vurmadığı bir sahildi buralar Issız bir gökyüzüydü, kanatsız martılar uçardı Zamansız çiçekler açardı, kapanırdı tüm kapılar Parlak beyaz bulutları kovalardı fırtınalar.. En kötü kabuslarımdan uyandırdın beni gecelerimde Rüyaların en güzeliyle süsledin gözlerimi gözlerinle İki kişilik son bir dünya kaldı artık ellerimde Sevgi devr-i aleminin son yolcusunu ağırlıyorum şimdi İnci tanesi gözlerinle raksederken, haykırmak istiyorum Seni Sevdiğimi... Ocak 1997 / S. KULTAŞ |
![]() | ![]() |
![]() | #150 (permalink) |
![]() | ![]() Düşsün yıldızlar kalbine Gökyüzü gönlüne insin Sonsuzluğu hisset benliğinde Tut güneşi fırtınalar dinsin... Uçur sevda kuşlarını gönlünden Yükseklere taşısınlar sevgini Paylaşmak istersen bir parça sevginden Sonsuz maviliklerde bulursun beni... S.Kultaş |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KORKARIM SÖYLEYEMEM GİDERSİN DİYE Gözlerini,Gözlerime Değdirme Yeter! İçimden Sen Diye Yaşlarım İner Duyarsa Halimi Felek.. Belki De Güler Korkarım Ağlayamam Gidersin Diye... ........... Pusu Kurmuş Acılarım,İncitme Yeter! Gelirsen Yanıma,Hüzünlerim Diner Üstüme Yağan Karlar,Güneşinle İner Korkarım Söyleyemem Gidersin Diye ............ Kelepçelenmiş ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi