| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video aska asikar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kadın gibi kadınsın Ne kadınsın be Taş gibi bir kadınsın yüreğin pamuktan yumuşak Üstelik bembeyaz Ak ve de pak Üstü kapalı söylerim kimse bilmesin seni Olma benden başka kimseye aşikar ve aşk Saçların bir tek bana savrulur Kaşların bir tek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Guest
| ![]() Kadın gibi kadınsın Ne kadınsın be Taş gibi bir kadınsın yüreğin pamuktan yumuşak Üstelik bembeyaz Ak ve de pak Üstü kapalı söylerim kimse bilmesin seni Olma benden başka kimseye aşikar ve aşk Saçların bir tek bana savrulur Kaşların bir tek bana yay Kirpiklerin bir tek beni vurur bana vuran ok Gamzelerin bir tek bana ateş alav ve tandır kuyusu İçine düştüğüm Gözlerin bir dipsiz kuyu okyanus bir tek ben içinde yüzdüğüm Burnun bana bir hokka Yanakların bana bir pembe gül Dudakların En kızılından bir dut Boynun bende bir tek bir kuğu gıdığın bir tek bana en çılgın Ve ille de o endamın Ruhunun asaletine bürünmüş Yüreğinin inceliğiyle donanmış İlle de o endamın Bir tek bana bir sütun bir mermere oyulmuş Kadın gibi kadınsın Ne kadınsın be Taş gibi bir kadınsın yüreğin pamuktan yumuşak Üstelik bembeyaz Ak ve de pak Üstü kapalı söylerim kimse bilmesin seni Olma benden başka kimseye aşikar ve aşk Sözlerin bir tek beni eritir Gözlerin bir tek beni vurur Nazın Kaprisin Kaçışın ve kimi de o gavurluğun “Çile bülbülüm çile” Yüreğim senin elinde Elimde yüreğin Bam teli gidişin bam teli gelişin Şiirim Melodim şarkım ve de türküm Bir tek sen olursun asi ve ak ve de pak dünüm bugünüm Senden öğrendi sevilmeyi yüreğim Senden öğrendi Karşılıksız Ve çıkarsız beklentisiz sevmeyi Mutluluğumu istersin benle mutlu olursun Mutsuzsam üzülürsün Mutsuzsun Yüceltir beni yüce yüreğin Selam gönderirsin sakallı deliye İhtiyar balıkçı ve en beyaz martıya Yolumu gözlersin Yolunda gözlerim Dönersin tepemde sen olursun o en beyaz martı Kadın gibi kadınsın Ne kadınsın be Taş gibi bir kadınsın yüreğin pamuktan yumuşak Üstelik bembeyaz Ak ve pak Üstü kapalı söylerim kimse bilmesin seni Olma benden başka kimseye aşikar ve aşk Kıyamete kalsın dersin bu aşk Mahşer olsun adı Mahşerden bir önceki milat Mahşerden bir önceki gün Kıyametten bir önceki saat ben orada olacağım hep Kadın gibi kadınsın Ne kadınsın be Gece gibi bir kadınsın bir tek bana ama Ay Ve yıldız ve yakamoz Deniz gibi bir kadınsın her kıyısı ben Rüzgar Ve fırtına ve bağrımda en güzel esinti ve dalgalar Güneş gibisin Gün Gökyüzü En beyazından bir bulut ve çiçek ve ağaç ve kelebek “Sevenler mesut olmaz derlerdi inanmazdım” çalıyor bak radyoda İster inan İster inanma Sen çok seversin Ben de “Ben cefanın kederi hem kışı hem yazıyım Yeter ki sen mutlu ol ben her şeye razıyım” diyor bir de Her mevsim sen oluyorsun her şarkıyla bana hep bende Sonbahar en sarısından ve hazan sonra Kış en beyazından ve kar Yaz En yakıcı kavurucu cinsinden Ve hep açan bir papatya en son mevsim sen hep ilkbahar Kadın gibi kadınsın Ne kadınsın be Taş gibi bir kadınsın yüreğin pamuktan yumuşak Üstelik bembeyaz Ak ve de pak Üstü kapalı söylerim kimse bilmesin seni Olma benden başka kimseye aşikar ve aşk “Gel artık Dön artık” ben demiyorum şair söylüyor şairin yalancısıyım Kopar kıyameti Getir mahşeri Yak bu kara kuru adamı Bir selamın bile yeter Başım gözü üstüne El ver şiire Nefes ver Bir beyaz dağ kal gönlümde ben de hep bir eşkıya en asisinden Bak Yine tepemde dolanıyor en beyaz martı Bugün de akşam olmakta Gökyüzü kızıla boyalı yanıyor gökyüzü yüreğim kızıl Bir tek bana gönder yüreğini Kızıl ve beyaz olayım Gül göğsünden havalanmıştır o martı bilirim Konsun isyan ateşimde göğsüme Kon en güzel halinle hayallerimdeki gibi pervasız göğsüme Kadın gibi kadınsın Ne kadınsın be Taş gibi bir kadınsın yüreğin pamuktan yumuşak Üstelik bembeyaz Ak ve pak Üstü kapalı söylerim kimse bilmesin seni Olma benden başka kimseye aşikar ve aşk Sen varsın ya ondan mutluyum Mutluyum mutluluğun şiirini yazamasam da Mutluyum Ölüm Allah’ın emri Uzat kardan beyaz ellerini bekle beni Aşkın kıyametinde Sevdanın mahşerinde Sevginin en sırat köprüsünde Kıldan ince kılıçtan da daha keskin tıpkı hayallerimdeki gibi Bekle o en güzel halinle Uzat Kardan beyaz ellerini Unutma Sen demiştin bir başka dünya daha var aşka aşikar.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
asikar, aska |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video aska asikar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kadın gibi kadınsın Ne kadınsın be Taş gibi bir kadınsın yüreğin pamuktan yumuşak Üstelik bembeyaz Ak ve de pak Üstü kapalı söylerim kimse bilmesin seni Olma benden başka kimseye aşikar ve aşk Saçların bir tek bana savrulur Kaşların bir tek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi