Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Site Sahibinin Hikayesi

Uyarılar

Site Sahibinin Hikayesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Site Sahibinin Hikayesi Site Sahibinin Hikayesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atakan bey başınız sağolsun.Allah sizlere uzun versin.. Sayenizde sizlerle tanıştım,güzel arkadaşlıklar edindim,telkinler sayesinde daha mutlu ve umutluyum.Yaptığınız şey,verdiğiniz emek için TEŞEKKÜR EDERİM.Burda bu güzel insanlarla bir arada olduğum için ÇOK MUTLUYUM 2100 senesinde güzel bir yerde buluşma yapalım şöyle deniz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Sahibinin Hikayesi telkin cd indir izle İstanbul Site Sahibinin Hikayesi nerededir kimdir Site Sahibinin Hikayesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Sahibinin Hikayesi hipnoz Site Sahibinin Hikayesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Sahibinin Hikayesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Sahibinin Hikayesi kuantum düşünce kitap haberi

Site Sahibinin Hikayesi

Like Tree4Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-11-2008, 11:53 PM   #71 (permalink)
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: Site Sahibinin Hikayesi

Atakan bey başınız sağolsun.Allah sizlere uzun versin..
Sayenizde sizlerle tanıştım,güzel arkadaşlıklar edindim,telkinler sayesinde daha mutlu ve umutluyum.Yaptığınız şey,verdiğiniz emek için TEŞEKKÜR EDERİM.Burda bu güzel insanlarla bir arada olduğum için ÇOK MUTLUYUM
2100 senesinde güzel bir yerde buluşma yapalım şöyle deniz kenarında bir yer olsun..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 02:45 AM   #72 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Atakan Bey, forumda yorumlarınıza daha sık rastlıyoruz artık, bu durum çok sevindirici..

Ben de yaşadığım acıları, üzüntülerimi içimde yaşayan biriyim..Bu durumdan özellikle ailem hiç hoşnut değil..Bu yüzden lakabım "kapalı kutu"..İstiyorum ki,hayatımda hep iyi giden şeyleri duysunlar.iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum.

Ablanız için yazdıklarınızdan çok etkilendim..Okurken, tam da telkinlerle tanıştı yorumunu beklerken acı son ... Kendisine Hak'tan rahmet diliyorum..
Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Yaptıklarınızın kutsallığının başından beri farkındaydım..Bundan sonra da bu site ve telkinler ve ya kişisel gelişim adına başarılarınızın hep artarak devam etmesini diliyorum..

Sevgiler...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 03:59 AM   #73 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

başınız saolsun atakan bey
ömrünüz uzun olsun..kalbinizde ki bu iyi niyetin sizi daha çooook uzun yıllar yaşatacağını düşünüyorum...bence kalbin en iyi ilacı iyilikler ve iyi niyetler...yapmış olduğunuz şeyin ne büyük birşey olduğunun farkındasınızdır..yoksa böyle bir site inşa olmazdı diye düşünüyorum..ellerinize,yüreğinize,bilincinize sağlık..başarılarınız daim olsun..sevgi ve saygıyla...
Alt 23-11-2008, 09:48 AM   #74 (permalink)
Teğmen

ronai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6
1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
ronai is an unknown quantity at this point

sizinde önceden bu telkinleri dinleyerek başlamanız, bu değişimleri bizzat yaşamış olmanız, etkisini görmüş olmanız telkinleri dinlememde çok büyük bir etken. bu telkinleri kendinize saklamamanız bizlerle paylaşmanız çok değerli...Paylaşımlarınız hayatımıza kattığınız için çok tşkrlr....

saygılar.....
ronai isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 04:17 PM   #75 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Geçenlerde bir kişi bu siteden kilo alma için bir ürün aldım dolandırıldım diye mesaj yazmış..
Kişiye özel çaışmaları teker teker yaptığım için geç gönderdiğim olabiliyor ancak şimdiye kadar iade isteyip de iade etmediğim olmamıştır.Bu konuda oldukça hassasımdır.

Hanımefendi hesap numaranızı gönderin hemen iadenizi yapalım acaba mail attınız bana mı ulaşmadı dedim?

İade yapamam dedi?
İade yapmanıza gerek yok aldığınız ürün sizde kaliyor ben iadenizi yapiyorum diye ekledim..

Ama ben ürünün çoğunu yedim az bir şey kaldı demesin mi

Nasıl yani kilo aldırıcı cd'yi yediniz mi diyince gerçek ortaya çıktı...

Meğerse forumda ki reklamlara tıklayıp kilo aldırıcı iştah açıcı iran iksiri satan bir siteye gitmiş.Oradan bu iştah açıcı ürünü alıp yemiş...

Ancak o siteyi bizim site sanıyormuş

Durumu açıklayınca kendisi de yanlışlık olduğunu kabül etti...

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 04:21 PM   #76 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Komik bir olay... Hatta ironik.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 04:31 PM   #77 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 50
73 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rasgavs is an unknown quantity at this point

Akıl sahipleri için bundan da alınacak ibretler vardır
Alt 23-11-2008, 04:50 PM   #78 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bir çoğunuz günlüğünüzde acılarınızı yaşamınızda ki bir çok detayı paylaştınız.
Ben bu konularda çok paylaşımcı olmadığımı farkettim.Hayatımda yaşadığım acıları genelde kimse ile paylaşmamak gibi bir alışkanlığım var.

Benim yaşamımda en çok etkisi olan insanlardan birisi Ablam'dır.Ablam benden 3 yaş büyük 1974 doğumluydu.Bahsettim ya 27-28 yaşına kadar çocukluğumdan itibaren mutsuzdum kendimi değersiz ve suçlu hissederdim diye..
Ben kendimi ne kadar değersiz hissedersem hissedeyim Ablam bana öyle bakmazdı.Gerek çocukluğumda gerekse sonrasında hep kendimi özel hissettirmiştir..

Ablam üniversite tercihimde de etkili olmuştur.Boğaziçi Üniversitesine girdi..Orada çok mutlu seneleri geçti.Ben dersane de okurken okula ziyaretine gittiğimde tüm arkadaşları sürekli beni anlattığını söylerlerdi onlarda bana aynı ışıkla bakardı..Bende şaşırırdım ne anlatıyor beni işte öyle değersiz sıradan bir insanım diye...

Daha sonra ben de aynı okulu kazandım..

Okul bitince ablam işe girdi ancak okul yıllarında ki güvenli hali azalmaya başlamıştı.Yine hakkını savunuyordu ancak sosyal fobi rahatsızlığı başlamıştı.Telefonda sesi çok cılız gelmeye başlamıştı..

Bu sosyal fobi ablamın tüm hayatını etkilemeye başlamıştı.Bir bankanın genel müdürlüğnde kambiyoada çalışıyordu.Yemek yerken elinin titrediğinden bahsediyordu..

Belki hayatı boyunca sosyal fobili olmuş olsa bu durum çok ağrına gitmezdi.Ancak bu durum onu çok rahatsız ediyordu.Hele birde işyerinde çalıştığı diğer gıcık tiplere karşı bu duruma düşmek.

2001 krizi çıkınca bankalar eleman çıkarmaya başladılar.En son çıkarılacak kişi seçimi yapılacağında hem maaşı daha az olduğu hem de bu durumdan biraz olsun kurtulmak umuduyla işi bıraktı...

Bu süreçte bir kaç kez psikyatriste gitti..Hatta bir keresinde birlikte gittik.Kapıdan hızlıca çıktı ve psikyatristin sekreterine o zamana göre iyi bir para verdik.Ne oldu dedim?
-Depresyondasın dedi...

Bir daha da gitmedik..

Uzunca bir süre evdeydi.Bu süreçte babam ille çalışmasının gerekmediğini evde oturabileceğini söylese de özellikle bu depresyon halinin verdiği acı nedeni ile sıkıntıdaydı...

Bende o sıralar onun kadar olmasa da çok iyi değildim..
Her ne kadar bazı sinyaller verse de asla böyle bir şeyin bizim başımıza geleceğini düşünmüyordum..

Bir akşam bir kişi aradı evi..Ablamın kimliğini kaybedip kaybetmediğini onun kimliği ile dolandırıcılık yapıldığını söyledi.Arayan kişi polis olduğunu ifade etti zaten telefondan telsiz sesleri geliyordu.
Ben internet cafeye gidip ablamın resimlerinden iki tanesini yaklaşık 2 saat uğraşıp resmini tarayıp gönderdim.Telefonda ki adam resimleri alınca tamam bu değilmiş dedi ve kapattı..
Daha sonra bu kişinin Hürriyet gazetesi muhabiri olduğunu polis olmadığını ve ertesi gün ki haber için resim aldığını öğrendik.

O akşam ablam eve gelmeyince abimle aramaya çıktık.Ancak bir sonuç alamayınca polisi aradık.Telefonla görüştüğüm polis "Öğlen sıralarında bir bayan köprüden atladı" dedi..
Onun için sıradan birisiydi söylediği belki ancak benim o telefonda hissettiklerim anlatılamazdı..

Ertesi sabah teşhis ettik ve son kez gördüm.Daha sonra da cenazesi kaldırıldı... Öldüğünde 28 yaşındaydı...Ve gazetecilik başarısı olarak benden aldıkları fotografları hemen yayınlamışlardı...

Bu olaydan bir hafta sonra işe girdim ve iş hayatında olmam en azından daha az acı hissetmeme neden oldu...

Eğer o sıralar telkinler olsaydı belki de bir çözüm bulabilirdik.Çünkü bir çok kişi sürekli bir şekilde doktora gidemeyebiliyor.

Bununla birlikte ****hara meyili olan kişiler mutlaka telkin dinlesinler demiyorum.Bu bizim içinde bir risktir.Ancak bu durumda olup hiç bir çaresi olmayanlar yada en azından destek amaçlı olarak dinleyenler olabilir.Tabii ki mutlaka bu tür düşünceleri olanlar yardım da almalılar.

Bu sene 8 sene oldu ablamı kaybedeli...
İleri de hazırlayacağım kitabın ön sözünde mutlaka ablam olacaktır.Hatta bu site ve telkinler yazılı olmasa bile ona armağandır..

Merhaba atakan bey, ben size hep atakan abi derdim yasin cok gencmis daha.
bu yaziyi ve sizi ilkdefa merak etigim icin girdim ve okudum. once okurkene ablanizin yerine kendimi koydum cunki bende kardeslerim icin o kadar guzel seyler anlatirimki etrafima dedimki acaba benim kardeslerimde biliyolarmi atakan gibi dedim ve asagilara inerkene okuduklarim cok uzucu seyler oldu. Basiniz sagololsun. inslalah mekani cennetir. ama bende ri coik dusndum hata kucukene birkackez dendim ri ama basarali olmadim. bende cesaret yok kendimi biryerden atmaya ama hap icebiliyorum. o gaztecin allah belasini versin. ablan o gazetici yuznden atmis kendi o cunki son damla olmus. ben snein ablani anlayabiliyorum cunki bende ablayim bende yuksek islerde calistim bende isi biraktim, bende herseyimi kayipederim, bende herkeze guvenirim, bende depresyondayim, bende cok rlar ettim, ama ablanla aramizdaki fark ablan CESARETLIYMIS ben cesaretsizim. bu yonum bu dunyada kalma yol acti. bazen diyorumki iste koseye sikistin r et, yada sabah uyanamadiginda birsey hisecekmisin? hayir oluncede oyle hisedemiyceksin. sakin uzulme ablan icin cok uzuldum ama bazen insana hayat cekilmez geliyorsa elden birsye gelemz cunki onun acdisni anlayamasin. ben anlarim cunki ayni depresyonun icindeyim. bana hic birsey yardim etmiyor. tekradan basin sagolsun
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 05:15 PM   #79 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Sezen hn
Teşekkür ediyorum..
Gazeteci ile ilgisi yok.Zaten gündüz sıralarında olmuş.
Gazeteci sadece haber için polis olduğunu söyleyip resim almıştı..

Tabii ki herkes zaman zaman böyle düşünceler içerisine girebiliyor.Bende bu siteden önce bu noktaya gelmiştim.O noktayı da anlatırım sitede.
Ancak son 3 senedir mutlu ve iyiyim..

Hiç bir zaman ümidi kaybetmemek gerekir.

Sizin içinde elimizden gelen desteği vermeye hazırız. 2100 toplantımızda sizi de mutlaka aramızda görmek istiyoruz.
Bu yeni yaptığım telkinler var yeni versiyonlar onları dinleyin.Mutlaka faydalı olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 06:11 PM   #80 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point

Atakan by insallah daha iyi olursun, allah iyi olmani bozmasin daimi yapsin. tabiki toplantiniza katilirim ama nerde bu toplanti bilmiyorum ben. vede 2100de nerde olrum bilmem sanirim kemiklerimde kalmaz:PPP telkinleri dinliyorum once allahin izniylen vede snein telkinlerinle iyi olacagiz.
3gunluk dunyada neden mutlu olmadaigimizda ben bilmiyorum zaten.
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks