Alıntı:
birmutluluk Nickli Üyeden Alıntı
nevresim merhaba o dr istanbul da sen nerdesin bilmiyorum bu konuda bilgi edinirsem paylaşırım internet ve tlf üzerinden iletişim kurulup sorular soruluyor galiba tlf nosu ve mail adresleri verim takip et www.yuzleşme.tv mehtap.kayaoglu@yuzleşme.tv ben de kartı var karttan yazıyorum üzülüyorum ya
yazık kimsenin böyle yaşamaya hakkı yok kim kimden üstün ki insanlar içinde kork ayıl bayıl vs kim onlar aptala döndü insanlar ya yazık görüşmek dileğiyle |
doğru kimse kimseden üstün değil.
bu arada insanlara yardımcı olmak istiyosun çok tşk ama ben o kişiyle birebir görüşmek isterim açıkcası,telefonla filan olacak iş değil bence.
ayrıca bende son bi kaç ay baya gelişme var.%30 filan böyle aşağı yukarı daha geliştim.internetten baya araştırdım bu prblemi.
rahatsızlığımı tanımıyodum bile.önce tanıdım şimdi sakin bi şekilde karşılamaya çalışıyorum onu.eskiden kendime içimden ağır hakaretler ediyodum birilerinin yanında utanınca filan,şimdi o hakaretlern en azından üstesinden geldim gibi.kendime çok kızmıyorum.(telkinleride dinliyorum,az veya çok faydası olmuştur,site kurucularına çok tşk)
bulunduğum yerde tedavi göreceğim dr yok.anca menopazdaki kadınlara filan sinir ilacı yazıyolar ilerisi yok.yani terapi görmek çok isterdim,rahatsızlığımın çok ağırlaştığı dönemden çıkıyorum.yaklaşık 7 sene filan oldu bu dönem.ve ben son 4-5 aydır rahatsızlığımın adını koydum.
belkide bende bigörevi vardı bu rahatsızlığın zamanını doldurup tamamen beni terkedecek belkide diyorum şimdi.
yani sf bi tek bende var sanırdım,ama şimdi beni anlayan insanlar var artık diye düşünüyorum çünkü öğrendim ki çok kişi var bu rahatsızlıktan muztarip.
heralde bu sorunu yaşamayan birine anlattıklarımı böyle anlatsam ,sıkılıp okumak istemezdi,ama eminim ki sen (ve bizim gibi bu rahatsızlığı yaşayanlar) benim yazdıklarımı sıkılmadan okuyup yardımcı olmaya çalışıcaksın.bu da beni çok mutlu ediyo.çok çok tşk ediyorum sürekli, ama gerçekten yürekten ediyorum bu tşkleri öyle laf olsun diye değil.
bu siteyi kuranlara da çok tşk ,çok olumlu pozitif bi havası var sitenin.
inşallah ben ve benim gibiherkes tamamen bu sorundankurtulur.:)