| ||||||||||
|
Sosyal Çekingenlik Korkusu Sosyal Çekingenlik Korkusu |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Sosyal Çekingenlik Korkusu Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşım hayat hikayenizi, soluk almadan her satırını alkışlayarak, çocuk gibi özgürce sevinerek okudum..başarılarılarınızla göğsüm kabardı duygulandım, sevinçten hem güldüm, hem ağladım..( nedense ağlamadan sevinemeyiz.) tebrik ederim..bahsettiğiniz siteye geldim.üyede oldum...ama bu siteye benzemediğinden olsa gerek pek bir şey bulamadım, şimdi tekrar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Çekingenlik Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Çekingenlik Korkusu nerededir kimdir Sosyal Çekingenlik Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Çekingenlik Korkusu hipnoz Sosyal Çekingenlik Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Çekingenlik Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Çekingenlik Korkusu kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşım hayat hikayenizi, soluk almadan her satırını alkışlayarak, çocuk gibi özgürce sevinerek okudum..başarılarılarınızla göğsüm kabardı duygulandım, sevinçten hem güldüm, hem ağladım..( nedense ağlamadan sevinemeyiz.) tebrik ederim..bahsettiğiniz siteye geldim.üyede oldum...ama bu siteye benzemediğinden olsa gerek pek bir şey bulamadım, şimdi tekrar bakacağım..aramızda olduğunuz için..yaşanmış deneyimlerinizle destek verdiğiniz için gönüller dolusu teşekkürler. ( bu arada yazmayı unuttum..ilaç ismi vermediğimiz için kullandığınız ilacın ismini silerek düzeltme yaptım..anlayış göstereceğinizi düşünüyorum) saygılı sevgiler
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #32 (permalink) | |||
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) | ||||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 202
98 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
evt güzel konuştun katılıyorum bu sıtenın www.hayatimdegisti.com bu ülkede bir çok ınsanın hayatını, değiştirebilir .
__________________ zaman herşeyi çözer şu beklemek olamasa | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya ne kadar güzel ifade etmişsiniz ağlayarak okudum süpersiniz....çevremde bulunan bu tip insnalara ben cok üzülürdüm dışlanan kendini sevmeyen hep susan....okulda arkadaslarım arasında cok vardı ve ben hep onlarla ilgilenir arkadas olurdum onları dışlayanlara düşman olurdum.. yazdıktan sonra hemen sitenize bakıcam valla hiç sıkılmadan okudum ve anlattıgınız hersey gözümde canlandı film seyreder gibi oldum..selametle..
__________________ HAYATIMDAKİ 'KEŞKE'LER YERİNE BİRER 'İYİ Kİ' ALDIM.iYİ Kİ ALMIŞIM... |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
hocam yazıyı paylaşmanız güzel ama bu yazı size mi ait? çünkü ben bu yazıyı daha önce http://www.sosyal-fobi.net/forum/ sitesinde görmüştüm link burada http://www.sosyal-fobi.net/forum/viewtopic.php?t=7005 eğer bu yazı size ait değilse ne kadar etiktir?! belki siz de olabilirsiniz yargılamayım sizi tabi ki
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sevgili selim31 paylaşımın için çok teşekkürler. bu yazdıkların eminim bi çok kişiye ışık tutacaktır.
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Telkinlerden sonra müthiş bir susama hissi baş gösterdi. Bu da çok faydalı vücut için tabi ki super . Çekinmeden istediğimi sorabiliyorum, geçen gün ünlü bir markette sıra bekliyorduk, sadece tek kasa açıktı, adamlar da yazmışlar işte sıra bekliyorsanız, talepte bulunursanız 3 dk içinde başka kasa açılır diye. Ben rica etmedim ama arkadaşıma bu durumu söyledim. Kasa açtırmak için talepte bulunalım mı diye. Arkadaşım da bu durumu ilk defa gördüğünü söyledi. Sanırım biraz sesli konuşmuşum, kasiyer arkadaşının para saydığını kasanın birazdan açılacağını söyledi. Telefonda konuşurken şimdi daha netim kendimi hiç kasmıyorum, rahatım. Ritromans her zaman, her yerde ![]()
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN | |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) | ||
![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() İnanmayarak başlamıştım ritmotrans dinlemeye başta suçluluk ve ego yu 40 saat kadar dinledikten sonra herkeste aynı etki yapan dik yurume ve kendine guvenin artışına şahit oldum çevremde aynı görüşü savununca inanmaya başladım.Su an sf ve sosyallik arttırıcıyı ekledim yaklaşık 4 gun oldu etkilerini yazıyorum; SADECE SUÇLULUK VE EGO DİNLERKEN: 1.Dik yurumeyi bir turlu cozemeyen ben dinlemeye başlayalı 2 gun olmus dimdik yuruyorum artık.Fitness bile kar etmemisti Şukurler olsun. 2.Hakkımı acayip savunuyorum bunun artısı oldugu kadar eksilerinide gordum agrasifleşiyorum bazen bunu nasıl duzeltirim bilmiyorum. 3.Aynaya baktıgımda sanki kendimi daha cok sevmeye başladıgımı fark ediyorum. 4.Dertlerim sorunlarım daha az aklıma geliyor. 5.Arada gel gitlerim oluyor bazen cok sakin bazense cok agrasif olabiliyoru. Umarım zamanla duzgun hale gelir. 6.Tembelligimde azalma var. Sucluluk+Ego+Sosyal fobi+sosyallik arttırıcı : (4gun oldu) 1.İletişimde çok daha rahatım grupta konusurken her konuyu ben acıyorum ve bunu cok rahat gercekleştiriyorum. 2.Evde oturan aman ne dısarı cıkıcam diyen ben bir anda eve girmeyen surekli gezen hatta arkadaşlarını dısarı cagıran biri oldum. 3.Hiç tanımadıgım birine gidip birsey sorabiliyorum onceden pek bu kadar cesur degildim cok ıkınır sıkınırdım. 4.Tüm sosyal cevremde eskisine gore daha aktif oldugumu diger insanlardan duymaya başladım.Sende birseyler var diyorlar. Umarım denememis arkadaşlar bir fikir sahibi olabilir ben kendimdeki değişimden cok memnunum umarım herkese yardımı olur ATAKAN BEY İYİKİ VARSINIZ GÜZEL ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMI BEKLİYORUZZZ.... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Sosyal Çekingenlik Korkusu Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşım hayat hikayenizi, soluk almadan her satırını alkışlayarak, çocuk gibi özgürce sevinerek okudum..başarılarılarınızla göğsüm kabardı duygulandım, sevinçten hem güldüm, hem ağladım..( nedense ağlamadan sevinemeyiz.) tebrik ederim..bahsettiğiniz siteye geldim.üyede oldum...ama bu siteye benzemediğinden olsa gerek pek bir şey bulamadım, şimdi tekrar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Çekingenlik Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Çekingenlik Korkusu nerededir kimdir Sosyal Çekingenlik Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Çekingenlik Korkusu hipnoz Sosyal Çekingenlik Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Çekingenlik Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Çekingenlik Korkusu kuantum düşünce kitap haberi