Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

DABBE TÜL ARZ sizce ne demek, DABBE TÜL ARZ size neyi çağrıştırıyor?

Serbest Kürsü ve Sözlük DABBE TÜL ARZ sizce ne demek, DABBE TÜL ARZ size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * kıyametı yazıyı dikkatle okumanızı tavsiye ederim.gelenekte yaratık canavar diye anlatılan Dabbe yi Allah bize açıklamış. uzunca araştırmamın kısa bir özetidir. Dâbbetul-ard, yerden çıkan canlı anlamındadır. Akâid ve kelâm kitaplarında kıyamet alametlerinden kıyamete çok yakın bir zamanda gerçekleşeceğine inanılan olağan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

DABBE TÜL ARZ sizce ne demek, DABBE TÜL ARZ size neyi çağrıştırıyor?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-01-2009, 11:08 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart DABBE TÜL ARZ sizce ne demek, DABBE TÜL ARZ size neyi çağrıştırıyor?

*

kıyametı

yazıyı dikkatle okumanızı tavsiye ederim.gelenekte yaratık canavar diye anlatılan Dabbe yi Allah bize açıklamış. uzunca araştırmamın kısa bir özetidir.

Dâbbetul-ard, yerden çıkan canlı anlamındadır. Akâid ve kelâm kitaplarında kıyamet alametlerinden kıyamete çok yakın bir zamanda gerçekleşeceğine inanılan olağan üstü olaylardan biri olarak kabul edilir. Kelimenin geçtiği âyet şudur:

'Haklarındaki karar kesinleşince onlar için yerden bir dâbbe çıkarırız, onlara der ki insanlar âyetlerimize kesin bir inançla inanmıyorlardı.' (Neml 27/82)

Konu ile ilgili olarak Resulullah sallallahu aleyhi ve selemin şöyle dediği rivayet edilir:

"Dâbbe çıkacak, beraberinde Süleymanın mührü ve Musanın asası olacak, müminin yüzünü parlatacak ve kâfirin burnuna mühür basacak. Hainler toplaşacak, onlardan biri, "Ha! Ha! Ey mümin! " diyecek. Ona, "Ha! Ha! Ey kâfir! " diye karşılık verilecek. Bu, "Ey mümin! " diğeri, "Ey kâfir! " diyecektir."

1- Dâbbe

Dâbbe canlı varlık anlamındadır. Allah Teâlâ şöyle buyurur:

'Allah her dâbbeyi sudan yaratmıştır.' (Nur 24/45)

Bir başka âyette şöyle buyurulur:

'Biz, her canlıyı sudan oluşturduk.' (Enbiya 21/30)

Buna göre bütün canlılar böcekler, hayvanlar ve insanlar birer dâbbedir. Kuranda bunların her biri ile ilgili âyetler vardır.

Şu âyette dâbbe, hayvanlar anlamındadır.

'İnsanlardan, dâbbelerden, büyük ve küçükbaş hayvanlardan (enâm) da renkleri farklı olanları vardır.' (Fatır 35/28)

Aşağıdaki âyette dâbbe, kemirgen hayvan anlamındadır.

'Süleymanın ölümüne karar verdiğimizde öldüğünü, düşmesini geciktiren şeyi (minsee) kemiren bir kara dâbbesi ortaya çıkardı. Süleyman düşünce anlaşıldı ki, eğer cinler gaybı bileselerdi o aşağılayıcı azap içinde kalmayı sürdürmezlerdi.' (Sebe 34/14)

Göklerde de dâbbe vardır. Allah Teâlâ şöyle buyurur:

'Göklerin ve yerin yaratılışı ve onlarda yaydığı her dâbbe Allahın âyetlerindendir. Belirlediği gün gelince onları toplamaya kadirdir.' (Şûrâ 42/29)

Göklerdeki dâbbelerin ne olduğunu anlamak için Allahın belirlediği günde bir araya gelecek olanların kimler olduğuna bakmak gerekir.

2- Mahşerde toplanacak dâbbeler

Mahşer, yeniden dirilip kalkma günündeki toplanma yeridir. Mahşerde toplanacak dâbbeler şunlardır:

a- Melekler

Allah Teâlâ şöyle buyurur:

'Bir gün Allah, onların hepsini toplayacak sonra meleklere," Size kulluk edenler bunlar mıydı? " diye soracaktır.

Onlar: "Biz sana boyun eğeriz, bizim velimiz onlar değil, sensin. Hayır, onlar cinlere kulluk ederlerdi, onların çoğu bunlara inanmışlardı" diye cevap vereceklerdir. (Sebe 34/41-42)

b -Cinler

Mahşerde toplanacak olanların ikincisi cinlerdir. Allah Teâlâ şöyle buyurur:

"Hepsini topladığı gün Allah diyecek ki: Ey cin topluluğu! Şu insanlara neler ettiniz neler! . Cinlerin insan dostları şöyle diyecektir: "Rabbimiz! Birimiz diğerinden yararlandı, bizim için belirlediğin sürenin sonuna vardık." Allah diyecek ki: Sizin konup kalacağınız yer ateştir, Allahın belirledikleri başka. Senin Rabbin bilir, doğru karar verir." (Enâm 6/128)

c- İnsanlar

Yukarıdaki iki âyette de toplananlar arasında insanların olduğu açıkça görülmektedir.

Bir gün toplanacak olanların tamamını bildiren âyet şudur:

'O gün ruh ve melekler saf saf ayağa kalkar, Rahmanın izin verdikleri dışında hiç kimse tek kelime edemez. Konuşan da doğruyu konuşur.' (Nebe 78/38)

Bu âyette melekler açıkça ifade edilmiş, insanlar ve cinler yerine ruh kelimesi kullanılmıştır. Demek ki, ruh sahibi olma bu iki varlığın ortak özelliğidir. Bu ayetteki ruh, genellikle Cebrail diye tefsir edilir. O gün toplanacakları haber verilenler melekler, insanlar ve cinler olduğuna göre âyete farklı anlam vermek doğru olmaz.

VE, Dâbbetul-ard

Dâbbetul-ard, yerden çıkan canlı demektir. Bunun ne tür bir canlı olduğunu anlamak için ilgili âyetlere bakmak gerekir. Yukarıdaki âyeti tekrarlayalım:

'Haklarındaki karar kesinleşince onlar için yerden bir dâbbe çıkarırız, onlara der ki insanlar âyetlerimize kesin bir inançla inanmıyorlardı.' (Neml 27/82)

Burada kesinleşen karar ölümdür artık dünya hayatı bitmiş ve tevbe imkânı kalmamıştır. Allaha karşı yanlış yapanlar, ölüm meleklerine teslimiyet göstererek şöyle derler:

"Biz kötü bir şey yapmıyorduk ki! "

Meleklerin cevabı şu olur: Hayır, Allah ne yapmış olduğunuzu bilir. (Nahl 16/28)

Sonra ruh, işin kötü gittiğini anlar ve Allaha şöyle yalvarır:"Rabbim! Beni geri döndürünüz. Belki terk ettiğim dünyada iyi bir iş yaparım."

Ruha verilen cevap şudur: "Hayır! O bir sözdür, söyler durur. Arkalarında, tekrar dirilecekleri güne kadar bir engel (berzah) vardır." (Müminûn 23/99–100)

Bu konuşmalardan şöyle bir metin çıkarılabilir:

Dâbbe (Ölenin ruhuna hitaben) : İnsanlar âyetlerimize kesin bir inançla inanmıyorlardı.

Ölünün ruhu (teslimiyet göstererek) : Biz kötü bir şey yapmıyorduk ki!

Melek: Allah ne yapmış olduğunuzu bilir.

Ölenin ruhu (Allaha yalvararak) : Rabbim! Beni geri döndürünüz. Belki terk ettiğim dünyada iyi bir iş yaparım.

Melek (Allah adına) : Hayır! O bir sözdür, söyler durur. Arkasında, tekrar dirileceği güne kadar bir engel vardır. Geri gidemez.

Bu metindeki dâbbenin melek olduğu açıktır. Onun yerden çıkması, kabirden çıkmasıdır. Demek ki bu konuşmalar, cesedin yanında kabre giren ruh ile olacaktır.

Dâbbetul-ard ile ilgili âyetlerin devamı da onun böyle bir melek olduğunu destekler. Çünkü o âyetlerde tekrar dirilme gününü anlatmaktadır. Allah Teâlâ şöyle buyurur:

Her ümmetten âyetlerimiz karşısında yalan söyleyenlerden bir bölük topladığımız gün, hesap yerine sevk olunurlar. Oraya geldiklerinde Allah, âyetlerimiz karşısında yalan mı söylediniz, ama onları tam kavramamıştınız. Ya da ne yaptınız? Diye sorar. Zalimlikleri sebebiyle haklarındaki karar kesinleşince artık konuşmazlar. (Neml 27/83-85)

Dabbesiz bir dünya için.....önce aklı sonra aklın tüm tüyoları içinde olan KUR AN ı [meal] okumalı.

Rabbim den her sabah uyandırdığında ne istemem gerektiğini düşünüyorum...

hayırlar.salih ameller,faydalı ilim, hepimiz için sağlık milli ve evrensel barış ve bunun gibi bir sürü istekler.

daha sonra düşünmeğe yoruluyorum ve bunların arasında karışıp kalıyorum.

isteklerimi göz den geçirip düşünerek gülmeye başlıyorum...

bunları zaten tanrı bizim için istiyor. Allah öyle güzel sistemler var etmiş ki

her yapılanın hayrı lehine şerrin ise aleyhine döneceğini de bildiriyor.

mükafat da cezayıda aslın da o değil biz veriyoruz kendimize.

eeeeeeeee diyorum her şey zaten yerli yerinde, yapmam gereken hiç bir şey bana bırakılmamış, bana bırakılan günümü minnet duyguları içinde geçirmek ve anı yakalamak. boş beyinle dolaşmak kadar yersiz olduğunu anlatıyor bana istekler furyasına dalmamı.

-Rabbim bu düşüncemden sonra bana gülmeğe başlıyor eh be nihayet

hiç bir şeye ihtiyacın olmaığını anladın..

kainatı size market misali yaptım ve ücretsiz giriş verdim...

sizin imtiyazınız ben i tanımanız. tanıdıklara [inanan] hediye ediyorum karşılıksız.

aslen herkezi tanıyorum hediye etmek istiyorum lakin onlar benim sonsuz ve karşılıksız ekrem olduğumu kavrayamadılar.

sanki bir ücret talep ediyorum onlardan....

ey cahil olduğunu bilmeyen insan

. sizi dünyaya gönderip siz isteyince mi verdim nimetleri.

basacağımız,ekeceğimiz toprak ver dediniz demi verdim toprağı.

içecek ver dedinizdemi yarattım yağmurları ve suyunuzu.

oksiijeni siz istediniz demi yarattım

ne isteyeyim diye düşüneceğine ne hediyeler üzerine gönderildim diye düşün....

yokları değil varları düşündükçe onlar artar sistem bu......

önce kendi sistemini çöz...dışına değil içine çevir göz.

üstten hem konuşup hem yiyorsun,

onları sen mi idare diyp yol gösteriyorsun.

bak hepsi görevine kitli ve sana hizmet veriyor.

beden nefs aracın olmuş seni gezdiriyor.

kainat dükkanına uğruyorsun mecburen.

gözlerin zevki içinb çiçeler ve güzelliler yarattım.

burnun için nefis kokular sundum...

her şeyi 7 kat göğü.yerin tüm faidelerini sizler için sizden önc var edip

sizi daha sonra oraya yerleştirdim.....

bak bir düşün,,,eksik nerde, yerde mi gökte mi yoksa düşünmeden konuşan akılsız sende mi? ? ? ? ? ? ? ? ?

akıl = düşünmek........ oksijeni kullanmasan yaşamın devam eder mi?

aklını kullanmayın cada huzurun daim olmaz..............

huzur ise akılsız beden de bulunmaz..............

haydi akıl kapasitesi dolu ama kullanmayan kulum şimdi benden onu kullanmayı dile.

ALLAH IM TÜM VERDİĞİN NİMETLERİ FARKEDİP SENİN İSTEDİĞİN ŞEKİLDE KULLAN MAMI SAĞLA.

NİMETLERİNİ TAMAMINA ERDİR.

AKLIMI AÇ VE İLMİMİ ARTTIR.

BASİRETİMİ AÇ Kİ FARKEDEYİM.

KAİNAT KAPILARINDAN HUZURLA GİREYİM.

İLMİM BEDENİMİ GEÇSİN DE GÖĞE TAKILI KALMADAN BANA GERİ DÖNSÜN..............

AKLIM HAVADA DEĞİL BAŞIMDA OLSUN.

UÇMAYI DEĞİL YERE SAĞLAM BASMAMI SAĞLA.

BİZE VERDİKLERİNİN İLMİNİ ÖĞRET.

SEN BUNLARI BOŞUNA YARATMADIN,

SENİ SEVENLER YÜCELİRKEN

DÜNYAYI İSTEYENLER KÖRLEŞİYOR....

ÇEVREDEKİ GÜZELLİKLERE AŞIK OLUP

SENDEKİ GÜZELLİKLERE ULAŞAMIYORUZ.....

GÖRDÜKLERİMİZİ İSTEMEYE DEVAM EDERSEK.

Gözümüzü kapattığımız da hiç br şeyimiz kalmaz.

dua beş türlü imiş.

ya gözün gördüğüne ulaşmak,

ya sesin geldiği yöne bakmak,

ya ağzına layık olanı yutmak,

ya nefsine hoş geleni bulmak [heva ve heves]

bedenine hürmet edip onun rahatına koşmak

Tüm bunlar topraktan yarattığım et ve kemik olan bedeni arzular.

yok olmaya mahkumlar.

kalbi istek akıl ile gerçekleşir.......

her şey ben de mevcut ise,

ben içinde gizlenmiş se

senin görevin seni ebedi kılacak olan

İŞTE BU GİZ DE.

SEN BEN DİYORSUN.

AKIL SEN KALP BEN İSEM

KİMSE DEVİREMEZ BİRLEŞİNCE

YALNIZ MÜTEVAZİ OL KALBE KADAR İN

MÜMKÜNSE......

DÜŞÜNCELER GELDİĞİ GİBİ ÇIKARMA DİLİNDEN BERİ

İN BOĞAZDAKİ YEDİ MERDİVENİ

GEL KALBE MİSAFİR EDEYİM SENİ.

BAK EĞER FAYDALI İSE DÜŞÜNCENİN ESERİ

GENİŞLETİP AÇARIM SANA EVİMİ

-YOOOOOOOOOK ZARARLI İSE GELEN DÜŞÜNCE

DARALTIR SIKARIM KALBİNİ

SEN ANLA O ZAMAN Kİ, İÇİN DARALMASI İLE OLAN HİSLERİ

NE SANA NEDE BANA OLMAYACAKTIR FAİDESİ.......

KALP O BENİM EVİM, SOKARMIYIM ORAYI KİRLETENLERİ.

SEN EY DÜŞÜNCEYİ İDRAKTEN ACİZ İSEN

KENDİ DÜNYA EVİN İLE KIYASLA KALBİNİ.

MİKROP ŞEKLİNE GİRMİŞLERİ ALIRMISIN İÇERİ.

EVİMİ KOLLAMAM DA İŞTE BÖYLE EY NEFSİN ESERİ

KAPATIRIM KAPILARIMI DARALTIRIM STRES ADI ALTINDA DAMARLARIMI, KALBİN FRYADIDIR, DEPRESYON HASTALIĞI

TEMİZLİK İÇİN İNDİRDİM TÜM DUALARIMI.........

HAYDİ KOPYA ÇEK KUR ANIMDAN KOVMAM SENİ SINIFIMDAN

BAŞARI İSTE ÖĞRETMENİN OLAN AKLINDAN

DOĞRULARI SUNACAKTIR FATİHANIN 5. VE 6 SIRASIINDAN.

İŞTE SANA TİYOLAR

YA AKLINI KULLAN YA DA KOPYA ÇEKMEYE DEVAM ET KUR AN DAN.

AMA HEPSİNİ SAĞLAMASI YAPILIYOR YALNIZ CA BENİM KATMDA

O KAT İSE SENİN VUCUDUN OLAN YAPIDA

AKIL SENDE KALP BEN DE

SENDEN İSTEDİĞİM TEK ŞEY İSE

GÖZ ÜN SÖZÜN DE

SÖZ ÜN İSE SADECE ÖZ ÜNDE OLMALI.

HADİ SĞLICAKLA SELAM DEDEN SIFATTA

BULUNUYOR MAYANDA.,,

SİZ NUR DAN YARATTIM

KENDİNİ NARA ATMA............

HER ŞEY ZATEN ELİNİN ALTINDA...

selam ve minnetler.

aklımı kendinle meşgul eden düşünceler.

Rabbim sana çok çok teşekkürler....

kişi kendini ve aklının sonsuzluğunu kavrayana kadar...............

başına gelen ve başkalarının başına getirdiği deprem misali

yaşadıkları............................

[ Dabbe] darbe, ve çeşitleri..akli darbe, kalbi darbe, bedeni darbe,

ailevi, toplumsal ve evrensel darbe.

[TÜL ARZ] YERYÜZÜN DE BULUNAN HER TÜRLÜ VARLIĞIN

YAŞADIĞI MEKAN.....

İNSAN, HAYVAN, DOĞA, GÖREMEDİĞİMİZ VE VAR OLDUĞUNU BİLDİĞİMİZ SİSTEMLER ZİNCİRİ.

GÖRÜNMEYEN SİSTEM....AKIL,SES, KOKU, ENERJİ, IŞINSAL BOYUTTA VAROLAN LAR...

TÜM BUNLARDAN MEYDANA GELEN ŞİDDET VE YIKICI DEFORMASYON ÇEŞİTLERİ.................

AKLİ DABBE

RUHİ DABBE

KALBİ DABBE

SONUN DA BEDENSEL DABBE GERÇEKLEŞİYOR.

SONUN DA AİLEVİ DABBE GERÇEKLEŞİYOR.

SONUN DA TOPLUMSAL DABBE GERÇEKLEŞİR.

SONUN DA ULUSAL DABBE GERÇEK LEŞİR.

TABİİ Kİ TÜM BUNLAR DAN SONRA

HALA AKLIMIZI GEREĞİ GİBİ KULLANARAK

EVRENSEL VE KOŞULSUZ SEVMEYİ ÖĞRENEMEDİYSEK

EVRENSEL DABBE EBETTE Kİ GERÇEKLEŞMESİ KAÇINILMAZ BİR DABBE DİR.

GEÇİRDİĞİ AİLEVİ DABBE SONUCU aklımı kullanmayı öğreten RABBE hamd olsun....

kur an meali ile aklını kullanmayı öğrenen bir öğrenci....

tüm tüyolar onda. haydi kendi dilimizde kur an mealini yaşamaya...

tüm dabbelerden kurtulmaya.

saygılarımla ışığımız dan................

DABBE TÜL ARZ Kuran daki NEML suresinin 82. ayetinde gecen kıyamet sırasında ortaya cıkacağı anlatılan ve ceşitli şekillerde yorumlanan ve yerden cıkacak olan bir hayvandır,DABBE canlı demektir ARZ-yerden-yani yeryüzünden cıkacak canlı anlamına gelir,DABBE TÜL ARZ ın 30 metre boyunda olacağı ve elinde hz.süleyman A.S. in mührü,diğer elinde ise hz.musa A.S.in asası olacağı bilinmektedir,asasıyle inananların yüzünü nurlandırır,mührü ile ise kafirlerin burunlarını mühürler,buna göre ozamanlarda yaşayanlar bir araya geldiklerinde müminler ve kafirler diye birbirlerini tanıyabilirler........

dabbetül arz la, şu meşhur 'korku filmi'yle tanıştım, konu güzel ilginç, gerçekten düşünülesi bi konu, ama filme para veripte izlediğim için çok pişmanım, geri verin paramı, korku filmiymiş, bari altta bi müzik duysaydık gerilim 'SIFIR', tiksindim be

Dabbet-ü'l-Arz Kimdir?

Dabbetü'l-Arz'ın kim olduğunu söyleyecek olursak kıyamet kopar...Ama ben yinede söyleyeyim ister kopsun ister kopmasın...Dabbetü'l-Arz Mehdi'nin ta kendisidir...Niye diyeceksiniz...Mehdi hakkında yaklaşık olarak üçyüz hadis vardır...Ve ne enterasandır ki bu üçyüz hadis'de Mehdi kıyametin alameti kabul edilen her faktörle alakalandırılmış fakat dabbetü'l-arz'a gelince hiçbir alakalandırma söz konusu değildir...Yani örneğin Mehdi ve Deccal...Mehdi ve İsa...Mehdi ve Ümmet...Mehdi ve Kıyamet...Mehdi ve Mekke...Mehdi ve Medine...Mehdi ve Kudüs...Vesaire gidiyor...Ama hiçbir alim fark edemiyor ki Mehdi hiç Dabbetü'l-Arz ile alakalandırılmamıştır...Peki bunun sırrı nedir öyleyse...Bu bir eksiklikmi yoksa bağdaştırmada veya dolaylı mantık ilminden yoksunluk mu? O zaman nedir bunun aslı...Bu kadar tesadüf olamaz...Sanki Mehdi'nin bulunduğu sahnede üstelik ayet-i kerime ile haber verilen Dabbetü'l-Arz olmasın...Hayır bu bir eksiklik veya yanlışlık değil...Aslını söylüyoruz...Mehdi'nin bulunduğu sahnede Dabbetü'l-Arz yok çünki Mehdi Dabbetü'l-Arz'ın ta kendiside o yüzden...Bakın Kur'an'da nasıl bahsediliyor...Neml Suresi 82.ayet:'O söz başlarına geldiğinde biz yerden bir Dabbe çıkarırız...Ve o bütün insanlara bizim ayetlerimize tam iman etmedikleri söyler...' Yorum: Şimdi birincisi *O söz* deniyor...Nedir o sözden kasdedilen...Tabiki kıyamet öylemi...Bazıları o sözden kasdedilenin İsa Mesih olduğunu söylüyor...Ve bu durumdada Dabbe'nin Deccal olduğu kanatine varılıyor...Peki bu doğrumu! .. Hayır çünki bu olamaz kıyametin on alametlerinden bahsedilirken Dabbetü'l-Arz ile Deccal ayrı ayrı zikrediliyor...Yani ikisi ayrı bir mahluk...Ve ayrı bir alamet...*Ve o bütün insanlara bizim ayetlerimize tam iman etmediklerini söyler...* Birincisi o bütün insanlara deniyor...Önce burdaki hikmeti anlayalım...Diyelim ki zamanımız bunca teknolojinin hakim olduğu değilde hala televizyon büyüklüğünde bölgesel yayın frekansı olan radyolar olsaydı...Ve Dabbe'de hiç bilmediğimiz ve haberini dahi alamıyacağımız bir yerde çıksaydı...Peki burdan bütün insanlara nasıl ulaşacaktı...İşte burda bir hikmet var...Demek ki çağımız bugün bütün insanlara bu haberi ulaştıracak konumda...Örneğin Mehdi istanbulda zuhur etti kabul edelim...Hemen televizyonlar son dakka haberi verecek,veya canlı yayın aracı ile olay mahallini gösterecek...Sağırıda,dilsizide,körüde haberdar olacaktır...Ve gelelim insanların ayetlere tam iman getirmemiş olmalarına...Zaten İmanda kıyametin bir alametidir...Hani derler ki Allah ismi hiç anılmadığı bir zamanda kıyamet kopacak...Hayır bu doğru değil...Çünki Cami minarelerinin şerefelerinden ezan okunurken gürül gürül Allah-u Ekber diye yeri göğü inletiyor...Bunu susturmayada hiç kimsenin gücü yetmez evelallah...Peki haber verilen nedir öyleyse...Haber verilen dilde Allah denilmesi değil kalbde Allah'ın zikredilmemesidir vesselam...Zira şeytanın hakim olduğu bir ahir-i zaman'da Allah'ı kalbde zikretmek ve bunu zahirine tecelli ettirmek her babayiğidin işi olmasa gerektir...Ve ne anlamalıyız o zaman burda...Dabbetü'l-Arz bunu bize söyleyeceğine göre bizzat kendisi çok kuvvetli bir imana sahip olacak demektir...İşte tezimizin can alıcı noktası ve kırılma aşaması burasıdır...Çünki Mehdi Hadi kökünden gelir...Allah'ın Hadi sıfatının anlamı şudur...*Karanlıktan aydınlığa çıkaran ve dalaletten hidayete erdiren...* Ve zaten bu Mehdi için tasarlanmış ve yalnız ona nasip olacak bir işitir...Nitekim Resulullah (savs) onun için şöyle demiştir...*O hiç kimsenin bilmediği bir duruma kılavuzlandığı için ona Mehdi denmiştir...* veya *Mehdi bizden Ehl-i Beyt'imizdendir...Allah onun hallerini bir gecede yoluna sokacaktır...* buyurulmaktadır...Yani ayetin neresini incelerseniz inceleyin Dabbetü'l-Arzın ve Mehdi'nin aynı kişi olduğuna delalet sunar...Son olarak Muhyiddin İbnü'l Arabi'nin şu haberiyle sizleri başbaşa bırakıyorum...

*Bilin ki, Mehdi mutlaka çıkacaktır. Ancak yeryüzü zulüm ve işkence ile dolmadıkça çıkmayacaktır. İşte o da böyle bir zamanda çıkacak, dünyayı doğruluk ve adalet ile dolduracaktır. Hatta dünyada tek bir gün kalsa, Allah o günü uzatacak, taki o halife gelsin.* 'Futuhat-El Mekkiye'

Zikr-i Hakikatimizdir...

Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah...

Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman...

O söz başlarına geldiğinde,yerden bi Dabbe çıkarırız ve o onlara Ayetlerimize tam olarak iman etmediklerini söyler.

Dabbe nin söyleyeceği ortadayken,ona inanıp,halini düzelten,hiç hala Dabbe nin ne olduğunu tartışmakla zaman kaybeden gibi olurmu.

Yer, Beşeriyettir,toplamın birliğidir.o binliğin birliğinden,o akıl birliğinden,bir bakış,bir söz bir birliğin birliği çıkarırız.Ve Dabbesel halin kendisinden doğmuş olanı.İnsan suretinde bilip görememek mümkün değildir.Dabbenin insanla bir olmasına imkanyok.BİR GÖRÜNÜR.

savaşa filen gerek yok kardeş bu zamanda daha ehemmiyrtli meseleler var onları gayeyi hayat yapsak daha iyi olmaz mı kimin himmeti milleti ise o tek başına bir millettir

Kaynak:Antropoloji

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« ÇAMLICA sizce ne demek, ÇAMLICA size neyi çağrıştırıyor? | ÇAMLICA KIZ LİSESİ sizce ne demek, ÇAMLICA KIZ LİSESİ size neyi çağrıştırıyor? »