Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

sac uzatirken cekilen sikintilar

Serbest Kürsü ve Sözlük sac uzatirken cekilen sikintilar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir girdap gibi beni içine çekmiş sıkıntılar zinciridir..saç bir türlü uzamak bilmez hatta uzadıkça daha kötü bile olabilir..saçlarım acaba dökülüyor mu paranoyasına tutulur insan..lavabodaki saç cehennemine yaşlı gözlerle bakar..şapkayla,taçla,bereyle gezmeye çalışır sonra o zaman niye uzatıyom lan bok mu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

sac uzatirken cekilen sikintilar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-01-2009, 11:31 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart sac uzatirken cekilen sikintilar

* bir girdap gibi beni içine çekmiş sıkıntılar zinciridir..saç bir türlü uzamak bilmez hatta uzadıkça daha kötü bile olabilir..saçlarım acaba dökülüyor mu paranoyasına tutulur insan..lavabodaki saç cehennemine yaşlı gözlerle bakar..şapkayla,taçla,bereyle gezmeye çalışır sonra o zaman niye uzatıyom lan bok mu var der..

çok farklı diyaloglara meze olabilir bu sıkıntılar silsilesi..

-rasko .ötüme dönmüşün lan bu ne hal??

-olum uzatıyoz olacak o kadar

2 ay sonra

-rasko hala .ötüme benziyon lan kestir şu saçları!!

-olum şimdilik öyle uzayınca yanımda gezmek istersin ama deyyus..

bir 2 ay sonra daha

-rasko çıkarsana lan şapkayı bakim nasıl olmuş

-olum hastayım walla acaip nezle olmuşum..çıkaramam..

-beyin nezlesi mi oldun armut çıkar şunu bi bakim tak yine

-olmaz lan millet var taramadım bişey yapmadım olmaz..

ve o kadersiz iki ay sonrası

-rasko .ötüme benzemiyon artık direk .öt olmuşsun karıya benziyon lan

-kıskanıyon de mi şerefsiz..

* sac çok sıcaksa elin yanmasını örnek verebiliriz."yok maşayla uzatıyodum" derseniz bende ağırlığı o zaman diyebilirim.**

* arkadas arasinda papaza benzetilmek. toplum icinde cikildiginda, guzel kizlardan bile daha fazla ve gorgusuzce kesilip, arkadan coluk cocuktan laf yemek seklinde gerceklesen toplumsal baski. bir- bir bucuk yil surer bu eziyet. iki seneyi gectikten sonra bi seye benzemistir saclar.

bi de berber fobisi olusur insanda. her sabah dus almak, en azindan saclari yikamak felan da zordur. tabi saclar kivirciksa bunlar, duzse bu kadar eziyet cekmezsiniz...

* yeni yetme üniv. ogrencisinin, üniversitede abilerinden gördüğü modaya uyma hatası sonucu saçlarını omuzlarına kadar uzatırken dalgalara meze olmasının ardından askere gitmesi durumunda berberde aklından geçenler de ayrı bir konudur. sıkıntıların babasıdır.

-berber: abicim nasıl olsun

-zavallı: üç

-berber: anlayamadım abi

-zavallı: üç numara.

-berber: nasıl yani?

-zavallı: dellendirme beni abi askere gidecegim üç numaraya vur kelleyi

-berber:tamam abi istersen son bi fotograf çektir ehuheuheee

-sieeee

* özellikle saç tam kıvama gelmişken askerlik,iş ya da evlilik gibi engeller yüzünden saçı kestirmek zorunda kalır ya insan en büyük sıkıntı da odur..en çok da o koyar..

* kış mevsimi ve banyo sorunsalı.

* Berberlerin hiç sevmediği bir olaydır,sıkıntıyı onlar çekerler.

* önce uzatmak için uğraşılır.sabırla beklenir.sık sık kontrol edilir.bir miktar sonuç alınır.kısa bir süre salınarak dolaşılır.vee nihai son o güzelim lepiska off sıkıldım diyerek birkaç dakika içinde kuaföre kurban edilir.sanra pişmanlık tekrar uzatma çabaları.kısır bir döngü

* askerden dönülmüştür, saçlar 3 numara kesilidir. saçları uzatma girişimine başlanır, lakin saçın en şekilsiz durduğu dönemdir saçın ne uzun ne de kısa olduğu anlar. bu zamanlarda vesikalık resimler çekilir, cv ye konulur, iş görüşmelerine gidilir. bu iş görüşmelerinden biri güzel geçer ve işe kabul edilir. saç halen şekilsizdir, kafada sanki bir tas varmışcasına ilk gün işe gelinir. günler haftaları, haftalar ayları kovalar ve hem saçlar uzar kıvamına gelir, hem de iş arkadaşları ile muhabbet atar ve sorulur işe ilk girildiğinde bırakılan intiba. cevap açıktır

-.ötüme benziyordun

ya şimdi?

- emeğine kat be kat değmiş.

* en büyük sıkıntısı güzelce şekil verilen saçın dışarda rüzgarla birlikte birbirine geçmesidir. saçınız biraz kıvırsa elinizle düzelmeye çalışırsınız ama bir bakmışsınız kuşlar kafanıza yuva yapmak için sizi kovalıyor. saç traşı olduktan sonraki sıkıntının yanında ise dikkate değmeyecek kadar azdır.

* sen esnaf adamsın lan uzun saçta neyin nesi. bak faulleride uzun şunun. hele arkaya bak. önlere hiç bişey diyemiyorum artık. bak gece ben keserim saçlarını.

* gece uyurken gozune girmesi kadar kotu bi olayı yoktur.

* yıkaması , şekil vermesi , rüzgarlı havada gezinmesi sorun olan aslında bi işe yaramayan saç biçimidir.bende uzatmıştım bi zamanlar ama kestirdiğimde olayın berbatlığını dahada fazla fark ettim.tek güzel yanı yağmurda ıslancam telaşı yok sal gitsin.şimdi kafamdaki jöleler akcak die sığınacak yer arıyorum.tekrarmı uzatsam neyse yok böyle iyi...

* bir de yağmur yağsa , rüzgar yan taraftan esse saçlarımı dalgalandırsa , vapurda olsam , sigaram sönmese , boğazlı kazaktan nefret ettiğin halde boğazlı kazak giymiş olsam , soğuktan kıçım donmasa , o arada bir afet görsem , afet de beni görse , bana aşık olsa hayat bayram olsa gibi gerizekalı istekler de bu sıkıntılar bağlamında değerlendirilebilir..

saç uzatan arkadaşım bak söyliyim sana neler olacağını

yağmur yağmaz yağsa da jöle sürdüğün gün yağar , o halde vapura değil belediye otobüsüne binersin ama denk geldi vapura bindin diyelim..dışarıdaysan emin ol rüzgar arkadan eser düzelticem derken o masum halinle mahsun kirmizigul e benzersin kız görürsün yalan değil..ama kızlar tikky çıkar , terbiyesizce gülerler sana..ya da sana bir kıyak geçip içeride olduğunu farzedelim emin ol içerde bir tane kız yoktur ..kırkpınar güreşçileri istanbul a turneye gelmişler ve vapuru kapatmışlardır..sen bir şekilde arada kaynamışsındır..saçların da uzun olduğundan o baba yiğitler bir tuhaf bakar sana..hapishanede damatlar kogusuna düşmüş gibi olursun..

neyse siktir et boşver sen kestir saçları..he 'ben kendim için uzatıyorum bik bik bik' diyorsan eyvallah kardeşim saygılarımı sunarım sana..

* kuskusuz en büyük sıkıntı, çevreden gelen tepkiler ve yapılan aptalca yorumlardır.

* saçların ne uzun ne kısa olduğu dönemde hiç bir şekle girmemesi en büyük sorundur. jöle veya wax kullandığınız zaman arkaya yatırmak zorunda kalırsınız ve kafanız kalıp gibi olur. keşke saksıda uzatsak saçları diyebilirsiniz.

* çaresizlikten uzayan saç ve sakalım burjuva bebeklerine moda olmu$...

* erkekler için üst tarafının uzamaması yanların uzamaması sadece arkanın uzamasıyla kat kat olan saçlardır. daha sonra arka tarafın fazla uzamasıyla oranın kesilmesi yanlarla eşitlemeye çalışmak derken uzatamamak. sonrada amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan mıçarım saçada sanada beni beğenen böyle beğensin dedirten olay.

* papaz devresinde yolda yürümek en sıkıntı verici kısmıdır.alay konusu olmamak için rüzgarı karşıya almak esastır.Yanındaki arkadaş rüzgara ters yöndeyse bahaneyle diger tarafa bakılır.Her esintide strese girilir [img]/images/smilies/biggrin.gif[/img]

okul yolundaki diyalog

a:sınıf arkdaşı b:saçını uzatan mal

a-aga dinlemiyomusun sen beni?

b-dinliyorum yaw anlat anlat..

a-nereye bakiyon sen?

b-ıı arkdaş var ..ark.. aq rüzgari ya [img]/images/smilies/biggrin.gif[/img]

a-hö?

* ayrıca ülkenin geneline çektirilen sıkıntıdır.

* uzamak üzereyken o saçlar adamı deli eder.ama azimlisindir o saçlar asla kesilmeyecektir. gülben ergen'e benziyorsun diye makara yapan arkadaşlara içinizden bolca küfür edilir. aradan geçen 5 sene sonunda ise ayna karşısıda dirseklere gelen saçlara baktıkça iyi ki sabretmişim denilir, konserlerde çılgınca headbang yapılır.

* saç dökülmesi en büyük problemdir. lan uzatcam diyosun lise bitmiş üniversiteli olmuşsun, paso dökülmeye başlıyo şimdi de.

* tam birşeye benzedi derken -altlar kıvrılmaya başladı gidip biraz seyrekleştireyim. diye kuaföre gidilip mahfolmuş saçlara bakılır ve -ulan her gün yıkayıp x tarihe kadar uzatıcam diye yemin edildikten sonra takvime bir hedef tarih koyulur o güne kadar saçlar her gün tekrar kontrol edilir. ama asıl sıkıntı başlamıştır ki göze hoş görünmeyen saçlar daha bir rahatsız eder insanı... son bir hırsla tekrar kuaföre gidilir ve saçın dipleri kazıtılır, üstteki saç rahatça aşağı inmeye başlar... kulak memesi seviyesinin altına inmeye başladığında yavaş yavaş kendine gelir...

* bazen su olmadan balık beslemeye benzer. olsa uzar saç ama olmayınca sıkıntı, türkçe karaekter kurbanı olur.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks