| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak - 10 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * nickim icin otuz harf gerekiyormus indiremedim ne kadar pazarlık yapsam da canım burnumda zaten kızdırmayın beni iliklerime kadar ıslandım morardım soğuktan islatmayın daha fazla canım burnumda zaten incitmeyin beni noluyor ulan bana ohoo aldı yürüdü dimi tüüh tutamadık ki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * nickim icin otuz harf gerekiyormus indiremedim ne kadar pazarlık yapsam da canım burnumda zaten kızdırmayın beni iliklerime kadar ıslandım morardım soğuktan islatmayın daha fazla canım burnumda zaten incitmeyin beni noluyor ulan bana ohoo aldı yürüdü dimi tüüh tutamadık ki uzadı gitti belli zamane gençleri halüsinasyon işleri aaa saçmaladık iyice dimi rüyada mıyım gerçek mi faul oldu bu dimi gereksizdi bayağı bi eee dile söz geçmiyor rüyada mıyım gerçek mi eee devamı gelecek mi kıskandım ben bak şimdi iyice uzun bir nickti yok yok bu beni kesmedi ohoo hem bu da ne ki rüyada mıyım gerçek mi? mi mi mi sıktı di mi usulca da bitiverdi sona gelince sıktı sanki * laleler açar ilkbahar da bahçelerde olmuş meyveler kopartılır dallarından reçel yapılır yenir doya doya daha ne istiyorsun eşeğinzikinimi eser fırtınalar eşşeğinzikinin yüreğinde sever güzel bir kızı unutamaz asla söver bu sözlükten sarhoş olunca eşşeğinzikinimi istiyorsun isteğin ne söyle bana iddialaşma bu yazarla şaşırırsın sonra ne istiyorsun benden eşşeğinzikinimi söyle artık bana benden saklama kimden saklıyorsun eşşeğinzikindenmi iddialaşma bu yazarla şaşırırsın sonra. * enginar fasulye nohut sonra gel bir de beni kokut tulumba da getir unutma angut uykum geldi yatıyım ben artık tankut rüyanda beni gör emi ellerinden öptüm abi arkanı ört bak yatarken lan donunu niye çıkardın len bazen gelirler bana böyle erken artık gidiyom ben yatmaya sergen* * noldu yine yastasın? otuzuncu yaştasın koltuklarda maçtasın titremiş taraftarsın akabinde telaştasın lüleburgazlardasın iğrenç nidalardasın vazgeçilmez karttasın irdelenmesin aşın ramak kalmıştı bacım gül bahçesinde ağacım uludur bu yamacım ler lar ekli sayacım.* * c ımbızı getir hayriye ı slatta getir ama bak t ırnağımı kes hayriye ı ısırma be kes dedim salak r ivayetlerden biri der ki beni leylekler getirdi g öt oldun biraz sanırım o lsun ben seni böyle de severim r adikal bir görünüm takınır u lubatlı hasana dönüşürüm birden n e de değişkenimdir hayriye u nutmadan bir de jöle ver m umbar dolması hazır mı hayriye l eylim aman aman... öf be yeter u cakta* birşey unuttun salak dimi yine b abana söyle iki ekmek bir maltepe alsın a kşama getirecem arkadaşları y atağa da yeni bir çarşaf ört a nlaşılan bu gece güzel olucak t üh sen gene mi şey oldun yuh be bu ay dört oldu dört b ıngıl bıngıl memeler i skender kebap döner s eni seviyorum lan ömer k aşlarımı al hayriye u slanmaz bu seni gömer v ücudunun her yerini döver* i stersen evlenelim hayriye.* * kapıyı kapattım cereyan yapıyordu aynaya baktım bu ne biçim surat parkta sevgililer oynaşıyordu caresizim allahım bana biz göz at. isırdım çikita muzdan kabız oldum muz bozukmuş allah belasını versin o manavın ggibi olur inşallah. adamı katil eder bunlar. gidipte bari sıçam ama çok beddua ettim zerdüşt öyle buyurdu napam. lıkır lıkır içtim bira islık çaldım doya doya yapma volkannn..yapmaa. ayar vermeyin sakın ha zarar edersiniz sonra ayar verirseniz bana rahatlıkla oturursunuz şapa..* * kanepe oklava lokanta orman nargile yaprak armut * tepelerde dolaşır durursun ellerini birbirine vurursun paraları havaya savurursun eve gelince durulursun sözlükte dolanırsın entrylerinle bir numarasın romanda yazarmısın sık sık artı oy kullanırsın ellerin dert görmesin minicik bir bayanmışsın ilginç bir şiir oldu bu. * seri olmak yeter mi sandın eyvahlar olsun ki aldandın riyakarlığın dehlizine daldın ibne olarak alemde isim aldın... en sevmediğin şey 10 saniye kuralı kural bu ya engelledi adamı serilik sökmez oldu bu kurala ibnelik şiarın kazındı duvara... oy oy çekti saldırdığın yazarlar yad ettiler yedi ceddini her daim anarlar veren el alan elden üstündür derler eksi vermeyi sen vermek mi sandın? rahatlattı mı milletin karmasını düşürmek ey ibne senden merhamet dilenmek ne saçma bir iştir, sen ibneliğe devam et. ibne olduğunu alem biliyor bunu sen büyüklük mü sandın? ne sanarsan san unutma aldandın en nihayetinde bir ibnesin sen, ibneliğin ruhsatını sözlükten aldın... not: ulan yemedim içmedim sana şiir yazdım. * japon malı sandı ibanez'ini. oysa guney kore'ydi. eh o da fena değil dedi. sımsıkı tuttu gitarını, amfinin fişini taktı. tellere vurdu penayı, riffleri sıraladı. ibanez bu borumu. amfide fenderdi. nasıl çaldı besteleri. işte satriani'nin hikayesi. * durmadan artılar bizi. entryleri hep cici. sakindir kendisi. iyi de bir gammazdır hanımefendi. rezil eder modlara bizleri. elemanın budur görevi. entryleri düzgün girelim gammazlamasın bizi. * t utuldu dilim seni görünce, u çuştu o an kelebekler midemde, c anım sıkıldı akrostiş yaptım sana gece gece. i lacımı içtim yatmadan önce, m isafir ol gel bize babamlar gidince, a layım führer'ime bir kutu pense, n e güzel olur üstüne bir de tavlada yenilse, i lk oyunu ben aldım hatırlatırım zatı alinize. a y uykum geldi yatıyorum yarın görüşmek üzere.. * su gibi akar sözlükte uzar gider yazdıkları benlikte lazım olsa bulamazsın yerinde uğraşmaz hiç gelen gidenle boy boy laflar var entrylerinde oyuncak gibidir sözlük elinde yazar yazar uslanmaz gündüz gece ağzına sağlık dedirtir her hece * hangi kapıyı açsan o çıkar akşam yazar gündüz yatar lakin işkembeden pek atar inanamazsın bazen bu da mı yazar daha alacak çok yolu var onca lafı neresinden sallar vardır aklı o beni anlar * * * g emilerde talim varmış i zmir vapuru çoktan kalkmış z ır deli bu adam iyice kaçırmış l inda'yı kız kulesinde aşırmış i smet abimler oraya taşınmış o mer dayımların hali yaman z errin halamın kocası şaban n e güzel kız aldık ankara'dan e n iyisi bul bize güzel bi hamam.* * nick esegin ziki kadar uzun olunca kalkisilmamasi gereken eylem. * bu ne bah?! * turşulardan kornişonu arabalardan vosvosu yazarlardan tayk ı karpuzlardan kırmızıyı severim. * * k al, gitme diyemedim ona a nladım ki zaten gidecekti... f arkında değildi üzüldüğümün a ğlasam bile yine de anlamayacaktı... m adem ki bu kadar istekliydi gitmeye b en de izin verdim gitmesine... i çki şişeleriyle sevgili olacaktım ben de ... d ünyayı unuttum verdim kendimi u mitsizce alkol şişelerine... n afile olduğunu bile bile unutmanın y aşamak gerekti kaldığım yerden... a ğlamadan zırlamadan tutunmalıydı hayata.... * * . * rest cektim ben hayata orada seni gördüm demlenmemis cayimin son yudumunda eski bir aski andiriyordun orada seni gördüm eski siirlerim gibi raslanti gibi karsiliksiz bir ask gibi elimde bir gül izinsiz aldigim bahcenden * güldür bakalım yine bizi işet bakalım altımıza zokayı yutunca görürüm seni embesilsin zannımca mutsuz gibisin nen var kuzum lakin sensiz uykusuzum işte söylüyorum son sözüm yalanım varsa aksın iki gözüm artık yoktur başka yüzüm zaten ben bir ölümsüzüm ananı da al git öksüzüm rimi rimi leydir asıl benim özüm.* * yapyatay zekalıdır kendisi akrostisi de iyi olur bekleyince tik tak tik tak aa ders calısmam lazım galiba yip yip şiir de yazamıorum ki zencefiller zencefil rengidir erikler yeşil kahveler kahverengi ayvalar da sarııı. * * kaç kişi kaldı senin gibilerden on tane var ya da yoktur onlar da zaten yenilerden bütün hepsi inan ki poktur en güzeli dik kafaya yat hemen enginar yeme gaz yapar öğlen 2 kere 2 kaç eder öğren 4 eder bak unutma söylen. * imagine magine agine gine ine ne e
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak - 10 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * nickim icin otuz harf gerekiyormus indiremedim ne kadar pazarlık yapsam da canım burnumda zaten kızdırmayın beni iliklerime kadar ıslandım morardım soğuktan islatmayın daha fazla canım burnumda zaten incitmeyin beni noluyor ulan bana ohoo aldı yürüdü dimi tüüh tutamadık ki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi