12-01-2009, 09:30 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| iktidarsiz jigolo - 10 * geçenlerde kendisini huzur evinin civarında dolaşırken gördüm. parasız kalmış yazar. **
* öss' de nasıl oldu da aynı sınıfa düşmedik dediğim, cüsseler bakımından neredeyse eşit olduğum bir tanecik* arkadaşım.*
* düşüncelere dalmaması gereken sözlük yazarı. seviyoruz lan seni allahsız !
* yarınki sınavında kendisine çok çok başarılar dilediğim yazar, hemşerim, arkadaşım.
* başarılar dilediğim unutmadığım * sevimli insan.
* - bilader naber? nasıldı sınav?
+ iyi ya yaptık işte, herkes yapmış... sen napıyorsun?
- havuzdayım ya güneşleniyorum aklıma geldin de...
+ ben de poker oynuyom.
- hadi şeytanın bol olsun...
buradaki birbirinden alakasız ayrıca ortamlarla alakasız konuları konuşan 2 adamı bulun. hah onlardan kumarbaz olanıdır işte. diğer sefa pezevengi de ben oluyorum.
* ayar verecek konu bulamayıp uuser'lara siyasi yoldan yaklaşıp sevilmeyen tarafıyla ayarlama çalışan 3. nesil yazar.
* kanalınızın ayarlarıyla oynamayın yazarı.
ilginç kişilik. aslında söyler ama ayarlamayı yapmaz, otomatik ayar denen bir şey var...
* ayarını verdikten sonra keyif sigarası içen zat.* * *
* bizim televizyonu ayarlasana dediğim.*
ayar entrysi olarak dile getirilen entrysi bu olan yazardır, yorum yapmayacaktır katıla katıla gülüp sigarasını içecektir.
* 3.nesil uuser.
usta uğraşma çocuklarla, küçük daha onlar, aaaa. * *
* eski ortak anıların, içip sapıtmaların yüklü olduğu şarkıları yolladığımda müzik zevkimin değiştiğini düşünen şahsiyet. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |