Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

salvatore di stefano - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük salvatore di stefano - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * kankam olması için kendisine yüklü bir çek teklif etmek istediğim uuser. * sadece lise 'yi türkiye de okuyup geri kalan öğrenim hayatını yurt dışında geçirdiği için, dil bilgisi konusunda zayıf yazar.. * sinir bozucu başlık açma ve entry yazma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

salvatore di stefano - 2

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 09:48 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart salvatore di stefano - 2

* kankam olması için kendisine yüklü bir çek teklif etmek istediğim uuser.

* sadece lise 'yi türkiye de okuyup geri kalan öğrenim hayatını yurt dışında geçirdiği için, dil bilgisi konusunda zayıf yazar..

* sinir bozucu başlık açma ve entry yazma konusunda sözlükte rakipsiz gördüğüm kişilik.

* zengin ve fakir anlayışı ile kendini anlatmış yazardır. şuç onda değil belkide ailesindedir. öğretmenleri de sorumlu tabi. hatta ben bile suçluyum. insan bildiklerini başkalarına da öğretmeli. onun için

* beni cok guldurmus yazar starbuckslara amerikada avam takimi gittigini idaa etmistir.bilmesek inanacaz zira amerikada fakirlerin starbucksa girdikleri degil ama onunde dilencillik yaptiklari gorulmustur.amerikada yasar ken pek sosyal oldugunu dusunmedegim yada o.c de yasadigini dusundugum yazar* kanadaya da bekleriz bi de kendisini .

* peder zickler'i dikkat cekici baslik acma yönünden taklit eden yazar. Onun gibi orijinal degil ama, yaptigi gözlemleri asagilayici bir uslupla yaziya döküyor. Ayrica zengin birini de taklit etmeye calistigi icin beceremiyor cogu entry'de, istedigine ulasamiyor. Süper dalga geciyor o ayri, yazdiklarini ciddiye alanlara gülmekten kirildigina da eminim. Yalniz peder zickler gibi hikayeler yazamiyor, yaraticiligi pek yok, o yüzden bok attigiyla kaliyor.

ferrari'siyle bir tur atmak istiyorum Bebek sahilde.

* girdiği 32 adet entryle başlığı altında 32 adet ayar yemiş rekora rekor demeyen ayar yazarı.*

* actigi basliklarin ciddiye alindigini, ustune bir de ayar

* verilmeye calisildigini gorunce tepemin atmasina neden olan yazar. birakin takilsin kendi halinde, o izleyip eglensin diye sol frame kirliligine alet olmaya gerek yok...

* ilk başlarda uçacağını düşündüğüm yazardı. gerçi formata uygun

* entryler giriyor ama tarihte bu tür yazarların fazla yaşadığı görülmemiştir.

bu heyecanlı kardeşimizin bizle dalga geçmeye çalıştığı belli. ben eğleniyorum da, gerçekten. arkanıza yaslanın ve izleyin, çok zevkli.. ama bir abisi olarak kendisine verebileceğim çok öğüt var. tam olarak dalga geçemiyor çünkü. zira sadece bir iki yazar kendisini ciddiye alıyor. özel mesaj atarsa dalga geçme konusunda ince bilgiler verebilirim.

* açtığı başlıkları ciddiye alıpta entry giren, yazdıklarına cevap veren yazarlar oldugu sürece eylemlerine son sürat devam edecek yazardır.

* dalga geçmeyen, geçmeye çalışmayan yazardır..

* an itibariyle 33 entrye karşılık 35 ayar yeme seviyesine ulaşmıştır.

* büyüyünce peder zickler olacak.

* allah acısın denilen cinsten bir yazardır.entrylerini okuduktan sonra heralde böyle de düşünmüş olamaz dedigim fakat iyi okuyunca gercekten oyle yazdıgını görünce aynı mekanda bulunmaktan hiç hosnut olmadıgım yazarımsı sahıs bile olamamış kimse.

* kaliteli entryleriyle sözlüğün gelişimine büyük katkı sağlayan yazar *

* tamirci ciragi'ndaki kız olmasından şüphelendiğim.

"durdu zaman durdu dünya

online oluyordu durmadan

öylece bakakaldım gözümü ayırmadan

özel mesaj attım

attım tanısın beni

kalktı hilal kaşları

sordu kim bu serseri

.

.

.

zall geldi sırtıma vurdu

unut dedi romanları

ezik yazarsın sen ezik kal

giy dedi tulumları"

* sözlüğün aristokrat ruhu, altın kakmalı klavye, elmas toplu mouse kullanıcısı. eşsiz damak tadı sahibi, trendsetter kişi. hey maşallah.

* arkadaslar ilerliyelim saglı sollu,salvatorede inecek yazar kalmadıysa baska yola devam etmek istiyoruz..arkadan vermeyen varmı?

* bana 'stefano sözlükle t.şak geçiyor' tezahüratını yaptıran yazar..

* muhtemelen kafası güzelken girdiği hayali entryleriyle ilgi ve tepki çekmeyi başaran sempatik yazar.

* "n'oldu abisi özel mesaj atmadın" demek istediğim yazardır. himayem altındadır lütfen ayar vermeyin. siz ayar verdikçe iyi bi'şey yaptığını zannediyor. topluma kazandıracam ben onu. ayrıca çok eğlenceli yazıyo. gerçi birkaç ay içinde entryleri silinecek ama olsun, şimdilik eğlendiriyor.

* ayda 50.000 ytl ile geçinemeyen reina dan başka akşam yemeği yenecek bir yer olmadığını sanan fakir yazar.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks