Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| essagan ala gazugu - 2Serbest Kürsü ve Sözlük essagan ala gazugu - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * okulun 2. günü tanışma onuruna eriştiğim , istanbul üniversitesi hakkında değerli bilgiler aldığım hoş insan.
* çorumlu olması muhtemel, ya da iç anadolulu. Gerçi kesin yargılarda bulunmamak lazım zabalayn denizli'de de kullanılıyormuş mesela.
* mulayimin ortakoy esnafı için kullandığı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 09:48 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| essagan ala gazugu - 2 * okulun 2. günü tanışma onuruna eriştiğim , istanbul üniversitesi hakkında değerli bilgiler aldığım hoş insan.
* çorumlu olması muhtemel, ya da iç anadolulu. Gerçi kesin yargılarda bulunmamak lazım zabalayn denizli'de de kullanılıyormuş mesela.
* mulayimin ortakoy esnafı için kullandığı bir benzetmeyle istem dışı ayara maruz kalmış yazar * *.
* ortaköy esnafına nickini yedirmeyi hak gören yazar. ayrıca assolistlerin assolisti, zirveye en son ayak basan şahsiyet..
* mesut yar la ilk cay ucretsiz zirvesinde tanıştığım ve memnun olduğum sözlük çok hücrelisi. enişteden uzak dur ayrıca o benim nihahaha.
* gayet dobra bir yazar. entryleri ilgi çekicidir.
* telaffuzunun ne kadar zor olduğunu bugün mesut yar la uyan turkiye programın tekrar gözler önüne serilen nick.
* erkek mi hatun mu bir türlü kestiremediğim deniz atı.
ilk geldiği zamanlar nickine bakıp, kayıtsız şartsız erkek demiştim.
karga nickli yapışkanın birkaç entrysinde nickini görünce "haa karga yazılıyorsa kesin hatundur" dedik.
en son haftalik iddaa tuyolari başlığını açtı öeeeh dedik.
hayır böyle şeyleri merak eden bir yapım yok, "asl" demek için kendimi zor tutmak çok uzak, ama bayansa içimde tüm entrlerine bir + veresim geldi şimdi. daha yeni gördüm entrylerindeki ışığı.
kutsa beni karga.
* zirve mekanına girişiyle aklıma metin ucanın para karşılı görevlendirip "git şu zirveyi bas, ortamı bi dağıt hadi aslanım göreyim seni !" diye tembihlediği biri sandım sonra bu tereddütüm sağ yanımda yarıp paket sigarayı içmesi hatta yemesi ile ayyuka çıktı. ammavelakin yanlış hesabın bağdattan dönüşüyle kardeşimizin yegane bir civanmert olduğunu anlamam uzun sürmedi.
hatta istanbul üniversitesinin açıldığı gün duvarların pankartsızlığını betimleyişiyle bizi birkaç parçaya bölmüştür kendisi.selam ederim
* fantezi futbolda iyi bir santrafor arayan fakat iyi bir santrafor bulamayan zati muhterem.
* eşşeğin bağlandığı kazık manasına da gelebilen nicke sahip insan, sözlük kişisi. mesut yar ile ilk çay beleş zirvesinin assolisti. mekanı bulamadım ne yapim ha önünde duruyormuşum o ayrı konumuzla alakası yok..
* sözlüğün özel mesajlar konusundan hiç şüphesiz en saygılı yazarıdır.. saygılar..*
* düşündüm taşındım sonunda kararımı verdim madem ki bin tane entry i ben girdim bininci entryimde bana olsun dedim. beni buraya * üye yapan hebelehubele kardeşime nick altıma yazı yazanlara bana artı ve eksi oy verenlere beni özel mesajla uyaranlara bana ayar verenlere entryimi silen moderatöre binlerce kez teşekkürü bir borç bilirim.. * * saygılar..
* diyen yazar.. *
* üzerindeki mallığı vize haftasına ve cinsel problemlerine bağlayan 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi nde coşmaya hazırlanan yazar. essagan ala gazugu koptu geliyor ve burun farkıyla yarışı grand ekinoks un elinden alıyor..
* ikinci nesil çaylak.hayırdır inşallah.*
* üç gün çaylak kalacak
* , sınav üstü motivasyon da gitti, bir an önce aramıza dönmesini istediğim nesildaşım .
* "çaylak olduğundan dolayı özel mesajlara cevap veremeyen hatta ve hatta neden çaylak yapıldığını bile soramayan, 3 günlüğüne çaylak yapılan ''10 entry kurtaramaz'' yazar. pardon çaylak .."
* sayılı gün çabuk geçer deyip bekleyeceğimiz yazar kişisidir. çaylak kelimesinin kullanmadığı göbek adı olarak unutulmasını dilemekteyiz.
* cumartesi nasıl olsa beraberiz insanı. kaldı ki msn de var değil mi?
* çaylak olduğu görülünce ağzın açık kaldığı yazar kişisi. en kısa sürede yazarlığa döneceğine inanılan şahıs.
* çaylak olarak beni dumur deryalarında şaşkın balığa çevirmiş kişidir. tam da kendisine elimde bazı farid farjad şarkıları olduğunu söyleyecektim. tüh yazık oldu. başka zirvelere artık..
[edit:] söylemek istediğimi yazıya dökememişism. bahsettiğim şey kendisinin zirveye gelemeyeceği falan değildi. şarkılar konusunda konuşup anlaşamayacagımızdı. sonraki zirvelerde veririm artık demek istemiştim. ama kendisinden bi şekilde haber aldım sağlık durumu iyi bilinci açık kısa zamanda bizimle olucak inşallah.* Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |