| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük no promise - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * mutlu yillar kişisi. * yanak ısırmak serbes mi yazarı... * nice mutlu yıllar dilediğim, hep gülmesi gereken yazar. bak bu ak$am zirve var die bütün sözlük burda olcak, sen nerelerdesin? * kendısı daha hayatının baharında 24. yasına gıren hayattan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * mutlu yillar kişisi. * yanak ısırmak serbes mi yazarı... * nice mutlu yıllar dilediğim, hep gülmesi gereken yazar. bak bu ak$am zirve var die bütün sözlük burda olcak, sen nerelerdesin? * kendısı daha hayatının baharında 24. yasına gıren hayattan bir çok ders alan ama ne yazıkkı artık yasadıklarına doymus biri olarak artık bitsin beni yanına al allah ım diye her gece dua eden dogum gunu kızı. * doğumgününde ailesi tarafından surpriz parti yapılmış olan ama benim olamadığım bundan dolayı daha sonra kutlayacağımız yazar. kendisi benim doğumgünü olayımı unutamaz , faciayla sonuçlanmıştı. * * * * gazi osman pasa denen semtin nerde olduğunu bana çok güzel bir şekilde anlatmış* güzel yazar. * çok sevimli bir yazardır efendim kendileri. * kendisi ile irc denen sanal ortamda tanışma fırsatı buldugum , yanakları kırmızı , her daim gülebilitesi yüksek , pikachumvari tavırları ile insanda yanak sıkma reseptörlerini hayvansal derecede harekete geçiren bir karaktere sahip , cillop gibi bir arkadaşımızdır. iyi ki vardır , söz vermez * * şehirdışından uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşım geldiği için sürekli onunla olmamdan dolayı no promise dahil hiç bir arkadaşımla görüşemediğim bu yüzden bana kızan arkadaşlarımdan biridir. hergün hey ben geldimmm diyerek karga * bokunu yemeden, geliyorum demeden damladığım zamanları özlediğim, az kaldı dediğim yazar. doğumgününü geç de olsa kutlıcaz en olaylısından dediğimdir ayrıca. * edit: kankanın en aslıdır. candır. * kendisini fazlaca sempatik ve sevimli buludugum laborant kisisi,nice zirvelerde fazlaca kaynasıp beraber olmak dilegi ile. * sözlük de sözlük diye başımın etini yiyen sonun da beni de üye yapan çok sevdiğim geç bulduğum tatlı bir dost * Zirveye geleceğinden haberim yoktu ** Şirin,şeker şey diyebileceğim * yazar.zirvede bol bol kaynatmışızdır.içten sevecen yazardır.sözlükçülerin kan grupları başlığını sözlükteki en anlamlı başlık olarak adlandıran yazardır ayrıca * * * az buçuk biraz yaramaz olan, çok iyi laf sokan, sempatik halleri ve içten gülümsemesiyle insanın kanını kaynatan, son sigaramı paylaşacak kadar kendisini sevdiğim yazar.* * beni 5 kere aramış fakat benim telefonu duymadığımdan gelir gelmez kimseye merhaba demeden kızım 10 kere aradım niye açmıyon lan telefonu * * demiştir. bende telefona baktıktan sonra hayır 5 kere aramışsın yalan söyleme demişimdir. * bol bol kaynatmışızdır, kulaktan kulağa , tabu, kim kiminle nerde olmak üzere sırayla bütün oyunları oynamışızdır grupça. kim kiminle nerde olayında yaptığım pislikten dolayı özür dilemek istediğim yazarlardan değilsin. * * * * msn adresimde sürekli olarak gördüğüm fakat konuşmaya tırstığım yazardır. kendileri evlenmiş,hawai'de balayi yapmış kişidir. * tombiş şekerlemesi. zirvede o kadar kaçmama rağmen ısrarla yanıma oturmuştur. burnuma parmağını sokmuştur. * hastalanmış, bugün bütün gün evde pineklemiş benim üzülmemi ve geçmiş olsun dememi sağlamış * yazar. kendine iyi bak demek istediğim yazar. * * * geçmiş oLsun dediğim yazardır...ayrıca * hastalığının geçtiğini öğrendiğim, burdan tekrar geçmiş olsun dediğim, çaylaklık günlerimde beni motive eden sıcak kanlı tatlı bi' şey * * * bundan sonra no procan diye sesleneceğim yazar kişisi. *
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük no promise - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * mutlu yillar kişisi. * yanak ısırmak serbes mi yazarı... * nice mutlu yıllar dilediğim, hep gülmesi gereken yazar. bak bu ak$am zirve var die bütün sözlük burda olcak, sen nerelerdesin? * kendısı daha hayatının baharında 24. yasına gıren hayattan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi