Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

anayasanın 4üncü maddesi değiştirilsin

Serbest Kürsü ve Sözlük anayasanın 4üncü maddesi değiştirilsin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız zaten seçim sonuçlarından bu yana acaba ne zaman olacak diye beklediğim gerilim yaratma sürecinin başladığını haber veren bir milletvekili isteği. nedir olay? dtp mardin milletvekili emine ayna mecliste görüşülecek ilk konunun anayasa değişikliği olacağını hatırlatarak, devletin ve cumhuriyetin nitelekilerinde değişiklik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

anayasanın 4üncü maddesi değiştirilsin

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2009, 03:22 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart anayasanın 4üncü maddesi değiştirilsin

zaten seçim sonuçlarından bu yana acaba ne zaman olacak diye beklediğim gerilim yaratma sürecinin başladığını haber veren bir milletvekili isteği.

nedir olay?

dtp mardin milletvekili emine ayna mecliste görüşülecek ilk konunun anayasa değişikliği olacağını hatırlatarak, devletin ve cumhuriyetin nitelekilerinde değişiklik yapılmasının önüne geçen anayasa nın 4üncü maddesinin değiştirilmesini istedi. ayna , üniformalı bir anayasa istemiyoruz. biz sivil bir anayasadan yanayız. özellikle anayasanın 4üncü maddesinin değiştirilmesi gerekli. herkes inancını, düşüncesini özgürce söylebilmeli. bu anayasayı insanlar yapıyor. süreç değişiyor ama anayasa değiştirilemiyor. buna karşı duracağız dedi.



peki 4üncü madde nedir,hani bilen bilir bilmeyenler veyahut hatırlayamayanlar için maddenin anlamı iyice ortada olsun isteyerek anayasanın ilk 4 maddesi.



madde 1. - türkiye devleti bir cumhuriyettir.



madde 2. - türkiye cumhuriyeti ... atatürk milliyetçiliğine bağlı... demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.



madde 3. - ...dili türkçedir. bayrağı, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. marşı istiklal marşı dır...



madde 4. - anayasanın 1inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez.





82'de anayasa sivil olsun demeye g.tü yemeyenlerin, ve iddia ediyorum, referandumda o anayasayı onaylayanların yeni çabası..

ahhaha, daha mı demokratik olduk nedir?



[not: son cümleye kıçınızla gülün, olur mu?]

rejim değişikliğini önermekle eşdeğerdir. bu maddeler türkiye cumhuriyetinin esas iskeletini oluşturur. dördüncü maddenin kaldırılması elbette ki ilk üç maddenin kaldırılması işlevselliğinde düşünüldüğünde anlamlıdır. hiç bir angut ilk üç maddeye dokunmadan dördüncü maddeyi degiştirmek istemez. demek ki dördüncü maddeyi degiştirmeyi kafasına koyan bir irade ilk üç maddeyi de değiştirme iradesine ve niyetine sahiptir. dolayısıyla böylesi bir yaklaşımın 1923'ten bu yana sürdürülegelinen yerleşik düzenin reformize edilmesi, revize edilmesi çabasından ziyade kökten, fundamental bir değişiklik olarak yorumlanacağını bu meselelerden az da olsa anlayanlar teslim edeceklerdir. dördüncü maddeyi değiştirme niyet ve amacına sahip siyasi odağın bunu gerçekleştirebilecek halk desteğine ve gerekli imkanlara sahip olması bir zorunluluktur. böylesi bir temelin dışındaki her tür düşünce, tavır ve hareket tavsamaktan kendini kurtaramayacaktır.



ha değiştirilemeyen şey yoktur. doğru.. değiştirilemeyen hiç bir şey yoktur siyasette. yeni türkiye'yi kuran kadroların osmanlı'yı tarihin tozlu sayfaları arasına ittiği gibi değiştirilemeyecek hiçbir şey yoktur. ama şu noktayı da hatırlatmakta yarar var ki, köklü değişimlerin gerisinde ekseriyetle perde gerisinde, görünmeyen bir biçimde başlangıcı bilinmeyen bir süreç vardır. çoğunlukla nihai eylemler başlayan sürecin tamamlanması ve taçlandırılması biçimindedir. şuan için böylesi bir süreçten bahsetmek mümkün değil. kimsenin bayrağın, devlet şeklinin değiştirilmesini istediği falan yok. dolayısıyla hal böyleyken birilerinin ortaya çıkıp 4. maddenin kaldırılması yönünde irade beyanları havanda su dövmekten öte pratik bir sonuca matuf olamaz. boş, anlamsız, abes bir çabadır.



öte yandan ilk üç maddedeki hükümler üniter modern bir ulus devletin de sine qua non'larıdır. ulus devlet, küreselleşmenin hemen her mevziyi işgale yönelmesine karşın en temel siyasal örgütlenme biçimi ve egemenlik tarzıdır. meydan okumalar var ise de ulus-devlet objektif bir olgu olarak uluslararası düzeyde varlığını sürdürmektedir. türkiye düşünüldüğünde uniter bir ulus-devletten başka bir sistemin bugünkü yapıyı bir arada tutma kabiliyetinin aşırı boyutlarda az bir seviyede olduğu herkesin malumudur. dolayısıyla ilk üç maddenin kaldırılmasıyla federasyon, sonradan konfederasyon ve nihai kertede de bağımsız bir devlet olmanın peşinde gibidir demokratik toplum partisi. bu dtp'nin kendi yaklaşımı bakımından gayet de istenen bir şey. dtp varlık koşullarını bu tür enstrumanlara dayamıştır. dtp dışındaki partilerin ise bu tür bir talepte bulunmalarını, çaba içerisine girmelerini anlamak hiç bir şekilde mümkün değildir.

hangi akla hizmet söylendiği belli olmayan, çok önemli amaçlar uğruna yapıldığı izlenimi veren beyanat.



türkiye cumhuriyeti anayasası'nın bahsi geçen 4. maddesinin değiştirilemeyecek hükümler başlığındaki tam metni şöyledir.



-------------------------



madde 4. – anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.



-------------------------



bu maddenin değiştirilmesini istemek -açık bir şekilde- bu maddenin kaldırılmasını istemektir herhalde 1. madde ile ilgili bölüm kalsın, gerisi değişsin ya da 3. maddeye eyvallah, yalnız ben bu 2. maddeyi hiç sevmiyom anlamına gelmemektedir.



peki bu madde ortadan kaldırıldığı zaman ne olacak?

ilk üç maddenin dokunulmazlığı kalkacak...

peki ilk üç madde, yani devletin şekli, nitelikleri, bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti ile ilgili olan maddelerin dokunulmazlığı kalkınca ne olacak?

değiştirilebilecek...



bu açıklamayı yapan kim?

bir milletvekili...

peki bu milletvekili nelere karşıymış?

devletin şekline, niteliklerine, bütünlüğüne, resmî diline, bayrağına, millî marşına ve başkentine veya bunlardan herhangi birine



aslına bakılacak olursa, bence bu açıklama devede kulaktır. adamlar bu ülkenin topraklarının ismini değiştirmeye, haritasını değiştirmeye çalışıyorlar, birkaç tane anayasa maddesini değiştirmeye çalışmışlar, bunlara çok mu?



tüm bunları geçtim, bu demokrasi olayı bize çok iyi geldi vallahi.

ne gerek var laikliğe,atatürk milliyetçiliğine,sosyal devlet muhabbetlerine falan bir an önce şunları yok edelim,bir de fazladan demokrasi varmış orda ama o şimdilik bizim çok işimize yarayabilir onun da icabına elbet hedefe ulaştıktan sonra bakarız anlamına gelen teklif.en son olarak türkiye bir islam cumhuriyetidir dedirttiklerinde de işlem tamam olacak.bu arada alakasız olacak ama zapsu ne yapıyordur acaba ya?abd erdoğan'ı deliğe mi süpürecek yoksa onu kullanacak mı diye çok strese girmişti adam...







bugün bunlar beğenmez değiştirirler,20 yıl sonra da gelenler bunu beğenmez değiştirirler.koyulmuş değerleri korumayan bizler 20 yıl sonra da bu anayasayı beğenir korur muyuz sanıyorsunuz? biz değerlerine sahip çıkamayan, günlük politakalar üreten birilerinin hegamonyasında siyaset yapan siyasetçilerimizi her dönemde gördük 20 sene sonrada göreceğiz.asırlara yayılacak ,kalıplaşmış bu ülkenin direği olacak anayasalar yapacak siyasetçilerimiz yerine onun bunun uşağı olmuş siyasileri başımızdan atmadığımız sürece biz konuşuruz onlar bildiğini yapar.

fiiliyata geçirilmesiyle birlikte ülkede önce darbe ve akabinde bir iç savaşın çıkmasına neden olabilecek istekdir.

erbakanın bile dile getiremediği isteğidir.

dershanede tarih hocam söyleyipte 2-3 yıla kadar çakallık edip atatürk ü silmek için dördüncü maddeyi değiştirecekler.. demedi demeyin.. cümlesini kurduğunda sadece gülümsediğim düşünce. ee hak ettik, bunu da hakettik.. ülkenin tercihlerinden dolayı biz bunu yaşamayı hak ettik ama hak etmeyen biri varsa o da mustafa kemal atatürk ve bu topraklar üzerine nice canlar vererek kurduğu cumhuriyettir. ama ne demiş atatürk benim nacizane vücudum elbet birgün toprak olacaktır,ama türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.



nasılsa gitmeyecekler mi? sabreden muradına erermiş, ama bir müsibet bin nasihatten iyidir diye boşuna söylememişler.



ortaokul-lise yıllarımda aynı zamanda da avukat olan öğretmenlerime cücük beynimle fiks sorduğum sorulardan biridir hocam anayasanın ilk 3 maddesi böyle böyle diyor... 4. madde ise ilk 3 madde değiştirilemez diyor... fakat 4. madde kendisi için değiştirilemez demiyor... bu durumda 4. madde değiştirilirse ilk 3 madde serbest kalmaz mı?...



aldığım cevaplar...



1: olabilir...

2: yoruma bağlı...

3: kem küm...

etc.



bu cevapların hepsi öğretmenlerimin dış sesiydi...



belki de iç ses olarak topyekün bana hastıreleaaaaa çekmişlerdir... kimbilir?...



bu da öyle bir beyanat işte...



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


anayasanın 4üncü maddesi değiştirilsin

Serbest Kürsü ve Sözlük anayasanın 4üncü maddesi değiştirilsin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız zaten seçim sonuçlarından bu yana acaba ne zaman olacak diye beklediğim gerilim yaratma sürecinin başladığını haber veren bir milletvekili isteği. nedir olay? dtp mardin milletvekili emine ayna mecliste görüşülecek ilk konunun anayasa değişikliği olacağını hatırlatarak, devletin ve cumhuriyetin nitelekilerinde değişiklik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.