Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| arkadaşım eşekSerbest Kürsü ve Sözlük arkadaşım eşek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız barış manço'nun ünlü şarkılarından biri. çocukların barış manço'yu sevmelerinin en büyük nedenlerinden.
barış manço'nun saçma şarkılar yapmaya başlayacağı sinyallerini ilk veren şarkı. nitekim, daha sonradan ayı takip etti onu. çocukken ağzımız açık dinliyorduk tabi, o ayrı..
barış manço'nun sözüm meclisten ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
14-01-2009, 03:35 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| arkadaşım eşek barış manço'nun ünlü şarkılarından biri. çocukların barış manço'yu sevmelerinin en büyük nedenlerinden.
barış manço'nun saçma şarkılar yapmaya başlayacağı sinyallerini ilk veren şarkı. nitekim, daha sonradan ayı takip etti onu. çocukken ağzımız açık dinliyorduk tabi, o ayrı..
barış manço'nun sözüm meclisten dışarı albümünden bir şarkı. sözü ve müziği kendisine ait.
almanya'da bremen'de çekilmiş bir klibi vardı.
kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli
mevsimler geldi geçti görüşmeyeli
hiç haber göndermedin o günden beri
yoksa bana küstün mü unuttun mu beni?
dün yine seni andım gözlerim doldu
o tatlı günlerimiz bir anı oldu
ayrılık geldi başa katlanmak gerek
seni çok çok özledim arkadaşım eşek
arkadaşım eş, arkadaşım şek
arkadaşım eşşek
yaban tayları çayırda tepişiyor mu?
çilli horoz kedilerle dövüşüyor mu?
sarı kız minik buzağıyı sütten kesti mi?
kuzularla oğlaklar sevişiyor mu?
uzun kulaklarını son bir kez salla
tüm eski dostlarımdan bir haber yolla
yrılık geldi başa katlanmak gerek
seni çok çok özledim arkadaşım eşek
arkadaşım eş, arkadaşım şek
arkadaşım eşşek
klibini izleyip nostalji yapmak isteyenler için
http://www.youtube.com/...
küçükken annem in beni uyandıramadığı zamanlarda televizyonda arkadaşım eşşek çıktı diye kandırdığı şarkıdır. o zamanlarda bu şarkıyı sevmeyen çocuklara otistik gözüyle bakılırdı.
süslü bir ev köpeğine yazılmış olsa belki medyamızca daha bir itibarla yaklaşılabilecek, panter emel'in diline persenk olup marş olarak söyleyebileceği bir şarkıydı. ne var ki bir eşeğe yazılmıştır. inek şaban'ın köydeki eşeğine duyduğu sevgi kadar sıcak bir şarkıdır aslında... bir tek çocuklar sevdi, anladı belki hani şu adam olacak çocuklar...
neden arkadaşım eşekte bir orangutan değil.sırf barış manço gibi ulu bi müzisyenden torpilli oldukları için mi yada yük taşıdıkları veyahut gözleri dünyanın en güzel gözleri olduğu için mi.anlayamadım mantığım kavrayamadı..oysaki orangutanlar hem fiziki olarak insanlara daha çok benzer hemde davranış olarak insani durumlar sergiler saldırgandır eşlerini kıskanır birbirlerini öldüresiye döverler.kendimizi onlara daha yakın hissetmeli onları arkadaşlık silsilesinin ön saflarına geçirmeliyiz eşekleri göz ardı etmeliyiz..
melodisi ve nakaratıyla her ne kadar çocuklara yönelik gibi gözükse de, aslında gerçekten de hüzünlü bir özlem, hasret şarkısıdır...
uzun zaman sonra tekrardan dikkatli dinleyince nedense ağlatabilir...
nedense...
manço'nun doğayı, köyü, kır sevgisini içlere işlediği şarkıdır aslında.anlamak isteyen önce bu yönünü anlar kanımca ilk önce ve bu yüzden de hüzün eser başucunda onun ancak dost sevgisi de çıkarılmaya başlandı mı şarkının içinden, o dinleyiciyi tut tutabilirsen...
doğalınca dünyanın en anlayışlı varlıkları çocuklar olduğundan olacak, bu şarkıyı da çocuklar anlayabilmiştir büyük ölçüde...
ismini hatırlayamadığım, bir radyo kanalında,filanca il filanca vergi dairesinde çalışan arkadaşlarım için barış manço dan arkadaşım eşek şarkısını rica ediyorum.anonsunu işitmişliğim vardır.adam arkadaşlarına resmen eşek diyor. ya da eşek olmasak. vergi dairesinde çalışmazdık ,demeye mi getiriyor.çözemedim. gitti
yabancı bir arkadaşımın, müziğine bayıldığı, daha sonra sözlerini de yarım yamalak çevirmemle en sevdiği şarkı haline gelen, türk müziğinde ender olarak aşk temasını işlemeyen hoş çocuk şarkısı.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |