| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük atatürk ün her şehir için bir şey söyleme ihtiyacı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız içerisindeki x ve y'lerin birer örnekle aydınlatılmasını beklediğimiz dünyanın en sikindirik tespiti. atatürk'ün gittiği her şehirde bir şeyler söylediği doğrudur. çok da doğaldır bir lider olarak. lakin atatürk'te şehirler için bir övme v.s. yapma ihtiyacı olduğu tespitinde bulunmak dam üstünde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() içerisindeki x ve y'lerin birer örnekle aydınlatılmasını beklediğimiz dünyanın en sikindirik tespiti. atatürk'ün gittiği her şehirde bir şeyler söylediği doğrudur. çok da doğaldır bir lider olarak. lakin atatürk'te şehirler için bir övme v.s. yapma ihtiyacı olduğu tespitinde bulunmak dam üstünde saksağan vur beline kazmayı dan öteye gidemez. ayrıca böyle bir ihtiyaç var mıdır yok mudur bilemem. atatürk, gezdiği ve halka hitaben konuşma yaptığı şehirlerde hitap ettiği insanları onore edici sözler söylemiş midir? muhtemelen. ama yine de bunu iddiayı desteklemek için yaptığı konuşmalardan örnekler vermek lazım. naçizâne katkımı yapayım: yirmi sene sonra tekrar diyarbakırda bulunuyorum. dünyanın en güzel ve en modern bir binası içinde, modern, seçkin bir müziği dinleyerek... insanlığın uygar bir halkı karşısında, bu halkevinde... diyarbakır, 15 kasım 1937.* * http://www.atam.gov.tr/... öncelikle bakınız: evet sanki uzun bir yazı kaydırcakmış gibi bir hava verdim farkettim ama böyle tespit yapan adama anca madem yüzme bilmiyordun neden çıktın ağaca derler. düzeltme:öyle de bir başlık yokmuş.siz şuraya bakın en iyisi daha önceden farkedemediğim bir çabadır. bildiğim kadarıyla denizli hakkında bir şey söyleme ihtiyacı duymamıştır. denizlililer olarak bizler de onore edilmeliydik. gururumuz kırıldı. yeni farkettiğimiz bu ezilmişlikle daha ne kadar yaşarız bilinmez. hakkında bir şey söyleme ihtiyacı duyulmayan şehir vatandaşları olarak bir araya gelip birbirimize destek olmalı, acılarımızı dindirip yaralarımızı sarmalıyız. o atatürk'ün değil gezdiği şehirlerde yaşayan biçare insanların ihtiyacıdır... son 100 yılını, çocuklarını, belki adını dahi duymadığı cephelerde şehit vererek geçirmiş, bütün dünyanın rant ve paylaşım kavgasına ana sahne olmuş, örselenmiş, benliğini yitirmek üzere olan ve daha da fenası benliğinden utanan bir halk vardır tüm o şehirlerde. atatürk ne yapmış peki? her gittiği ile övgüler yağdırmış. neden? iktidara gelebilmek için mi? yoksa yerel seçimlere bir yatırım mıymış bu? değil. evet atatürk her gittiği şehirde o şehri övecek bir şeyler söylemiştir. desteğini esirgemeyen, kanını canını feda eden halkına yaptığı küçük bir jest, subjektif bir onurlandırmadır bu, kimi neden rahatsız etmiş anlamak mümkün değil... bir ülke düşünün adım adım işgal edilmiş, horlanmış, yağmalanmış, köylerde kasabalarda kadınlarına erkeklerinin gözü önünde tecavüz edilmiş, erkekler bir samanlığa toplanıp samanlık aleve verilmiş, elinden kendini savunabileceği her türlü silah alınmış, hamile kadınların diri diri karnı yarılarak çocukları boğazlanmış. ülkenin kent ve kasabalarında bunlar olurken yönetim kesiminde olanlara bunlar ya duyurulmamış yada duysalarda kendi rahatları için kıllarını kıpırdatmamışlar. sonra bir gün birisi halkın durumunu görmüş, çığlığını duymuş ve onlara birlikte olurlarsa birşeyler başarabileceklerini söylemiş. halk o insana güvenmiş, olanı paylaşmış, yoku var etmiş ve yeni bir ülke kurulmuş. halka yol gösterici olan kişi önce cephede adım adım sonrasında kent kasabalarda onlarla birlikte yokluğu ve varlığı paylaşmış. zorlu günler geçip herkes az çok huzura erdiğinde halk o kişiye teşekkürünü soyadını vererek göstermiş. lider ise halkına duyduğu minnetini kent kent dolaşarak güzel sözlerle dile getirmiş. bilin bakalım bu ülke neresi ve lider kim? ve yanlış bunun neresinde? edit: bu kadar saçma bir konuya 1-2 cevap neyse de onlarca cevap verilmesi çok daha saçma. bırakın cahiller kendi aralarında takılsınlar.) bu ihtiyaç hakkında ahkam kesenlere gösterilen tepkilerin bazıları ile wikipedia'nın hz muhammed minyatürünü yayınlamasına gösterilen tepkilerin bazıları arasında inanılmaz benzerlik görüyorum. atatürk bizim kutsalımız. diyip onun espri malzemesi yapılmasına karşı çıkarlarsa belki biraz tutarlılık kazanabilirler ama benim gözümde haklılık kazanamazlar. hakaret içermeyen, art niyetli olmadığı daha açık dile getirilemeyecek bir görüş elbette eleştirilebilir atatürk gibi, insanlar için çok şey ifade eden bir insanı espri unsuru olarak kullanmak zevzeklik olarak da görülebilir ama hıncını alamayıp da öfkesini görüş sahibine yöneltmek çok gözüme batıyor. liberal mi olmaya başladım ne? şüpheci yaklaşan, sorgulayan bir farklı görüşe esip gürleyenlere ithaf olunur. insanların konuşma haklarını, konuşmalarından çekilen tırnak içindeki sözleri ihtiyaç diyerek alçaltmanın bir anlamı var mı? yoksa atatürk keşke hiç konuşmasa mıydı gittiği şehirler hakkında, bu mu çok görülüyor? çok yerinde bir ihtiyaçtır sırf bu yüzden. gözlere batan, ah be bu adam bunu da demiş diyen dalgacı mahmutların son dalga meselesi olmasına rağmen, atatürk'ün deyişleri her zaman bu milleti mutlu edip geleceğe bakmalarına yardım edecek. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük atatürk ün her şehir için bir şey söyleme ihtiyacı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız içerisindeki x ve y'lerin birer örnekle aydınlatılmasını beklediğimiz dünyanın en sikindirik tespiti. atatürk'ün gittiği her şehirde bir şeyler söylediği doğrudur. çok da doğaldır bir lider olarak. lakin atatürk'te şehirler için bir övme v.s. yapma ihtiyacı olduğu tespitinde bulunmak dam üstünde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi