| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Subliminal NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız üçgömlek adresinden audacity .sourceforge.net audacity adlı programı indir naturayıda audacity birlikte çlıştır.Audacity digital olarak kaydedebiliyor.Mp3 olarak kaydetmek için bir plugini var onu da kurmak zorundasın....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #171 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 22
28 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() üçgömlek adresinden audacity.sourceforge.net audacity adlı programı indir naturayıda audacity birlikte çlıştır.Audacity digital olarak kaydedebiliyor.Mp3 olarak kaydetmek için bir plugini var onu da kurmak zorundasın.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #172 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,567
217 Mesajinıza toplam 760 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arkadaşlar programı indirdim ama hiç birşey anladım.. dediğiniz frekansları nasıl yazıyoruz nereye yazıyoruz çok dinlersek bir zararı olur mu neye niçin dinliyoruz.. nasıl ayarlamalar yapıyoruz. bana tam anlamı ile açıklarmısınız yeniyimde kusura bakmayın Sevgiyle kalın.
__________________ Hayatınızın kalitesi, konuşmanızın kalitesi kadardır. Konuşmanızın kalitesi ise düşündüklerinizin kalitesi kadardır. |
![]() | ![]() |
![]() | #173 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı: BETA DALGALARI ATİKLİK KONSANTRASYON Beta beyin akımı durumu zihninizi keskin ve odaklanmış bir şekilde tutar.Beta durumu halinde, beyniniz kolaylıkla bilgiyi analiz ve organize eder, bağlantılar kurar ve yeni düşünceler ve çözümler üretir.Beta işyeri verimliliği, sınav çalışması, sunum hazırlamak, yüksek seviyede konsantrasyon ve atiklik gerektiren diğer aktivitelere kalkışmak için yardımcıdır. Beta dalgalarını kullanırken her saat için mutlaka 10 dakika Alpha dalgaları veya Theta dalgaları kullanın.Çok fazla beta endişe (tedirgin ) , kaygılı veya gergin hissetmeye neden olabilir. ALPHA DALGALARI YARATICILIK GEVŞEME ( DİNLENME ) GÖZÜNDE CANLANDIRMA ( TASAVVUR ETME ) Alpha beyin akımları beta durumunun hızına karşı yavaş bir kontrastıdır.Bu dinlendirici ( gevşetici ) durum yaratıcı enerjinin ve mutluluğun akmasına cesaret verir,destekler.Alpha beyin akımı durumu derin düşünme, problemleri çözmek, gözünde canlandırma, yaratıcılığımıza doğru giriş yeri ( geçit ) görevi görmede idealdir. Her bir saatlik çalışma döneminden sonra 10 dakikalık Alpha dalgaları beynin beta dalgalarına ara verdirir ve bilgileri özümsemede ( kavramada ) yardımcı olurlar.Alpha kendi kendini hipnoz için idealdir. THETA DALGALARI DERİN GEVŞEME MEDİTASYON HAFIZA ARTIRMA Betaya göre daha yavaştır.Theta beyin akımı durumu hafif uyku halinde rüyalı olduğumuz sırada çıkar.Sıkça hayal içinde olmak gibi tasvir edilir.Theta frekansı stresten kurtuluş ve uzun süre önce unutulmuş anıları geri çağırmakla ( hatırlamakla ) beraber bağdaştırılmaktadır.Bu alacakaranlık durumu derin meditasyonu, tüm sağlığı iyileşmiş olarak sonuçlanmayı, daha az miktarda uyuma ihtiyacını, artmış yaratıcılığı, öğrenmeyi artırmayı ortaya çıkarabilir. Hareketli bir gün içinde çok fazla beta dalgalarından kurtulmak için, 5-15 dakika Theta dalgasını kulaklığımızdan dinlediğimizde mini meditasyon yaptırır, odaklanmış düşünceden beyine ara verdirir ve canlandırıcı şekerleme ile tadını çıkartırsınız. | |
![]() | ![]() |
![]() | #174 (permalink) | |
217 Mesajinıza toplam 760 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() mesala burada Alıntı:
efendim frekans ayarları nedir peki kafama göre yapmayacağım değil mi ? ayarlamaları anlamadım mesala 18 denmiş orada ama 18 yok progrramda görüldüğü üzere '' Beta2(18-25 Hz) '' hem ben orada beta 2 göremiyorum hemde 18 sayısı yok 16 ya kadar var. Yanlış birşey yapmayalım. Yeniyiz zaten pek ruh sağlığımızda yerinde değil daha çok bozmaktan korkuyorum takıntılarım var ![]()
__________________ Hayatınızın kalitesi, konuşmanızın kalitesi kadardır. Konuşmanızın kalitesi ise düşündüklerinizin kalitesi kadardır. | |
![]() | ![]() |
![]() | #175 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 97 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() herkese merhaba, ben bu programı indiremedim,yardımcı olursanız çok sevinirim. |
![]() | ![]() |
![]() | #176 (permalink) |
![]() | ![]() Arkadaşlar nasıl kullanabilirim ayrıntılı bir açıklama yapabilirmisiniz foruma yeni üye olduğum için pek bilmiyorum bu tarz şieyleri yukarıda resimdede verdiğim şeyi ayarlamasını filan kullanmnasıını açıklarmısınz
__________________ Hayatınızın kalitesi, konuşmanızın kalitesi kadardır. Konuşmanızın kalitesi ise düşündüklerinizin kalitesi kadardır. |
![]() | ![]() |
![]() | #177 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşlar dün beni bu programı indirdim ve virüs girdi bilgisayarıma, dosyalarım gitti patrondan yediğim fırça cabası tabii. bir yerde hatamı yaptım acaba? |
![]() | ![]() |
![]() | #178 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ben kullanıyorum programı problem yoktur.İndirdiğiniz siteden veya başka bir yerden virüs bulaşmış olabilir.Bunun için bilgisayarınızda bir antivirüs programı kullansanız iyi olur |
![]() | ![]() |
![]() | #179 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post762060 Faydalı olabileceğini düşünüyorum.Eğer kullanamazsan orda hazır fonksiyonlar var onları kullanabilirsin. Üstte presets bölümünün altında factory butonuna tıklarsan karşına bir sürü seçenek çıkacak uyku,stres,enerji,rahatlama gibi seçenekler var ingilizce yazıyor bunları kelimeleri öğrenerek çok rahat cevirebilirsin.Bunlardan birine tıkladığın zaman o kendisi ayarlı bir şekilde çalacaktır.Sen sadece istediğin sese ayarla yeter | |
![]() | ![]() |
![]() | #180 (permalink) |
![]() | ![]() TR-ance arkadaşımızın bize sunmuş oldugu çakra açma frekansını bulamadım bunu bulmam konusunda yardımcı olurmusunuz birde asıl önemli olan bir nokaya deyinmek istiyorum C C2 G A şunların açıklamasını bana bilen birisi öğretebilir mi? Sevgilerimle
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Subliminal NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız üçgömlek adresinden audacity .sourceforge.net audacity adlı programı indir naturayıda audacity birlikte çlıştır.Audacity digital olarak kaydedebiliyor.Mp3 olarak kaydetmek için bir plugini var onu da kurmak zorundasın....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi