04-09-2010, 01:21 AM
|
#18 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1,168
51 Mesajinıza toplam 162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: suçluluk duygusunu aşamıyorum:(( Günlerdir, ayrıldığım sevgilime ağzıma geleni söylüyor, bağırıyor çağırıyor ve beni aramaması için telefonda hakaretler ediyordum. O ise tam tersine beni ne kadar sevdiğini, benimle evlenmek istediğini ve aramaya devam edeceğini söylüyordu. Bugün bu siteye üye oldum ve bazı bilgiler edindim. Bazı telkinleri 5 saattir dinliyorum.
Bu akşam ona Seni seviyorum, bana yaptığın güzel şeyler için teşekkür ediyorum, bana yaptığın kötü şeyler için seni affediyorum, seni üzecek seni kıracak sözler söylediğim için senden özür diliyorum, seni anlıyorum ve seni bırakıyorum sözlerini kendisine söyledim.
Çok şaşırdı ve benden özür diledi. Bana neler olduğunu sordu ve çok farklı konuştuğumu söyledi. Sen zaten kanatsız bir melektin iyi bir insan olduğunu geç farkettim. Sana tekrar aşık oldum. Kıymetini geç anladım. Bu akşam bana bu söylediklerinle seni ne kadar kırdığımı, ne kadar üzdüğümü anladım. Seni bilmeden kırdığım ve üzdüğüm için özür diledi. İnanırmısınız bugüne kadar beni çok kırdın ve üzdün dememe rağmen bunları kesinlikle kabul etmiyor ve seni kıracak üzecek hiç bir şey yapmadım diyen bir insandı.
Ona beni bundan sonra hiç kimse üzemez ve kıramaz buna sende dahilsin , çünkü hiç kimsenin beni kırmasına ve üzmesine izin vermeyeceğim dedim. Ve inanmıyacaksınız belki ama o ilk defa bu akşam bir daha asla biraraya gelmeyeceğimize idrak etti. Ve bu akşam ilkleri yaşadığım bir itiraf da duydum ve çok hoşuma gitti. Belki inanır belki inanmazsın bilemiyorum dedi sen benim ilk göz ağrımsın o yüzden sen bir başkası ile evlensen bile seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim, senin mutluluk haberlerini aldığımda senin iki katın kadar sevineceğim ama her zaman seni mutlu eden erkeğin ben olmasını isterdim diye de düşünmekten kendimi alamayacağımı bilmeni isterim dedi. Bu arada belirtmeliyim ben 45 yaşında bir kadınım o ise 40 yaşında bir erkek. Bunu çok iyi biliyorum eğer bir araya gelirsek onun beni tekrar üzmesine ve kırmasına izin vermiş olucam, ancak onun bir daha beni kırmasına ve üzmesine izin vermemek için bizim tekrar biraraya gelmemiz gerekir.
Biz onunla farklı kulvarların insanıyız, nihayet geç olsada bu bugün daha iyi anladığım için kendimi kutluyorum, yaradanıma şükrediyorum . |
| |