![]() |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Alıntı:
Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk telkinleridir. Bu telkinlerin günlük 8-10 saat dinlenmesini toplamda en az 70-80 saat dinlenmiş olmasını öneriyoruz diğer telkinlere geçmek için. Dolayısıyla sosyallik artırıcıyı eklemek için biraz fazla acele etmişsiniz. Bir süre daha ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra listenizi isteğinize göre şekillendirebilirsiniz. Eğer dinlemenizde herhangi bir sakınca yoksa hoparlörle dinlemeniz kulaklıkla dinlemenizden hem sağlık açısından, hem de telkinlerin etkisi açısından daha yararlıdır. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik 956kyardımınız için çok teşekkür ederim. yeniden dinlemeye başladım music45 Umarım ileri ki zamanlarda olumlu bir değişiklik olucaktır. iyi ki varsınız. SevgilerimleO0:)))) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ben indiremedim |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik sadece müzik var telkin cd böylemidir ilk kez dinledim:)) şarkı yani bu |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Subliminal telkin, telkinin bir obje içine gizlenmesi demektir. Burada da obje kullanılan fon müzikleridir. Telkinler müziklerin altında gizlenmiştir ve kulağınıza değil, bilinçaltınıza hitap edecek şekilde hazırlanmıştır. Rehber bölümümüzü incelerseniz merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarına ulaşabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ Sevgilerimle. actionsmile |
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik :(((( tüm telkinleri indiremiyorum.ilk gün oluyordu fakat sonra ne zaman sag tiklayarak kaydetecek olsam hayatimdegisti com diye sayfa cikariyor...yardimci olabilecek varmi?? |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik LİNKLER ÇALIŞMIYORRRR |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ego ve suçluluk mp3leri indiremiyorum.yardım lütfen |
Adresinden denediniz mi? İndirmek istediğiniz telkini bulun. Sonra orda yazılanları takip edip kolaylıkla indirebilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM. |