![]() |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Çok güzel müzikler var gerçekten.İyi ki böyle bir foruma üye olmuşum.Anaokulu yaşındaki çocuklara dinletebileceğimiz müzikler var mı acaba?Özellikle faaliyet yaptıkları saatlerde hafifçe fon olarak dinleteceğimiz müzikler tavsiye edermisiniz. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Alıntı:
Sevgiler. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bu müzikleri indiremiyorum neden acaba ? yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...com%281%29.mp3 Yukarıdaki bağlantı adresine sağ tıklayıp bağlantıyı farklı kaydet seçeniğini seçerek indirebilirsiniz. Dinleyebilmeniz için indirdiğiniz dosya müzik dosyası türünde olmalıdır. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik merhaba, her iki indirme linki de çalışmıyor. Sitede indirmeyi denediğim bazı telkin linkleri de çalışmıyor. |
bu konunun linkleri hâlâ çalışıyor :)) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Linkler aktif mi acaba ? bende program olduğundan deneyemiyorum . deneyipte indiremeyen varsa linki yenileyecem . |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik belli ki birşeyleri yanlıs yapıyorum ama indirdiğim dosyada sadece müzik var. başka arkadaşlar aynı soruları sormuş, cevaplamış ve link yollamışssınız, onları da denedim sonuç aynı |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri buralardan indirebilirsiniz.. /sevgiler.. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Sadece müzik olması çok normal subliminal telkinleri duyamazsınız. Bu telkinler bilinçaltınıza gidebilecek şekilde hazırlanır. O yüzden telkinleri duyamazsınız. Sadece ses boşluklarında küçük bir ksımını duyabilirsiniz. O da çok dikkat ederseniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 PM. |