10-08-2007, 09:21 AM
|
#17 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bir deney yapıyorum Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
bide cadı kaynanası varsa...vede duymuşsa...çünküm oğlanların huyudur..karılarıyla iyi olduklarında analarının yüzüne bakmaz..kadını kadına düşman ederler..ama en ufacık bir şeyler olduğunda...sen haklıydın annemmmmm bu kadın benim ömrümü çürüttü diye ağlarlar...anasına baktırcakya kendini..ağlama oooolum ağlama annen seni her ahvalde bakacak...sooonacıma ...anne bu varya bu bana bişeyler yapıyo dedii anda...kaynana hazır..haaaa..büyü yapıyo...yok anne yaaa.nerden çıkardın...sus sen bilmezsin...sen nerden bilceksin...biz aile terbiyesi görmüş kadınlarız..ailemizde böyle şeylerle uğraşan tek bir insan bile yoktur..biz bilmeyiz..bu işlerle neler amaçlanır..aaaah ah ben sana söyledim...yapma oğluuum dedim...böyle işlerle insanın nasibini bağlatırlar...aklını kikrini oynatırlar...eşek dili yedirip kendilerine bağlarlar..biz bilmeyiz bu işleri...yarın müslim efendiye gidiiiimde bi baktırayım bari.. arkası yarın |
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
| |